Άρης στον Ταύρο από τις 9 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στον Ταύρο από τις 9 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Βάσια Βέρτη

Ο Άρης στις 9 Ιουνίου εγκαταλείπει το ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, και περνά σε αυτό του Ταύρου, στο οποίο θα κινείται έως τις 20 Αυγούστου 2022, αλλάζοντας τον τρόπο που δρούμε και που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως η αμεσότητα και η ανυπομονησία που υπήρχε, αντικαθίσταται από περισσότερη υπομονή και σταθερότητα και πολλές φορές αδυναμία στο να δράσουμε, λόγω φόβου ανάληψης ρίσκου ή από ανασφάλεια. Οι υλικές ανάγκες και η επιθυμία μας για καλοπέραση και ευημερία έρχονται σε πρώτο πλάνο και με γνώμονα αυτά, πράττουμε αναλόγως.

Άρης στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του κυβερνήτη σου, του Άρη, στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Ίσως το διάστημα αυτό θελήσεις να δραστηριοποιηθείς σε επενδύσεις, ίσως να αναζητάς πρόσθετες πηγές εισοδήματος ή απλώς να έχεις τη διάθεση να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για την προσοχή σου ευχαρίστηση. Πρόσεξε μόνο, γιατί οι υπερβολικά παρορμητικές κινήσεις και αγορές ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού άμεσα, κάτι που θα σου δημιουργήσει αβεβαιότητα στην πορεία… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό δραστηριοποιείσαι έντονα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και δρομολογείς εξελίξεις σε υποθέσεις που βρίσκονταν σε φάση προετοιμασίας. Είτε αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις παρακάτω τα επαγγελματικά σου σχέδια, είτε προσπαθείς να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, το σίγουρο είναι ότι τρέχεις και κινητοποιείσαι περισσότερο για να διεκδικήσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Όσο για τις ερωτικές σου υποθέσεις, το βέβαιο είναι ότι η σεξουαλική διάθεση ανεβαίνει… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στον 12ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία θα θελήσεις να πολεμήσεις τα άγχη και τους φόβους σου, ενώ ίσως να έρθεις αντιμέτωπος και με κάποιες ανασφάλειες, που σου δημιουργούν εσωτερική ένταση. Είναι πιθανό να αναζητήσεις επίσης περισσότερη απομόνωση, να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής, ώστε να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις παρακάτω. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για νέα ξεκινήματα. Αντιθέτως, είναι ιδανική περίοδος για περισυλλογή και για στάση αναμονής, πριν αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και δραστήριο ανάμεσα σε παρέες και φίλους. Ευνοείται ιδιαίτερα η συμμετοχή σου σε κάθε είδους δραστηριότητα ή εκδήλωση, ενώ έχεις πολλές πιθανότητες ακόμη και να ηγηθείς μιας ομάδας ή μιας οργάνωσης με ομοϊδεάτες. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνεις να υλοποιήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, κάτι που σου δημιουργεί τη διάθεση να στοχεύσεις ακόμη ψηλότερα. Για τους αδέσμευτους, ενδέχεται να προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα πρόσωπα που κινούνται στο φιλικό τους περιβάλλον. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η πορεία του Άρη στον Ταύρο και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, πρόκειται να φέρει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι σχέσεις σου με αφεντικά ή προϊστάμενους θα σε απασχολήσουν έντονα, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα ή κάποια διένεξη μεταξύ σας, που σε προβληματίζει. Από την άλλη, το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να εξελίξεις κάποιο εγχείρημα που σχεδίαζες, το οποίο θα σε φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Χρειάζεται απλώς να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να κινηθείς με αργά και σταθερά βήματα. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνά στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Ταύρου και σε καλεί να ανοίξεις τα φτερά και τους ορίζοντές σου. Ξεκινά μια περίοδος ιδανική για ταξίδια και αποδράσεις, για να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να δραστηριοποιηθείς σε νέους τομείς, μέσα από τους οποίους θα εξελίξεις τον εαυτό σου μορφωτικά, αλλά και επαγγελματικά. Σπουδές και νομικές υποθέσεις δέχονται εύνοια, ενώ θετικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν και σε πιθανά επαγγελματικά εγχειρήματα, που αφορούν το εξωτερικό. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει αρχικά εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα. Ίσως δηλαδή να υπάρξει κάποια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου σου ή να χρειαστεί να τακτοποιήσεις οφειλές προς τράπεζες και εφορίες, να διακανονίσεις ένα δάνειο ή να υπογράψεις μία νέα συμφωνία. Από την άλλη, η θέση αυτή αφορά και τη σεξουαλικότητά σου, η οποία ανεβαίνει κατακόρυφα και μάλιστα αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να την εκτονώσεις με ένα άτομο από το παρελθόν, που επιστρέφει στη ζωή σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον τομέα που αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα διανύσεις ένα διάστημα πάθους, αλλά και αρκετής έντασης στις ερωτικές σου σχέσεις, ενώ αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες σου και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μία καινούρια το διάστημα αυτό ή να υπάρξουν αλλαγές στις υπάρχουσες. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που φέρνει αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που θα αλλάξουν σημαντικά τις καθημερινές σου συνήθειες, τις συναδελφικές σου σχέσεις ή το αντικείμενο της δουλειάς σου. Ίσως, από την άλλη να έχεις έκτακτες πρακτικές υποχρεώσεις, που σε αναγκάζουν να τρέξεις περισσότερο και να περιορίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Αυτή την εποχή, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου αποτελεί μία πολύ θετική συγκυρία για σένα, καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σου. Το διάστημα αυτό θα έχεις τη διάθεση να βγεις περισσότερο έξω για να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να επιδοθείς σε ερωτικά παιχνίδια, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, κάποια ευνοϊκή εξέλιξη που αφορά τη σχέση σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Παράλληλα, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να προωθήσεις περισσότερο τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου ή να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τον Ταύρο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις αλλαγές στο σπίτι σαν οίκημα, να μετακομίσεις ή ακόμη και να αγοράσεις ένα ακίνητο. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σου και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για πιθανές εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός αυτό το διάστημα, για να αποφύγεις συγκρούσεις. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία. Αυξάνεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου, είτε με νέους υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ, είτε για επαγγελματικούς λόγους, ώστε να εκμεταλλευτείς γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Παράλληλα, αυξάνονται οι μετακινήσεις σου, είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω αποδράσεων αναψυχής, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι σχέσεις σου με αδέρφια ή με κάποιους στενούς συγγενείς. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24