Η Αφροδίτη στα ζώδια δείχνει πως θα είσαι στα αισθηματικά και τη σχέση σου με το χρήμα!

Η Αφροδίτη στα ζώδια δείχνει πως θα είσαι στα αισθηματικά και τη σχέση σου με το χρήμα!
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Η θέση της Αφροδίτης στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, μιλά για την αισθηματική σου ζωή, για τον τρόπο που επιλέγεις έναν σύντροφο, τον τρόπο που επιμελείσαι και προβάλεις την εικόνα σου προς τα έξω, το στυλ που ακολουθείς, τη σχέση σου με το χρήμα, το αν αγαπάς την καλή ζωή και τέλος, θεωρείται κατά έναν τρόπο δείκτης υγείας και ευζωίας.

Η Αφροδίτη είναι προσωπικός δείκτης σε ένα ωροσκόπιο, αγαπάει την καλοπέραση και η ενέργειά της χρωματίζεται πάντα από το ζώδιο που βρίσκεται την ημέρα που γεννηθήκαμε. Εσύ σε ποιο ζώδιο ή σε ποιον οίκο έχεις την Αφροδίτη σου; Αν το βρήκες διάβασε παρακάτω τι σημαίνει διαλέγοντας μία από τις 12 ζωδιακές εκφράσεις της Αφροδίτης στο ζωδιακού.

Βρες σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη σου:

Για να το βρεις που έχεις την Αφροδίτη παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ και να ανακαλύψεις σε ποιο ζώδιο ή σε ποιον οίκο, μπορείς να συναντήσεις το άλλο σου μισό ή να σε λούσει η θεά τύχη με χρήμα.

Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού ή στον 1ο οίκο

Αν βρίσκεται στον 1ο σου οίκο τότε είσαι ένα πλάσμα αν μη τι άλλο φιλικό, ζεστό και με φλογερό ταπεραμέντο. Ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις, χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές. Ξέρεις ότι αρέσεις αν και αυτό μπορεί να σου προσδίδει μια παραπάνω ωραιοπάθεια. Είσαι αποφασισμένη/ος να πολεμήσεις για ότι πιστεύεις ότι το δικαιούσαι και ξέρεις ότι χαμένη μάχη είναι εκείνη που δε δόθηκε. Σε αγαπούν με τα λάθη σου. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου ή στο 2ο οίκο

Δεν κρύβεις την αδυναμίες σου στην καλοπέραση, ειδικά όταν σου δίνεται με το λιγότερο κόπο. Ανεξάρτητα από το αν τα αγαθά κόποις κτώνται, καλό είναι να υπάρχει μια σιρμαγιά, ένα κεφάλαιο δηλαδή, που να προήλθε απ' το οικογενειακό σου περιβάλλον. Συνήθως κάνεις συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις ξέροντας πρώτα ότι έχεις να κερδίσεις κάτι και σπάνια πιστεύεις στο πάθος με την πρώτη ματιά. Λατρεύεις το χρήμα το καλό φαγητό και την άνεση. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων ή στον 3ο οίκο

Διαθέτεις ένα χιούμορ αξεπέραστο και στο μπλαμπλά σε πιάνει κανείς ή καμιά άλλη. Με μια σου λέξη εξάπτεις τη φαντασία και γεμίζεις πόθους το πλάσμα που θα τύχει να πέσει θύμα της γοητείας σου. Διαθέτεις το πιο συναρπαστικό χαμόγελο του ζωδιακού. Έχεις έναν τρόπο να παίζεις με το μυαλό των άλλων και να τους παρασύρεις στα θέλω και στις επιθυμίες σου. Δημιουργείς εξαιρετικές σχέσεις με συγγενείς αδέρφια επιστήθιους φίλους και γείτονες. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου ή στον 4ο οίκο

Αγαπάς τη φωλιά σου όσο τίποτα άλλο. Είσαι καλοφτιαγμένη/ος με θελκτικές καμπύλες και διαθέτεις μια υπέροχη αγκαλιά. Αυτή σου η συνήθεια κάνει τους άλλους να νιώθουν προστατευμένοι μαζί σου και να σε αποζητούν. Αντικατοπτρίζεις το μητρικό φίλτρο και δημιουργείς οικογενειακό κλίμα όπου κι αν βρίσκεσαι ή δραστηριοποιείσαι. Στη μαγειρική δε σε φτάνει κανείς. Συχνά δημιουργείς ή εργάζεσαι σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα ή στον 5ο οίκο

Δεν εννοείς να μην περνάει τέλεια όποιος ζει κάτω από τα φτερά σου. Ανήκεις στα πιο λαμπερά και ερωτεύσιμα πλάσματα του ζωδιακού. Αγαπάς τα παιδιά και διαθέτεις μία άκρως δημιουργική στόφα. Έχεις μια έμφυτη ροπή στα τυχερά παιχνίδια και στα οικονομικά ρίσκα, ειδικά όταν σου μπαίνουν στο μυαλό πολλά υποσχόμενες ιδέες. Η ζωή σου θέλεις να είναι πλούσια σε εμπειρίες τόσο σε οικονομικό τομέα, όσο και στο συναισθηματικό στίβο. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου ή στον 6ο οίκο

Μπορείς να μαγνητίζεις τα βλέμματα χωρίς περιττά στολίδια και φτιασιδώματα. Πολλοί δε σου το έχουν μα στο κρεβάτι είσαι κρυφό ταλέντο κι έχεις δουλέψει πολύ πάνω στη φιλοσοφία της σαγήνης και του αισθησιασμού. Αγαπάς τη δουλειά που κάνεις ή την αναζητάς μέχρι να καταλήξεις σ αυτή. Αγαπάς τα μικρά ζωάκια κι ίσως να ζεις με μερικά. Φροντίζεις να έχεις μια καλή φυσική κατάσταση ή τουλάχιστον προσπαθείς γι αυτή. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού ή στον 7ο οίκο

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που να κάνει την Αφροδίτη να αποπνέει σαγήνη και κορυφαίο αισθησιασμό, αυτό είναι το περιβάλλον του Ζυγού, ενός εκ των δύο ζωδίων που κυβερνά. Εδώ η Αφροδίτη λατρεύει τις ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις, εκφράζεται με καπατσοσύνη και έχει τον τρόπο εμμέσως να κάνει τους θαυμαστές της να γίνονται χαλί στα πόδια της. Είναι δημοφιλής φτιάχνει υπέροχες φιλίες και εξαιρετικές συνεργασίες. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού ή στον 8ο οίκο

Αγαπάει το χρήμα και την καλοπέραση γι αυτό και συχνά προσανατολίζεται σε σχέσεις που να έχουν κατά ένα τρόπο οικονομικές απολαβές ή κάποια άλλο είδους κέρδη. Ξέρει να βρίσκει χορηγούς στη ζωή της κι έχει τον τρόπο να τους γοητεύει με το σκέρτσο της. Η σεξουαλική της ζωή είναι πλούσια σε κρυφές αλλά και φανερές εμπειρίες. Ο αισθησιασμός που εκπέμπει είναι τέτοιος, που μπορεί να κάμψει και τις πιο δύσκολες αντιστάσεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη ή στον 9ο οίκο

Αν θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις με κάτι την Αφροδίτη αυτή, το λιγότερο που θα την έλεγες θα ήταν ταξιδιάρα. Δεν είναι σπάνιο να γνωρίζει τους μεγάλους της έρωτες σε ένα ταξίδι ή οι εραστές και οι ερωμένες της, να ανήκουν σε διαφορετικό πολιτισμό ή να έχουν πάνω τους κάτι το εξωτικό. Διαθέτει διευρυμένους ορίζοντες και έχει μια πιο καλλιεργημένη φύση. Σε γενικές γραμμές είναι μια «τυχερή» Αφροδίτη σε όλες της τις εκφράσεις. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου ή στο 10ο οίκο

Θα τη συναντήσεις σε αρχηγικές θέσεις, αφού το να ηγείται είναι η δεύτερη φύση της και έχει τον τρόπο να δίνει έμπνευση σε πολλούς. Συναναστρέφεται ισχυρούς ανθρώπους και πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά, που της ανοίγουν πόρτες τη δικτυώνουν, τη βοηθούν στην επαγγελματική της καριέρα και ανέλιξη. Σε τέτοιους χώρους θα συναντήσει την αγάπη και τον επόμενο μεγάλο αισθηματικό σταθμό της ζωής της. Δημιουργεί κρυφούς δεσμούς. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου ή στον 11ο οίκο

Από το ζώδιο αυτό η Αφροδίτη σίγουρα κάνει δυνατές και υποστηρικτικές φιλίες, που έχουν ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο. Η δυσκολία της είναι ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει το φίλο από τον εραστή, την κολλητή από την ερωμένη. Δυσκολεύεται να πει το σ αγαπώ ή να δεσμευτεί με όρκους αιώνιας πίστης και αν το εννοεί. Δεν αντέχει τα δύσκολα νοήματα και τα βαθυστόχαστα, ασφυκτυά με τις μίζερες και τις συντηρητικές συμπεριφορές. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων ή στον 12ο οίκο

Από τη θέση της αυτή γίνεται πολύ ευαίσθητη απέναντι στον πόνο των αδύναμων. Διαθέτει μια καλλιτεχνική φύση και νιώθει απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα τα πλάσματα της γης. Ξέρει να διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα είναι παυσίλυπη και γοητεύεται με τους εναλλακτικούς τρόπους ζωής. Προσδίδει πνεύμα ήρεμο. Αγαπά και γιατρεύεται με την υπνοθεραπεία. Ξέρει να κερδίζει μέσα από τις τέχνες, τη φαρμακευτική ή την ψυχοθεραπεία. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24