Ποιες ανασφάλειες, φοβίες και άγχη έχουν τα ζώδια;

Ποιες ανασφάλειες, φοβίες και άγχη έχουν τα ζώδια;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Βάσια Βέρτη

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, όλοι μας κατά καιρούς έχουμε αρκετές ανασφάλειες, πολύ άγχος και αγωνίες για συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, κάποιες όμως από αυτές είναι μόνιμες και πιο έντονες, ριζωμένες μέσα στο «εγώ» μας, στην ψυχή μας και στον χαρακτήρα μας, σα να αποτελούν κομμάτι του εαυτού μας και για αυτό το λόγο δεν λένε να φύγουν από πάνω μας, έτσι ώστε να αισθανθούμε απελευθερωμένοι από τις ανασφάλειες και τις φοβίες μας.

Ας δούμε τι λέει η Αστρολογία για τα χαρακτηριστικά εκείνα σημάδια που ταλανίζουν τη ζωή μας, σύμφωνα με το ζώδιο μας και πώς μπορούμε να τα απαλύνουμε μέσα στο χρόνο.

Ποιες ανασφάλειες, φοβίες και άγχη έχουν τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Διαθέτετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τα πεπραγμένα σας και τον εαυτό σας, αλλά αυτό καλοί μου Κριοί δεν σημαίνει ότι μέσα σας δεν κρύβετε αρκετές φοβίες. Δεδομένου ότι έχετε ένα επιβλητικό «εγώ» και θέλετε να κρατάτε τα πρωτεία όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, η ιδέα και μόνο ότι κάποια στιγμή μπορεί να σας αγνοήσουν οι φίλοι και γνωστοί σας, αλλά και ο ερωτικός σύντροφος αποτελεί έναν τεράστιο φόβο σας. Ανασφάλεια θεωρείται επίσης, το γεγονός ότι λέτε πάντα τη γνώμη σας στους άλλους, και όταν αυτό εκλείψει, σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για το αν πάψει να υπάρχει η εκτίμηση και ο σεβασμός των ανθρώπων που περιβάλλουν τη ζωή σας. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αγωνιάτε και αγωνίζεστε για την οικονομική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής σας αγαπημένοι Ταύροι, γιατί επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης στην καθημερινότητα σας και να μην σας παραπλανούν ή να σας τρομάζουν οι καταστάσεις και τα πρόσωπα που εμπλέκονται γύρω σας. Δεν αγαπάτε οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και δεν σας αρέσει καθόλου να σας αιφνιδιάζουν ή να σας ταράζουν την ηρεμία σας. Είσαστε από εκείνα τα ζώδια που μπορεί να χάσετε και τον ύπνο σας ακόμα, στην ιδέα ότι κάποια μέρα όλα γύρω σας θα είναι διαφορετικά και δεν θα μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σας τρομάζει και σας αγχώνει φίλοι Δίδυμοι, το γεγονός ότι κάποια μέρα δεν θα μπορείτε να κινείστε ελεύθεροι και να έχετε ανεξάρτητη επικοινωνία με τους γύρω σας, εκείνη που δεν θα μπορείτε να ρουφάτε σαν σφουγγάρι πληροφορίες και γνώσεις από ξένα μέρη και διαφορετικούς ανθρώπους. Το να υποχρεωθείτε να μπείτε σε μια συγκεκριμένη και αυστηρή ρουτίνα, μη έχοντας άλλες επιλογές γύρω σας, είναι κάτι που σας δημιουργεί τεράστιες ανασφάλειες, γιατί απλούστατα δεν θέλετε να εξαρτάσθε από κανέναν και τίποτα. Τρέμετε ακόμα, το ενδεχόμενο να μείνετε μόνοι, να σας εγκαταλείψει ένας πιστός φίλος ή το ταίρι σας, γιατί θέλετε να μοιράζεστε τα πάντα με όλους. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλοί μου Καρκίνοι τα πάντα για σας είναι να σας αποδέχονται τα προσφιλή σας άτομα, ο ερωτικός σας σύντροφος και να μοιράζετε απλόχερα την αγάπη σας και τα βαθιά σας αισθήματα. Αυτό λοιπόν που φοβάστε και που σας κάνει αρκετά ανασφαλείς, είναι να σας εγκαταλείψουν και να σας αψηφούν τα αγαπημένα σας άτομα και οι φίλοι σας, ενώ ποθείτε διακαώς να τους σφίξετε στην αγκαλιά σας, να προσφέρετε ένα χέρι βοήθειας. Πολλές φορές όμως μπορεί να μην εκφράσετε την εσωτερική σας διάθεση, γιατί πιστεύετε ότι οι άλλοι γύρω σας είναι κριτές της κάθε σας κίνησης ή απόφασης και έτσι παραμένετε στη σιωπή και στην μοναξιά σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Όσο περισσότερο θαυμασμό και εκτίμηση αποκομίζετε από το κοινωνικό σας περιβάλλον αγαπημένοι Λέοντες, άλλο τόσο μπορείτε να λειτουργείτε δημιουργικά και να είστε γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας και άλλο τόσο ενθουσιασμό και αισθησιασμό εκπέμπετε στον ερωτικό σας σύντροφο. Στην αντίθετη περίπτωση πανικοβάλλεστε και σας πιάνουν ανασφάλειες, μόνο και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να σας εγκαταλείψουν ή να σας ξεχάσουν τα κοντινά σας πρόσωπα και οι συνεργάτες σας, να μην έχει ισχύ η γνώμη σας και η άποψη σας, να βρεθείτε στην σκιά και στο σκοτάδι και όχι στο φως και στη λάμψη. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως καλοί μου Παρθένοι είσαστε άνθρωποι που λειτουργείτε με πρόγραμμα και οργάνωση, για αυτό θεωρείστε και οι τελειομανείς του ζωδιακού. Μέχρι και τον ίδιο σας τον εαυτό μπορείτε να ανταγωνιστείτε για να φτάσετε όσο ψηλότερα γίνεται επαγγελματικά και κοινωνικά. Αγχώνεστε απίστευτα και προκαλείτε μόνοι σας ανασφάλειες, στη σκέψη και μόνο ότι θα έρθει μια στιγμή που θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μπροστά στην απόλυτη επιτυχία και την προσωπική αναγνώριση, πως θα δέχεστε τη μετριότητα των πραγμάτων γιατί δεν θα μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να κρίνετε τους άλλους για τις πράξεις τους. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια αγαπημένοι Ζυγοί θεωρείται η ανάγκη σας να γίνετε αποδεκτοί από τους άλλους και να μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα σας, για την εμφάνιση σας, για την καλή εντύπωση που δημιουργείτε στο πέρασμα σας σε όποιον επαγγελματικό ή κοινωνικό κύκλο βρεθείτε. Βασανίζεστε όμως είτε με την αναποφασιστικότητα σας, είτε με την υπερβολική ανάλυση που κάνετε στα πράγματα, προκειμένου να πάρετε την σωστή απόφαση και να κάνετε τις δέουσες επιλογές για να έχετε την έγκριση και την παραδοχή των άλλων, ίσως γιατί τρέμετε στην απόρριψη, στην εγκατάλειψη και στην άσχημη κριτική των κοντινών σας ανθρώπων. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι αγαπητοί Σκορπιοί, ότι αργείτε αρκετά να δείξετε την εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους, πιθανόν γιατί ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι η προδοσία, η διπροσωπία, η απιστία, για αυτό δείχνετε επιφυλακτικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις σας. Είσαστε κλειστοί στον εαυτό σας και αποφεύγετε να εκδηλώνετε τα αισθήματα σας, χωρίς να σιγουρευτείτε για τα αντίστοιχα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, ενώ δεν ανοίγετε το στόμα σας για άσκοπες φλυαρίες που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά αργότερα. Άπαξ και πληγωθείτε από όσα φοβάστε, τότε γίνεστε άκρως μυστικοπαθείς και επιλεκτικοί προς τους άλλους. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η απόλυτη και αποκλειστική δέσμευση, είτε σε μία επαγγελματική συνεργασία, είτε σε μία μόνιμη σχέση, αποτελεί για σας φίλοι Τοξότες έναν βραχνά, έναν φόβο, μια ανασφάλεια, μόνο και μόνο στην ιδέα ότι μπορείτε να χάσετε από την μια στιγμή στην άλλη την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Φυσικά και παντρεύεστε και δεσμεύεστε και εργάζεστε αρκετά σκληρά, για να κερδίσετε την ανταμοιβή που δικαιούστε και για να κάνετε την οικογένεια που επιθυμείτε, παράλληλα όμως διψάτε να αναπνέετε ελεύθερα και να κρατάτε γερά το τιμόνι της ζωής. Φοβάστε στη σκέψη να μην είστε αρεστοί από τους άλλους και παράλληλα τρέμετε στην ιδέα να κλειστείτε σε μια «υποχρεωτική, συναισθηματική φυλακή». Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείτε προσωπική ήττα αγαπημένοι Αιγόκεροι την οποιαδήποτε αποτυχία στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, δεδομένου ότι δουλεύετε με μεθοδικότητα και σκληρή εργασία, για να ανελιχθείτε οικονομικά και κοινωνικά, οπότε αν δεν φτάσετε στην κορυφή του πήχη που εσείς οι ίδιοι έχετε βάλει, πιστεύετε πως έχετε αποτύχει σαν άνθρωποι, σαν οντότητες, σαν συνεργάτες ή επαγγελματίες στο αντικείμενο σας. Χρησιμοποιείτε την στρατηγική σας σκέψη για να κατακτήσετε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας, για αυτό προβάλλετε την περηφάνια και το καμαρωτό σας παράστημα, δίχως να ανέχεστε να αμαυρώσει κάποιος το όνομα και τη φήμη σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρέμετε στην ιδέα αγαπητοί Υδροχόοι, να χάσετε την ατομικότητα σας, την ανεξάρτητη φύση σας και την ελεύθερη βούλησή σας, και αυτά τα δεδομένα θεωρούνται αδιαπραγμάτευτα, προκειμένου να κάνετε μια σχέση. Δεν αγαπάτε τους συμβιβασμούς και την εξάρτηση από τους άλλους, δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε με όρκους και υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε ποτέ, δεν φαντάζεστε καν να εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις και πρόσωπα που θα σας θέσουν τους δικούς τους κανόνες στην καθημερινότητά σας, γιατί θέλετε πάντα να έχετε τον πρώτο λόγο για τον εαυτό σας και να βάζετε όρους και όρια στις διαπροσωπικές σας επαφές ή συνεργασίες. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ένα σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα σας που σας δημιουργεί άγχος και εμμονές καλοί μου Ιχθύς, είναι το γεγονός ότι φοβάστε την άσχημη κριτική από τους άλλους, καθώς και την απόρριψη από τους συνεργάτες σας, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, δεδομένου ότι προσπαθείτε να είσαστε πάντα το αγνό πρόβατο της παρέας, της οικογένειας ή της συμβίωσης. Δεν έχετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τις αρετές σας, και η χαμηλή σας αυτοεκτίμηση, σας κάνει να κολλάτε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, χωρίς να ελέγχετε αν σας αξίζουν, αν σας αγαπούν, αν αισθάνονται το ίδιο με τη δική σας ευάλωτη και ευαίσθητη ψυχή. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24