Πώς περνάνε τα ζώδια τον ελεύθερο χρόνο τους.

Πώς περνάνε τα ζώδια τον ελεύθερο χρόνο τους.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.6 (7 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Ο χρόνος κυλάει απειλητικά και πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Κάθε ώρα, κάθε λεπτό έχει αξία και δεν πρέπει να χάνεται μέσα στην αδράνεια και τη βαρεμάρα μας. Αλλά τι γίνεται όταν μας μένει λίγος χρόνος για τον εαυτό μας; Όταν έχουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε μόνο με εμάς και με κάτι που μας κάνει να διασκεδάζουμε; Ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε, είναι κι αυτός πολύτιμος. Αλήθεια, πώς αξιοποιούν τα 12 ζώδια, τον ελεύθερο τους χρόνο που τους απομένει;

Πώς περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους τα ζώδια και τι τους αρέσει να κάνουν;

Κριός

Ένας Κριός, ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο του, ποτέ δεν κάθεται, ποτέ δεν ξεκουράζεται. Είναι συνέχεια σε δράση. Δε θέλει να χάνει το χρόνο που διαθέτει, μένοντας σε απραξία. Θα βρει ένα χόμπι να ασχοληθεί. Θα βάλει μουσική για να κάνει γυμναστική, ή θα ασχοληθεί με ριψοκίνδυνα σπορ. Εξάλλου, του αρέσει ο κίνδυνος. Αν είναι στο σπίτι (που ποτέ δεν είναι), ίσως και να χαλαρώσει βλέποντας τηλεόραση.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος, ένα ζώδιο γήινο και σταθερό, στον ελεύθερό του χρόνο προτιμά να ασχολείται με την Τέχνη, που αγαπά παρά πολύ. Είναι από την φύση του καλλιτεχνικό άτομο και του αρέσει να ασχολείται με τη ζωγραφική και το τραγούδι, ενώ φυσικά το αγαπημένο του χόμπι είναι η μαγειρική και ενίοτε το ψάρεμα. Βεβαίως, θα αποφύγει να ασχοληθεί με κάτι που θα τον κουράσει, όπως η γυμναστική. Προτιμά να γυμνάσει το μυαλό του.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος λατρεύει να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες με το διάβασμα, συνεπώς ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο του, προτιμά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Όμως, δεν κάνει μόνο αυτό. Του αρέσει να φροντίζει το σώμα του και ασχολείται με τη φυσική του κατάσταση μέσω της γυμναστικής. Διάβασμα και άσκηση είναι τα αγαπημένα του χόμπι, που κρατούν το σώμα και το μυαλό του σε φόρμα!  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Στον ελεύθερο χρόνο του, ένας Καρκίνος θα ασχοληθεί με το σπίτι του και ό,τι έχει σχέση με αυτό. Θα το διακοσμήσει, θα το φροντίσει, θα μπει στην κουζίνα να μαγειρέψει, θα καλέσει τους φίλους του να τους κάνει το τραπέζι. Αν έχει κι άλλο χρόνο στη διάθεσή του, θα επισκεφτεί κάποιο μουσείο ή θα παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Όσο αφορά την γυμναστική, το περπάτημα είναι η ιδανική μορφή άσκησης για να κρατιέται σε φόρμα.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Το δυναμικό λιοντάρι επιδιώκει να διευρύνει συνεχώς τον κοινωνικό του κύκλο και να κάνει νέες γνωριμίες. Επίσης, όταν έχει χρόνο θα πάει στο γυμναστήριο ή θα βγει στα μαγαζιά για ψώνια, γιατί αυτό τον βοήθα να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του συνεχώς και να είναι στην μόδα. Στο τέλος της μέρας, θα ακούσει χαλαρωτική μουσική για να ηρεμήσει από κάθε λογής σκοτούρες.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ένας Παρθένος θα βγει στον κήπο, θα ασχοληθεί με τα λαχανικά του, με τα λουλούδια του, γενικά με την κηπουρική. Πάντα βρίσκει χρόνο να το κάνει αυτό, γιατί λατρεύει να ασχολείται με τη φύση. Επίσης, του αρέσει πολύ και το διάβασμα, αφού είναι ένα χόμπι που όχι μόνο τον ηρεμεί, αλλά και τον μορφώνει.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός όταν έχει χρόνο θα βρει την ευκαιρία να πάει να δει μια καλή παράσταση ή θα επισκεφτεί μια έκθεση ζωγραφικής. Επίσης, θα συναντήσει φίλους που έχει καιρό να δει και ίσως το συνδυάσει με μια βραδιά στο σινεμά, αφού λατρεύει τον κινηματογράφο. Γενικά, στον ελεύθερο χρόνο του βρίσκει την ευκαιρία να ασχολείται με ό,τι έχει σχέση με την Τέχνη.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Τον ελεύθερο του χρόνο, ένας Σκορπιός θα προτιμήσει να τον περάσει μονός του για να ηρεμήσει ή μαζί με το ταίρι του, σε ένα κέντρο ψυχικού διαλογισμού. Του αρέσει γενικά να ηρεμεί και να χαλαρώνει το πνεύμα του. Δε θα πάει κάπου που έχει πολύ κόσμο και φασαρία, προτιμά να κλειστεί στο σπίτι του και να μελετήσει φιλοσοφία ή και αστρολογία, το καλύτερό του.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει ό,τι έχει σχέση με την φύση και πάντα βρίσκει την ευκαιρία αφεθεί σε αυτήν. Ένας περίπατος σε ένα ανθισμένο λιβάδι ή στο δάσος, θα τον βοηθήσει να αποβάλει κάθε άγχος. Αν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, θα κανονίσει ένα ταξίδι αναψυχής. Επίσης, το διάβασμα είναι μια ασχολία που έχει ιδιαίτερη θέση στη ζωή του, γιατί τον βοηθά να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο πάντα πρακτικός Αιγόκερως, θα βρει να ασχοληθεί με κάτι που θα τον βοηθήσει να βγάλει στη φόρα τον επαγγελματισμό του. Ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο του, θα ασχοληθεί με πράγματα που είναι χρήσιμα. Αφού ολοκληρώσει ό,τι έχει σχέση με τη δουλεία του, θα ασχοληθεί με τη ζωγραφική, το διάβασμα ή ακόμα και με τον κήπο του. Του αρέσει να ασχολείται με την κηπουρική και αυτό το χόμπι τον βοηθά να αποβάλει κάθε άγχος που αισθάνεται στον επαγγελματικό του τομέα.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, αυτό το ζώδιο που ποτέ δεν κάθεται σε ηρεμία, θα βρει πολλά πράγματα να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του. Θα ασχοληθεί με τα κοινά, τον εθελοντισμό, ίσως να γίνει μέλος κάποιας ανθρωπιστικής οργάνωσης. Επίσης, αγαπάει τα σπορ που θα τον βοηθήσουν να έχει το μυαλό του σε διαρκή ενέργεια και κίνηση. Θα βρει όμως και χρόνο να δει τους φίλους του και να ασχοληθεί και με τα δικά τους προβλήματα.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα ασχοληθεί με αθλήματα που έχουν σχέση με το νερό. Αφού το ζώδιο αυτό είναι του νερού, αγαπά το κολύμπι, το θαλάσσιο σκι, το ψάρεμα. Βέβαια, αν κάνει πολύ κρύο θα αρκεστεί στο διάβασμα και στην απαλή μουσική. Είναι από τη φύση του ένα πολύ ευαίσθητο και ευγενικό ζώδιο, άρα και οι δραστηριότητες που προτιμά, έχουν σαν αποτέλεσμα να χαλαρώνουν το μυαλό του. Δεν του αρέσει γενικά η πίεση.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24