Πως τα πηγαίνουν με το σόι της σχέσης τα ζώδια;

Πως τα πηγαίνουν με το σόι της σχέσης τα ζώδια;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (7 votes)
Βάσια Βέρτη

Τα ζώδια που αγαπούν την επικοινωνία και τους αρέσει να ανήκουν σε κοινωνικά σύνολα τα πηγαίνουν καλά με τα σόγια και τις συγγενικές συνευρέσεις, επιδιώκουν να κερδίζουν τις συμπάθειες, εστιάσουν στην επικοινωνιακή πτυχή των καταστάσεων και όχι τόσο στις μεμονωμένες προσωπικές σχέσεις. Προβληματάκια προκύπτουν συνήθως με τους ζωδιακούς χαρακτήρες που μιλάνε αυθόρμητα χωρίς πολύ σκέψη ή χωρίς να υπολογίζουν τα τυπικά καθέκαστα, είναι οι τύποι που σχεδόν πάντα προκαλούν σχόλια, άλλοτε θετικά, άλλοτε όμως καθέτως αρνητικά.

Κάποιοι έχουν διάθεση αυτοσυγκράτησης, προσπαθούν να διατηρήσουν την απαιτούμενη ισορροπία και θέλουν να τα πηγαίνουν καλά με τους συγγενείς, κάποιοι άλλοι όμως οι λίγο ατίθασοι που δεν αντέχουν τα πλαίσια δεν τα πηγαίνουν καλά με τα σόγια και τις υποχρεωτικές σχέσεις.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως πρέπει να συμπεριφερθείς όταν θα δεις την οικογένεια του/της:

ΚΡΙΟΣ

Ο ζωηρός και ανυπότακτος Κριός που έχει το θάρρος της γνώμης του και που εκφράζεται παρορμητικά, συνήθως δεν τα πηγαίνει καλά με όλα τα άτομα του σογιού, κάποιοι θα τον συμπαθήσουν, κάποιους ο ίδιος ο Κριός θα αντιπαθήσει και θα φορτίσει να δημιουργήσει κλίμα αμοιβαιότητας. Με λίγα λόγια όταν θα πάρεις την απόφαση να γνωρίσεις τον αγαπημένο σου Κριό στα συγγενικά σου πρόσωπα να περιμένεις διαφόρων ειδώς αντιδράσεις και σχόλια, από τις ενέργειες του άλλοι θα τον βρουν συμπαθητικό, άλλοι όμως θα σου πουν να προσέξεις. Κάποια ξαδέλφια σου μπορεί να τα κάνει αμέσως κολλητάρια του, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εκείνα τα άτομα που ο Κριός θα τα θεωρήσει αταίριαστα και δύσκολα θα βρεις τρόπο να τα προσεγγίσει ή τα αποδεχτεί. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος που ανήκει στους οικογενειακούς τύπους δίνει σημασία στα σχόλια που γίνονται για το άτομο του, δεν του αρέσει να κερδίζει τις αντιπάθειες. Σαν χαρακτήρας είναι επιφυλακτικός, αποφεύγει τα αυθόρμητα και τα παρορμητικά, σκέπτεται τι θα πει και με ποιον τρόπο θα το εκφράσει για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θα δυσκολευτεί να πάρει την απόφαση να γνωρίσει την οικογένεια σου και γενικότερα τα συγγενικά σου άτομα, το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση είναι να διεισδύσει στο οικείο σου περιβάλλον σιγά σιγά γνωρίζοντας αρχικά ένα ένα άτομο. Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με το σόι σου η στάση του θα είναι τυπική, τα λόγια του μετρημένα, συνήθως θα συμφωνεί φαινομενικά με τις απόψεις αποφεύγοντας τις πολλές διαφωνίες και εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στο φαγητό. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τον επικοινωνιακό και ομιλητικό Δίδυμο τον ιντριγκάρουν οι νέες γνωριμίες, δεν θα αγχωθεί όταν ακούσει την πρόταση για κάλεσμα σε συγγενική συνεύρεση, αντιθέτως θα ενθουσιαστεί και θα είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ένα από τα όπλα του Δίδυμου είναι οι φιλοφρονήσεις, θα βρει τρόπο να πει την κατάλληλη φράση στο κατάλληλο άτομο, συνήθως καταφέρνει και κερδίζει τις συμπάθειες. Αρχικά τουλάχιστον ως προς τις πρώτες επαφές θα τα βρει με τα περισσότερα άτομα, θα εστιάσει στα κοινά χαρακτηριστικά που θα έχει με τον καθένα, άνεση και οικειότητα θα έχουν τόσο τα λόγια του όσο και οι πράξεις προσέγγισης του. Ο Δίδυμος κοινωνικοποιείται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, όταν χρειάζεται να χειριστεί σωστά τις φράσεις του το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπάει την οικογένεια ο Καρκίνος, νιώθει θαλπωρή και οικειότητα όταν βρίσκεται με συγγενικά άτομα, αυτό που νιώθει βγαίνει και προς τα έξω χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Επειδή ακριβώς αισθάνεται όμορφα ανάμεσα σε οικογενειακά πρόσωπα γι αυτό και οι άλλοι γίνονται δέκτες της αύρας που εκπέμπει, με αποτέλεσμα από την αρχή να καταφέρνει να κερδίζει τις συμπάθειες. Είναι χαρακτήρας ανασφαλής και αγχωτικός, φυσικά και θα αγχωθεί όταν ακούσει πως χρειάζεται να βρεθεί ανάμεσα στα συγγενικά σου άτομα, ωστόσο τσάμπα θα προβληματιστεί, έχει το ταλέντο να δίνει θετικές εντυπώσεις, γρήγορα τον συμπαθούν και γίνεται αγαπητός. Ο Καρκίνος θα καταφέρει να συναναστραφεί σωστά με το σόι σου χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα ή αντιπάθειες. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Παρά το ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ένας Λέοντας για να εντυπωσιάσει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα καταφέρνει πάντα, μερικές φορές πέφτει έξω, απογοητεύεται και καταλήγει στο ακριβώς ανάποδο από το προσδοκώμενο. Θέλει λοιπόν μεγάλη προσοχή όταν θα επιχειρήσεις να γνωρίσεις τον αγαπημένο σου Λέοντα στο σόι και στην οικογένεια γιατί οι περιπτώσεις θα είναι ποικίλες. Τα πρόσωπα που ο Λέοντας δεν θα καταφέρει να τα εντυπωσιάσει θα τον απογοητεύσουν, θα τους αντιπαθήσει και μετά συμβιβασμός δεν θα υπάρξει. Αν ο Λέοντας εντυπωσιαστεί από κάποιον θείο αδελφό ή ξάδελφο θα βγάλει ανταγωνιστική στάση μαζί του. Και η τρίτη περίπτωση είναι να καταφέρει ο Λέοντας να εντυπωσιάσει κάποια συγκεκριμένα άτομα από τα οποία δεν θα εντυπωσιαστεί, οπότε από εκεί και πέρα, που θα τους χάνεις που θα τους βρίσκεις, όλο μαζί θα είναι τα κολλητάρια. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ευγενικός, κρατάει τους τύπους, πλαισιώνει τη συμπεριφορά του μέσα στα ‘πρέπει’ και τα καθέκαστα, συνεπώς όταν καταφέρεις να τον πείσεις να γνωριστεί με το συγγενικό σου περιβάλλον θα έχει την ανάλογη πρέπουσα στάση, για να μην προκαλέσει αντιπάθειες ή αρνητικά σχόλια. Το θέμα με έναν Παρθένο είναι η χρονική στιγμή και κυρίως ο τρόπος που θα γνωριστεί με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Για να μην υπάρξουν έκτροπα απαραίτητο θα είναι να προετοιμαστεί ψυχολογικά, να το ξέρει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, και όλα θα πρέπει να γίνουν με κάποια οργάνωση και μεθοδικότητα, προς θεού όχι απρόσμενα και απροετοίμαστα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός σε κοινωνικό σύνολο να βρίσκεται και τι στον κόσμο, πολύ περισσότερο δε όταν αυτό το σύνολο είναι ένα οικείο συγγενικό περιβάλλον. Αγαπάει τους γονείς, στόχο θα βάλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, θέλει να αγαπιέται και να γίνεται η συμπάθεια όλων. Αυτό που θα χρειαστεί στην περίπτωση του Ζυγού θα είναι να ενημερωθεί λίγο πιο μπροστά για να έχει τον χρόνο να προσέξει την εικόνα του, γενικότερα θέλει να δίνει καλές εντυπώσεις και να κερδίζει τις συμπάθειες. Θα τα πάει πολύ καλά με τα άτομα που θα έχουν αυθόρμητη θερμή και ευγενική στάση, ακόμα όμως και στην περίπτωση που νιώσει απρόσιτο ή δύσκολο κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα βρει τρόπο να το προσεγγίσει και να το βοηθήσει να εκδηλωθεί. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός πολλές φορές είναι αψυχολόγητος και ενεργεί με τρόπο ασυνήθιστο για τα μάτια των άλλων, τα περισσότερα θέματα ή πρόσωπα έχουν να κάνουν με τη διαίσθηση του και με το κατά πόσο θα μπορέσει να εμπιστευτεί. Όταν λοιπόν θα καταφέρεις να τον πείσεις να γνωριστεί με το σόι σου και να εμφανιστεί σε κοινή θέα, τότε θα είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Κάποια πρόσωπα σίγουρα θα τα αντιπαθήσει η κριτική του θα είναι αυστηρή και κάθετη, με κάποια άλλα θα διατηρεί μονίμως μια καχύποπτη στάση και σίγουρα θα υπάρξει και ένα άτομο που θα το νιώσει ως ‘δικό του’ και θα προσπαθήσει να το πάρει με το μέρος του. Θέλει προσοχή η περίπτωση του Σκορπιού, η καχυποψία και η μυστικοπάθεια του δεν τον αφήνουν να ανοιχτεί. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν τα πηγαίνει καλά με τις δεσμεύσεις, τις τυπικές συμπεριφορές και τις αναγκαστικές συνευρέσεις. Αν η γνωριμία με κάποια συγγενικά σου πρόσωπα γίνει μέσα σε φιλικό περιβάλλον ή ίσως σε ένα κοινωνικό πλαίσιο τότε τα πράγματα θα βαδίσουν ομαλά χωρίς αρνητισμούς. Το θέμα είναι πως ο Τοξότης αν πιεστεί να κάνει κάτι που δεν θέλει ή που το θεώρει ανιαρό, τότε θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, να συμπαθήσει και να αποδεχτεί. Για να έχει καλές σχέσεις με τα σόγια θα πρέπει οι επαφές να έχουν ενδιαφέρον και να δίνουν το περιθώριο κάποιας δραστηριότητας. Είναι χαρακτήρας δραστήριος, αντιπαθεί το ανιαρό, οπότε σε ένα βαρετό γι αυτόν κλίμα θα τους αντιπαθήσει όλους. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έναν Αιγόκερω αρέσει αρχικά να εμφανίζει τη σοβαρή πλευρά του χαρακτήρα του, φροντίζει η στάση του να είναι η πρέπουσα, συμπεριφέρεται ευγενικά, κολακευτικά, και δεν θέλει με τίποτα να προκαλεί αρνητικά σχόλια. Όταν θα γνωριστεί με την οικογένεια σου και με κάποια άλλα συγγενικά σου πρόσωπα σίγουρα θα φροντίσει να κερδίσει εμπιστοσύνη, συμπάθεια, εκτίμηση, αν τον αντιπαθήσουν θα το πάρει κατάκαρδα. Φαινομενικά λοιπόν θα καταφέρει να τα πάει καλά με όλους, από εκεί και πέρα το πιο άτομο πραγματικά θα αντιπαθεί ή συμπαθεί, ποιον θα θέλει για φίλο και ποιον θα κάνει εχθρό, αυτό θα φανερωθεί σιγά σιγά με τρόπο που μάλλον θα πρέπει να το καταλάβεις παρά να στο πει ευθέως. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συχνά γίνεται ακραίος ο Υδροχόος είναι μέσα στις συνήθειες του, που σημαίνει πως κάποια πρόσωπα του σογιού δεν θα θέλει να τα βλέπει μπροστά του, και κάποια άλλα που θα τα νιώσει ταιριαστά θα τα κάνει φιλαράκια με τη μία. Ορισμένες σχέσεις του συνειδητά προτιμάει να τις διατηρεί σε απρόσωπο επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που όταν νιώθει ιδεολογικό ταίριασμα και εντοπίζει κοινές συνήθειες τότε ανοίγεται, προσφέρει, βάζει στόχο να δημιουργηθεί βάση για σταθερή φιλία. Το θέμα λοιπόν με έναν Υδροχόο είναι να βρει ποιός θείος και ποιά ξαδέρφη είναι κοντά στις πεποιθήσεις του, στις κοινωνικές του τοποθετήσεις και γενικότερα στις απόψεις του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς συνήθως τα πηγαίνει καλά με τα σόγια και των δύο πλευρών, δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και μεγάλες αντιπάθειες. Σαν χαρακτήρας είναι δοτικός και ανεκτικός, επίσης η αμυντική του δύναμη είναι η φαντασία του, που σημαίνει πως στα δύσκολα τις πλάθει λίγο τις καταστάσεις. Γενικότερα δεν θέλει να ακούει για τον εαυτό του αρνητικά σχόλια, πληγώνεται και τα παίρνει κατάκαρδα γι αυτό προσέχει πάντα τη συμπεριφορά του. Δεν μπορούμε να πούμε πως ένας Ιχθύς υποκρίνεται, όμως προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια μόνο εκείνα τα χαρακτηριστικά του που ξέρει πως είναι αγαπητά προς τους άλλους. Θα δεχτεί να γνωριστεί με τα οικογενειακά σου άτομα, μια χαρά θα τα πάει με το σόι σου, του αρέσουν τα τραπέζια και οι συγγενικές συνευρέσεις. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24