Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μοιραία ξεκαθαρίσματα γι’ αυτά τα 4 ζώδια!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μοιραία ξεκαθαρίσματα γι’ αυτά τα 4 ζώδια!
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Λίγο πριν να εγκαταλείψει οριστικά η Αφροδίτη το ζώδιο του Κριού, για να περάσει στον Ταύρο, το ζώδιο της κυριαρχίας της, θα κάνει μια δύσκολη πολύ όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από την 29η και 53 λεπτά του Αιγόκερου, που φέρνει δύσκολα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και οριστικές ρίξεις σε συνεργασίες.

Ποια ζώδια κινδυνεύουν με ρήξεις σε συνεργασίες;

Η αίσθηση στεναχώριας και απώλειας θα χρωματίζει την ψυχοσύνθεση των παρορμητικών ζωδίων του Κριού και Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου, που έχουν γεννηθεί τις 3 τελευταίες ημέρες και μεταξύ των μοιρών 27, 28 και 29 των ζωδίων τους. Για να δεις εάν σε αφορά η δύσκολη αυτή όψη κάνε κλικ στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ και βρες ποιον προσωπικό δείκτη ή πλανήτη μπορεί να έχεις στα ζώδια αυτά. Ποιοι θα βιώσουν το μοιραίο ξεκαθάρισμα και σε ποιο τομέα;

Νο 1 Κριός

Μπορεί να νιώσεις πως ο άνθρωπος που ήρθε στη ζωή σου σαν αίσθημα κεραυνοβόλο και αμέσως επένδυσες τα αισθήματά σου, ότι κάτι σου κρύβει. Το ένστικτό σου σίγουρα κάπου πατάει, μα πριν να τον κατηγορήσεις για οτιδήποτε, ψάξε πιο βαθιά τις αιτίες με μέθοδο, προσπαθώντας να μη βγάζεις παρορμητικά συμπεράσματα. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 18, 19 και 20 Απριλίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Κριού και Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νο 2 Ζυγός

Την αίσθηση μιας κίβδηλης μονιμότητας μπορεί να σου δώσει, ένα φλερτ που μέρα με την ημέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Στην περίπτωση όμως που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, ίσως νιώσεις πως ο άνθρωπος που σε συντροφεύει απομακρύνεται ή σου κρατά μυστικά που εγείρουν την ανησυχία σου στο αν μεταξύ σας πάτε καλά. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 20, 21 και 22 Οκτωβρίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Κριού και Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νο 3 Καρκίνος

Για δύσκολους λύτες θα είναι θέματα οικονομικά που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια ή τις τυχόν συμφωνίες που έχεις κάνει με τον εργασιακό σου χώρο. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται όλο αυτό να το βιώσεις με συναισθηματικό κλείσιμο ή μια απογοήτευση που όμως από καιρό διαισθανόσουν ότι μάλλον σου έρχεται. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 20, 21 και 22 Ιουλίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Κριού και Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νο 4 Αιγόκερως

Φινάλε κάνει στο ζώδιό σου ο Πλούτωνας και είναι σαν να σου λέει ότι απαγορεύεται η επανάληψη λαθών που λειτούργησαν σαν πέδη στην προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Μια σχέση ή συνεργασία που έπαψε να αποδίδει μηδενίζει και καλά θα κάνεις αυτό να το αποδεχτείς χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 17, 18 και 19 Ιανουαρίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Κριού και Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24