Τι θα γινόταν στον κόσμο, αν επικρατούσε ένα και μόνο ζώδιο!

Βαθμολόγησε: 
Average: 4.7 (3 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Συχνά έχουμε στο μυαλό μας την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν και δεν μπορούν καν να μπουν στην ψυχολογία μας και στην ψυχοσύνθεσή μας. Νιώθουμε ότι ανήκουμε σε έναν άλλο κόσμο και θα θέλαμε κι οι άλλοι να μας ακολουθήσουν τρόπο σκέψης και να έκαναν αυτά που κάνουμε και εμείς. Όμως, τι θα γινόταν αν ένα πρωί ξυπνούσαμε και ο κόσμος ήταν γεμάτος με Κριούς; Ή Υδροχόους; Ή Παρθένους; Αλήθεια, πού θα έφτανε η ανθρωπότητα με αυτή την φανταστική παρέμβαση;

Πώς θα ήταν ο κόσμος αν ήμασταν όλοι το ίδιο ζώδιο;

 

Κριός

Αν όλος ο κόσμος ανήκε στο ζώδιο του Κριού, θα υπήρχε μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, καθημερινοί τσακωμοί, λόγια σταράτα, ωμές αλήθειες και εντάσεις πολλές. Θα ζούσαμε μέσα σε ένα κόσμο με αντιθέσεις. Από τη μια θα υπήρχαν στρατιώτες στους δρόμους να επιβάλουν την τάξη, λόγω των σπασμένων νευρών που θα είχαν όλοι και από την άλλη θα υπήρχε μια τεράστια αρένα όπου θα έπαιζαν τα παιδιά. Το θέμα είναι ένα. Όλες αυτές οι αντιθέσεις και οι επιθετικές διαθέσεις, κάποια στιγμή θα ξεθύμαιναν και όλοι θα έδιναν τα χέρια (μέχρι την καινούρια μάχη)…

 

Ταύρος

Αν όλοι ήταν Ταύροι, τότε παντού θα έβλεπες πυρετώδεις εργασίες και μια επίμονη προσπάθεια από όλους, για υλοποίηση στόχων. Φυσικά, θα είχαμε πολλούς ανθρώπους που θα έψαχναν το άγνωστο, κοινώς ερευνητές του σύμπαντος, αλλά και άτομα με έντονο το καλλιτεχνικό στοιχειό στη ζωή τους. Όμως το ζώδιο αυτό γενικά είναι αργοκίνητο και έτσι, μέχρι να αποφασίσουν όλοι αυτοί οι Ταύροι να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά για την διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους, θα πάγωνε το σύμπαν και θα τα διέλυε όλα!

 

Δίδυμος

Αν ο κόσμος αποτελείτο αποκλειστικά από Δίδυμους, τότε θα έμοιαζε με αυτοκινητόδρομο στην Ινδία, που δεν ξέρεις από πού έρχεται το ένα αυτοκίνητο και πού πάει το άλλο. Με απλά λόγια, όλοι θα μιλούσαν συνέχεια, χωρίς σταματημό, σε τέτοιο σημείο που θα προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα ηχορύπανσης. Θα είχαν όμως και μεγάλη επιτυχία στον τομέα της τεχνολογίας, βρίσκοντας λύσεις σε πολλά από τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη, αρκεί να σταματούσαν να μιλάνε όλοι μαζί και κάποιος να έκανε την αρχή για την επίτευξη του στόχου τους. Αλλά εδώ δε σταματάει ένας μόνο Δίδυμος να μιλάει, θα σταματήσει όλος ο κόσμος, που θα αποτελείται από το ζώδιο αυτό; Μάταια.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Καρκίνος

Ο κόσμος ξαφνικά αλλάζει και όλοι γίνονται Καρκινάκια. Οι συνέπειες αυτού του φανταστικού κόσμου; Καταρχήν όλοι θα βρισκόντουσαν σε μια παράλια και θα απολάμβαναν το ηλιοβασίλεμα. Ρομαντικά ζώδια… Σκεφτείτε τι θα γινόταν με όλον αυτόν τον κόσμο μαζεμένο στις αμμουδιές. Μετά, όλοι θα είχαν κάνει οικογένεια, αφού ως γνωστό το ζώδιο αυτό είναι και οικογενειάρχης, με πολλά παιδιά ο καθένας. Οπότε, σταματάνε τα πάντα και ασχολούνται όλοι με το μεγάλωμα των παιδιών τους. Και με τόσα πολλά παιδιά που θα έχει η κάθε οικογένεια, ο υπερπληθυσμός σύντομα θα φέρει την… καταστροφή της Γης.

 

Λέων

Ο κόσμος μας αλλάζει και γίνεται πιο μοντέρνος! Όλοι φοράνε ακριβά ρούχα, έχουν βασιλικούς τρόπους, ζουν σε… μικρά παλάτια. Και όλα αυτά θα συνέβαιναν αν όλοι ήταν Λέοντες και προσπαθούσε ο ένας να επιβληθεί στον άλλο. Αλήθεια έχετε σκεφτεί τι αποτέλεσμα θα είχε αυτό; Θα έφταναν στο σημείο να διατάζει ο ένας τον άλλο και στο τέλος να εκτελούσαν από μονοί τους τις διαταγές τους, αφού κάνεις άλλος δε θα το έκανε. Όλοι θα είχαν τα ίδια γούστα. Επιπλέον, θα επιζητούσαν το θαυμασμό των άλλων. Αλλά ποιων; Των ίδιων με αυτούς;

 

Παρθένος

Ένα κόσμος αποτελούμενος μόνο από Παρθένους, θα έμοιαζε με ένα τεράστιο νοσοκομείο, με γιατρούς και νοσοκόμους, ντυμένους με χειρουργικές στολές και μάσκες στα πρόσωπα. Όλοι αυτοί, θα είχαν ένα στόχο στη ζωή τους: Να εξοντώσουν κάθε ιό και κάθε μικρόβιο που εισβάλει στο περιβάλλον τους και ενδέχεται να προκαλέσει μόλυνση. Από την άλλη, θα επικρατούσε η ευγένεια, αλλά και η ειλικρίνεια. Επίσης θα υπήρχε και μεγάλη προθυμία να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Τα πάντα θα ήταν στην εντέλεια και η καθαριότητα θα επικρατούσε παντού!

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Ζυγός

Ο κόσμος γεμάτος από Ζυγούς, θα ήταν γεμάτος θέατρα, όλες οι Τέχνες θα έβρισκαν τη χαμένη τους αίγλη και θα επικρατούσαν παντού εκλεπτυσμένοι και μορφωμένοι άνθρωποι. Οι δημόσιες βιβλιοθήκες θα γινόταν χώροι συνάθροισης, όπου θα γινόταν ανταλλαγή απόψεων επί παντός επιστητού. Θα επικρατούσε παντού ο πολιτισμός και η καλαισθησία. Κάθε διένεξη θα λυνόταν με ηρεμία και διά της διπλωματικής οδού, αν και μάλλον θα αργούσε λίγο, μιας και οι Ζυγοί είναι κάπως αναποφάσιστοι…

 

Σκορπιός

Ένας κόσμος γεμάτος Σκορπιούς, θα ήταν ένας κόσμος γεμάτος ερωτική διάθεση, έντονη επιθυμία για γνωριμίες, πάθος, έρωτες, σχέσεις! Όλα αυτά όμως, καλά καλυμμένα πίσω από ένα πέπλο μυστήριου, που μόνο ο δαιμόνιος Βέλγος ντεντέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, θα μπορούσε να λύσει. Κάθε κίνηση, θα έκρυβε μέσα της και πάθος. Οι ματιές που θα αντάλλασσαν όλοι, θα ήταν άκρως ερωτικές και θα πετούσαν σπίθες σεξουαλικής διάθεσης. Αλλά κάνεις δε θα αποκάλυπτε τα μυστικά του. Με αποτέλεσμα το μυστήριο να αποκτά διαστάσεις… εθνικού θέματος.

 

Τοξότης

Ό,τι καλύτερο για τα παιδιά θα ήταν ένας κόσμος γεμάτος Τοξότες. Θα υπήρχαν παντού παιδικές χάρες, το παιχνίδι δε θα σταματούσε ποτέ, παγωτά και ζαχαρωτά θα ήταν το αγαπημένο φαγητό. Επίσης, θα ταξίδευαν όλοι συνέχεια και θα είχαμε τεράστιο κυκλοφοριακό κομφούζιο στους αιθέρες. Κανείς δε θα είχε μόνιμο δικό του σπίτι, όλοι θα ζούσαν ως νομάδες. Η αισιοδοξία θα επικρατούσε, αλλά με τακτά διαστήματα ψυχικής κούρασης και αναζήτηση προσωρινής ανάπαυλας. Λογικό είναι μετά από τόσο παιχνίδι και τόσα ταξίδια. Τουλάχιστον όμως, ο κόσμος θα είχε την ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά, γιατί θα εξαφανιζόταν η κακία και η ψευτιά.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Αιγόκερως

Αν ο κόσμος ξαφνικά γέμιζε από Αιγόκερους, θα υπήρχαν παντού επαγγελματίες ακούραστοι στη δουλεία τους, αφού καθημερινά όλοι θα δούλευαν δωδεκάωρα. Τόσο πολύ, που θα άφηναν την προσωπική τους ζωή στην άκρη. Οι πάντες θα ήθελαν να διαπρέψουν και να πετύχουν στο τομέα τους και όλοι θα ονειρεύονταν να γίνουν διευθυντές σε μεγάλες επιχειρήσεις. Και αυτό θα έφερνε την διχόνοια μεταξύ τους, για το ποιος θα πάρει την πρωτιά. Βασικά με τον εαυτό τους θα τσακωνόντουσαν και η επιβίωση θα γινόταν προσωπική υπόθεση. Κανείς δε θα εξέφραζε ανοιχτά αυτά που νοιώθει και το σλόγκαν «με τα μάτια μιλάμε εμείς», θα γινόταν το παγκόσμιο ρητό.

 

Υδροχόος

Επιτέλους, ο κόσμος αλλάζει και αποτελείται μόνο από Υδροχόους! Όλοι πέφτουν με τα μούτρα στη δουλεία, για να πραγματοποιήσουν τα φανταστικά τους όνειρα, που υπό άλλες συνθήκες θα έβρισκαν πολλά εμπόδια μπροστά τους, από άτομα που τους προσγειώνουν απότομα. Τώρα, κάνεις δε θα μπει εμπόδιο στις ουτοπικές αναζητήσεις. Και επειδή όλοι θα ήταν ανατρεπτικοί, θα περνούσαν με μεγάλη ευκολία από την εποχή του σκοταδισμού, στη περίοδο της αναγέννησης. Ο έρωτας θα είχε ελεύθερη έκφραση και οι ερωτήσεις τύπου «τι έχεις πάλι σήμερα», «γιατί δεν με αγαπάς», θα ήταν απαγορευμένες δια ροπάλου. Φυσικά, η επιβολή και η προβολή, θα ήταν κοινό χαρακτηριστικό όλων, με αποτέλεσμα ο ουρανός να γέμιζε με… χιλιάδες λαμπερά αστέρια!

 

Ιχθείς

Αν όλος ο κόσμος ήταν Ιχθύες, θα επικρατούσε παντού η αδράνεια και η διαρκής ξεκούραση σε ένα κρεβάτι ή έναν καναπέ. Η βαρεμάρα θα ήταν τόσο μεγάλη, που κάνεις δε θα έπαιρνε πρωτοβουλία, έστω και για τα απαραίτητα, όπως το φαγητό. Δε θα μαγείρευε κάνεις. Γιατί ο ένας θα άφηνε στον άλλο να ασχοληθεί με το δύσκολο αυτόν τομέα. Πέρα όμως από αυτή τη στασιμότητα, θα υπήρχε αγάπη και συμπόνια ανάμεσα στους ανθρώπους και ο ένας θα βοηθούσε τον άλλο. Και μέσα σε όλο αυτό το παραλήρημα αγάπης, θα αρκούσε μια και μόνο στιγμή, για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα πτώσης. Τουλάχιστον όμως, θα συμπαραστεκόταν ο ένας στον άλλο!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...