Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από 2 ως 25 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από 2 ως 25 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (5 votes)
Έλενα Γκιτσάλη

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 2 Απριλίου έως και τις 25 Απριλίου 2024. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Ο Κριός είναι ζώδιο της παρόρμησης και στα θετικά του είναι το ότι είναι ενθουσιώδης, δυναμικός, ανθεκτικός, μαχητικός, ειλικρινής, αυθόρμητος, ορμητικός, γεννημένος νικητής και ηγέτης ... στα αρνητικά του όμως είναι το ότι είναι βιαστικός, επιπόλαιος, οξύθυμος, αμετροεπής, αλλοπρόσαλλος και υπέρ του δέοντος παρορμητικός. Τα αρνητικά λοιπόν χαρακτηριστικά του Κριού θα τονιστούν σε τούτη την αναδρομή του Ερμή προκαλώντας παιδιάστικες συμπεριφορές.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας και η θέση του στον χάρτη μας, μας δείχνει το πως αντιλαμβανόμαστε  τον κόσμο γύρω μας, πως  λαμβάνουμε ενέργειες και πληροφορίες, πως τις επεξεργαζόμαστε και πως αντιδρούμε σε αυτές. Γυρίζει ανάδρομος 3-4 φορές το χρόνο. Βέβαια αυτή του η κίνηση είναι φαινομενική, είναι μια οπτική ψευδαίσθηση , αλλά ωστόσο είναι πάρα πολύ σημαντική. Κατά τις περιόδους  λοιπόν που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος επανεμφανίζονται άνθρωποι και υποθέσεις μας από το παρελθόν με τους οποίους ο κύκλος δεν έχει κλείσει για μας. Είναι σαν να γυρνάει ο χρόνος πίσω και να μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία βάζοντας μας ωστόσο ταυτόχρονα σε μια διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος με σκοπό να πάρουμε τα μαθήματα που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην ζωή μας.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ερμής συμβολίζει και τις μεταφορές, τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα, τις επικοινωνίες γενικά, και τις εμπορικές δραστηριότητες οι οποίες κατά την διάρκεια της ορθόδρομης πορείας του έχουν μια φυσιολογική ροή και γενικά μια διευκόλυνση. Όταν όμως γυρίζει ανάδρομος παρατηρούνται καθυστερήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία π.χ. μπορεί να χάνονται αρχεία από τον υπολογιστή μας ή να χαλάνε γενικά οι υπολογιστές μας, να κάνουμε λάθη σε e-mail που στέλνουμε να υπάρχουν καθυστερήσεις σε αναχωρήσεις αεροπλάνων, τρένων καραβιών, να υπάρχουν "παγίδες" κάπου εκεί στα ψιλά γράμματα σε συμβόλαια που υπογράφουμε, να χάνουμε αντικείμενα, γενικά με λίγα λόγια επικρατεί μια σύγχυση και μια ασυνεννοησία.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και οι προβλέψεις για τα ζώδια: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Στην δική σας περίπτωση από την αναδρομή του Ερμή επηρεάζεται ο 1ος οίκος σας, δηλαδή η προσωπικότητα σας, η εικόνα σας, αυτό που βλέπει κάποιος όταν σας γνωρίζει για πρώτη φορά, η «μάσκα» που φοράτε με λίγα λόγια. Επανεξετάζετε τον τρόπο που βλέπετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τον κόσμο. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναπτύξετε μια ικανότητα αποστασιοποίησης έτσι ώστε να παρατηρήσετε σωστά και να αξιολογήσετε τον εαυτό και τις σχέσεις σας. Ίσως θελήσετε να κάνετε αλλαγές πάνω σας, να βάψετε τα μαλλιά σας, να κόψετε τα μαλλιά σας, να αλλάξετε το στυλ ντυσίματος σας.

Μπορεί όμως οι αλλαγές να αφορούν σε πιο εσωτερικά θέματα, όπως να επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας ή να τροποποιήσετε τις βάσεις κάποιων σχέσεων σας ή να θελήσετε να αλλάξετε γενικά τον τρόπο που σας βλέπουν και αντιμετωπίζουν οι τρίτοι. Επικοινωνιακά μπερδέματα θα υπάρχουν και ίσως και να αισθάνεστε ότι οι άλλοι αδυνατούν να σας καταλάβουν ή ότι εσείς δεν μπορείτε να εκφράσετε στο 100% τα συναισθήματα σας. Ωστόσο η ανάγκη τακτοποίησης του εσωτερικού σας ΕΓΩ και της αυτοεπιβεβαίωσης αλλά και της γενικής επιβεβαίωσης είναι μεγάλη. Χρησιμοποιείστε την έμφυτη ικανότητα σας στον δυνατό και εμπεριστατωμένο λόγο τόσο για να προωθήσετε τις ιδέες σας όσο και για να προσελκύσετε ότι έχετε ανάγκη. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί το 12ο ηλιακό σας σπίτι το οποίο σχετίζεται με την ψυχή, το ασυνείδητο, τα κρυμμένα βαθιά μέσα σας μυστικά αλλά και τους κρυφούς εχθρούς σας. Για σας έχει έρθει η ώρα να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις και ανθρώπους διότι έχετε ανάγκη από ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Διανύετε μια περίοδο ψυχικής προετοιμασίας για επερχόμενες αλλαγές, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Μεγάλη η πιθανότητα να ενημερωθείτε για λόγια που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σας και για πισώπλατα μαχαιρώματα, όμως η κατά μέτωπο επίθεση προς το παρόν δεν ευνοείται και για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να  συλλέξετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και να οργανώσετε τις συμμαχίες σας έτσι ώστε να πετύχετε σε ότι καινούργιο σχεδιάζετε.

Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε ωστόσο ούτε να απομονώνεστε διότι έχετε τόσο την ψυχική αντοχή όσο και την ικανότητα να βγαίνετε πάνω από όλες τις καταστάσεις νικητές. Το σημαντικό για σας είναι το γεγονός του ότι πλέον γνωρίζετε τι συμβαίνει και αντιλαμβάνεστε και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να «φυτέψετε» τους σπόρους των δέντρων που η δική σας ψυχή επιθυμεί να έχει στην αυλή της και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα έρθει η δικαίωση που αξίζετε. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 11ο οίκο σας, σας βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιόρισης θεμάτων που αφορούν στις φιλικές σας σχέσεις, το κοινωνικό σας περιβάλλον, τις ομάδες ή τους συλλόγους που συμμετέχετε, τα χόμπι σας αλλά και τους στόχους και τα σχέδια σας. Θα πρέπει να οργανωθείτε σε εντελώς πρακτικό επίπεδο για να εξετάσετε σκέψεις και σχέδια που έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον σας. Να τα σχεδιάσετε, σε πολλές περιπτώσεις, εκ νέου και να τα τοποθετήσετε σε πιο ρεαλιστικές βάσεις.

Επιπλέον μην μεταφέρετε πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σας με την μορφή κουτσομπολιών γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων και η πιθανότητα να βρεθείτε μπλεγμένοι σε κάτι για το οποίο στην πραγματικότητα δεν φταίτε είναι μεγάλη. Η αλήθεια είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής θα σας αποκαλύψει πολλά σε σχέση με τους φίλους σας αλλά και το γενικό περιβάλλον στο οποίο κινείστε και θα καταλάβετε ποιοι αξίζουν πραγματικά και ποιοι όχι, με ποιους πρέπει να παραμείνετε και ποιους πρέπει να αφήσετε. Στα θετικά της ανάδρομης πορείας μετρήστε και κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις με φίλους από τα παλιά με τους οποίους  έχετε χαθεί. Ακόμα μην ξεχνάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχατε και προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας έτσι ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή στον Κριό και στο ηλιακό σας μεσουράνημα δηλαδή στο 10ο ηλιακό σας σπίτι θα ενεργοποιήσει τομείς όπως η καριέρα σας, το κοινωνικό σας status και η δημόσια εικόνα σας. Αυτή η διέλευση έρχεται να υπερτονίσει προβλήματα που ήδη υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, όπως π.χ. οι προϊστάμενοι, οι διευθυντές ή ακόμα και οι εργοδότες. Θα υπάρξει ίσως κάποια αλυσιδωτή αντίδραση παραξηγήσεων που σε κάποιους από εσάς θα κοστίσει πολλά. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να δείξετε την απαραίτητη υπομονή και την απαιτούμενη επιμονή έτσι ώστε να μπορέσετε να κερδίσετε πόντους και όχι να χάσετε.

Φυσικά εννοείται ότι ευνοείται οποιαδήποτε επανάληψη κάποιας προσπάθειας που ήδη έχει ξεκινήσει από το παρελθόν και αφορά στην εύρεση πιο επιθυμητής θέσης εργασίας. Επιπλέον, καλό θα ήταν να προσέχετε εμπορικές συμφωνίες και σχέσεις με πελάτες και τα όποια σχετικά συμβόλαια. Βασικό για σας φυσικά είναι το γεγονός του ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που προβάλλεστε και να αναπροσαρμόσετε την εικόνα σας. Καλό θα ήταν, αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι και δυνατοί, να αποσυρθείτε για λίγο, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε με λίγα λόγια τις μπαταρίες σας και να ετοιμαστείτε πιο δυναμικά για το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σας που θα ανοίξει και το οποίο καθαρά θα μπορέσετε να δείτε με επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΛΕΩΝ

Ο 9Ος  οίκος σχετίζεται με σπουδές και γενικά με ανώτερη μόρφωση, με συμβόλαια, με την φιλοσοφία, με τα ταξίδια αλλά και γενικά με το νόημα της ζωής. Η παρουσία του Ερμή στο 9ο λοιπόν ηλιακό σας σπίτι θα σας φέρει στην επιφάνεια περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές. Με σπουδές ωστόσο , που μιλάνε στην ψυχή σας και που είναι μια βαθιά εσωτερική σας ανάγκη. Ίσως επανεξετάσετε την φιλοσοφία σας για την ζωή και γενικά την στάση ζωή σας. Είστε ευχαριστημένοι από ότι έχετε μέχρι στιγμής καταφέρει; ποια είναι η αλήθεια σας; Πιστεύετε στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας; που πατάτε; Τι ακριβώς θέλετε; Όλα αυτά λοιπόν όπως και άλλα πολλά ερωτήματα θα σας βάλουν σε μια διαδικασία επανεκπαίδευσης του ίδιου σας του εαυτού. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσουν να πάρουν μια πιστοποίηση σπουδών ή να μάθουν μια ξένη γλώσσα ή ένα νέο αντικείμενο το οποίο θα είναι ένα έξτρα εφόδιο για το μέλλον.

Κάποιοι άλλοι ίσως αποφασίσουν και επιπλέον προγραμματίσουν ένα ταξίδι που θέλουν να κάνουν αργότερα στο εξωτερικό. Φυσικά όσοι από εσάς κάνουν κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή κάποιο ταξίδι, καλό θα ήταν να διπλοτσεκάρουν εισιτήρια, πτήσεις, κρατήσεις σε ξενοδοχεία κλπ. Τέλος, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε υπογραφές συμβολαίων το διάστημα της ανάδρομης πορείας αν όμως δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά δώστε μεγάλη προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και στις παγίδες που μπορεί να κρύβουν. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη πλανήτη σας Ερμή στον Κριό θα επηρεάσει το 8ο ηλιακό σας σπίτι το οποίο συνδέεται με τις οικονομικές σας συναλλαγές, με χρήματα που χειρίζεστε μαζί με άλλους, δάνεια, κληρονομιές, διατροφές αλλά και της ερωτικής σας ζωής. Υπάρχει λοιπόν μια πιθανότητα να επιστρέψουν στην ζωή σας θέματα από το παρελθόν σας που αφορούν σε χρέη που έχετε προς εφορία ή τράπεζες ή το δημόσιο γενικά. Προσπαθήστε να προχωρήσετε σε κάποιο φιλικό προς εσάς διακανονισμό μόνο αν αφορά σε χρέος που έρχεται από παλιά ή ανανεώστε κάποια ασφάλεια που έχετε σε εκκρεμότητα. Καλό θα ήταν για σας να μην προχωρήσετε σε νέες δανειοδοτήσεις γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη και περιμένετε να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία πριν το τολμήσετε.

Αν ωστόσο δεν έχετε το περιθώριο να περιμένετε καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό που λέμε «ψιλά γράμματα». Ακόμα για κάποιους από εσάς ίσως υπάρξουν κάποιες επιστροφές προηγούμενων ερωτικών σας συντρόφων. Για κάποιους άλλους ίσως έρθουν στο μυαλό θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και ίσως μπείτε σε μια κατάσταση εστίασης και φιλοσοφημένης αναζήτησης των προτιμήσεων σας και των σχετικών σας αναγκών. Επίσης, επειδή ο 8ος οίκος αφορά και στους φόβους, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας κάνοντας ίσως ψυχανάλυση η κάποιου άλλου είδους εσωτερική θεραπεία. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή στο απέναντι ζώδιο σας θα επηρεάσει το 7ο ηλιακό σας σπίτι το οποίο συνδέεται με τις προσωπικές αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με την κοινωνικοποίηση σας αλλά και με τους φανερούς εχθρούς σας. Θα παρουσιαστούν λοιπόν κάποια νέα δεδομένα τα οποία και θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας καθώς και το μέλλον που έχουν. Σκεφτείτε αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε από τον/την σύντροφο σας τα οποία δεν έχετε και επιπλέον δεν διεκδικείτε, αν και ωστόσο για εσάς είναι βασικά. Αποκτήστε λοιπόν φωνή και μιλήστε για τα θέλω σας στο ταίρι σας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μιλήστε για το κοινό σας μέλλον και ζητήστε ότι θέλετε να σας δοθεί. Για πολλούς από εσάς θα υπάρξουν επιστροφές των ασώτων του παρελθόντος σας. Σχέσεις που είχαν διαλυθεί κάπου πίσω στο χρόνο, αλλά ωστόσο ο κύκλος τους δεν έχει κλείσει ακόμα, επιστρέφουν και διεκδικούν εσάς και τον χρόνο σας. Αν υπάρχει κάποια σπίθα ακόμα μέσα σας ξανασκεφτείτε την πιθανότητα επανασύνδεσης,  βάζοντας ωστόσο τους δικούς σας όρους τους οποίους αυτή την φορά θα τηρήσετε αυστηρά. Επιπλέον, κάποιοι από εσάς θα συναντήσετε κάποιο φίλο/η ή γενικά κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που είχατε να δείτε πάρα πολύ καιρό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα που είναι μεν ευγενικά αλλά έχουν αρνητικές προθέσεις και είναι ιδιαίτερα τοξικά για σας. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο 6Ος οίκος, δηλαδή ο οίκος που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την εργασία σας αλλά και την υγεία σας είναι ο οίκος που επηρεάζεται από τον ανάδρομο Ερμή. ‘Ισως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο με την μορφή υποχρεώσεων και project από το παρελθόν που καλείστε να αντιμετωπίσετε ξανά, ή συμφωνίες επαγγελματικής φύσης που δεν τηρήθηκαν με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον μια δραστική λύση στο πρόβλημα. Η λύση για σας είναι η σωστή οργάνωση. Βάλτε τα κάτω, δείτε αν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε έτσι ώστε να έχετε ολόκληρη την εικόνα δημιουργήστε τις συμμαχίες σας εκ νέου και προχωρήστε στην κάθαρση.

Πετάχτε από το γραφείο σας, τον χώρο σας και την ζωή σας γενικότερα ότι σας είναι άχρηστο και προχωρήστε με ότι αξίζει την προσοχή σας και την προσπάθεια σας.  Επιπλέον, να είστε έτοιμοι για αναποδιές που θα εμφανίζονται από το πουθενά οι οποίες όμως είναι από εσάς αντιμετωπίσημες. Ακόμα φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας γενικότερα γιατί εκτός από τις ιώσεις καραδοκεί και η υπερκόπωση. Υιοθετήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής περιορίζοντας στο ελάχιστο τις παχυντικές και ως εκ τούτου βλαβερές τροφές. Σταματήστε βλαβερές συνήθειες όπως π.χ. το κάπνισμα και ξαναβάλτε την γυμναστική στην ζωή σας. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με το φλερτ, τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την χαρά και τα παιδιά. Θα έχετε μια απεριόριστη ανάγκη να βγείτε έξω, να δημιουργήσετε, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να σας φλερτάρουν και φυσικά να χαρείτε αλλά κάτι θα σας φρενάρει, κάτι θα σας σταματά και θα σας θυμίζει δεσμεύσεις που έχετε και υποχρεώσεις που είναι σε εξέλιξη. Θα αισθάνεστε σαν να έχετε χάσει την αυτοπεποίθηση σας, την σιγουριά σας και την αισιοδοξία σας αλλά και την ικανότητα σας να επικοινωνείτε και να ζείτε την στιγμή  χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Μην ανησυχείτε, χαλαρώστε και προσπαθήστε να ξαναέρθετε σε επαφή με το εσωτερικό σας παιδί κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και που σας ανεβάζουν την διάθεση. Προσπαθήστε να αφυπνίσετε την δημιουργικότητα σας καλλιεργώντας  τον θετικό τρόπο σκέψης και αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο μαζί τους και αναζητήστε την χαρά μέσα από την σχέση σας μαζί τους. Όσοι από εσάς έχετε ταίρι αναζωογονήστε την σχέση σας και ξαναβρείτε  μέσα από τα μικρά καθημερινά πράγματα που σας ενώνουν την ουσία. Φυσικά αρκετοί από εσάς θα πρέπει να αναμένετε επανεμφανίσεις παλιών σας φλερτ και ερώτων που επιστρέφουν και σας βάζουν σε διλήμματα. Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να θυμηθείτε όχι μόνο όσα σας ένωσαν αλλά και όσα σας χώρισαν. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Ερμή στον Kριό στο 4ο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με το παρελθόν σας, με την οικογένεια σας, το σπίτι σας και τις ρίζες σας, θα φέρει εξελίξεις στα θέματα αυτά. Ενδέχεται λοιπόν κάποιους από εσάς να τους απασχολήσουν θέματα που θα αφορούν στο σπίτι, όπως μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Επιπλέον μπορεί να παρουσιαστεί ανάγκη για επισκευές λόγω έκτακτων βλαβών ή ζημιών σε ηλεκτρολογικά ή υδραυλικά ή ακόμα και σε ηλεκτρικές συσκευές μέσα στο σπίτι. Άλλοι πάλι θα ασχοληθούν με μια αλλαγή στην διακόσμηση θεωρώντας ότι αλλάζοντας τα έπιπλα ή την διακόσμηση θα αλλάξουν, προς το καλύτερο πάντα, και την ενέργεια του σπιτιού.

Πέρα όμως από τα παραπάνω καλό θα ήταν να προσέξετε την περίοδο αυτή και τις σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας σας, κυρίως με τους γονείς σας διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος ασυνεννοησίας και καβγάδων στην κυριολεξία χωρίς λόγο και αιτία. Επίσης ίσως υπάρξει κάποια κινητικότητα όσον αφορά σε ένα ακίνητο που υπάρχει και κάποια οικονομική υποχρέωση που από κοινού έχετε με άτομα της οικογένειας σας. Αν κάποιοι από εσάς πριν την αναδρομή του Ερμή ήσασταν σε προσυμφωνία σχετική με αγοροπωλησία ακινήτου η οποία για τον οποιοδήποτε λόγω είχε κολλήσει μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις. Επιπλέον αν κάποιοι έχετε ανταλλάξει στο παρελθόν λόγια  με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα θυμηθείτε οτι εν τέλη αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 3ο ηλιακό σας σπίτι σχετίζεται με τα αδέλφια σας, τα ξαδέλφια σας, τους συγγενείς εξ αγχιστείας , τους γείτονες , την επικοινωνία, την μάθηση αλλά και τις μετακινήσεις. Το πέρασμα του Ερμή από τον Κριό θα ενεργοποιήσει τα παραπάνω και θα επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα λίγο αγχωτικά για σας που θα σας προκαλέσουν νευρικότητα και σύγχυση. Προσπαθήστε να βάλετε την σκέψη σας σε μια σειρά και να μην επηρεάζεστε από ότι ακούτε. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πριν καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα για το οποιοδήποτε πρόβλημα σας αναζητήστε τις. Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενείς διότι υπάρχει η πιθανότητα παρεξηγήσεων και προστριβών αλλά και σε γείτονες που μπορεί να έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για καβγά.

Επίσης προσέξτε τις επικοινωνίες σας γιατί μπορεί να γίνουν λάθη σε τηλεφωνήματα σε e-mail που πρέπει να στείλετε. Κρατήστε backup για τα αρχεία στον υπολογιστή σας, τσεκάρετε καλά τα ραντεβού σας. Επιπλέον προσοχή δώστε σε κινητά τηλέφωνα πορτοφόλια και τσάντες. Ακόμα, ίσως χρειαστεί να φροντίσετε παραπάνω ή να επισκευάσετε κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο σας ή γενικά σε ένα μεταφορικό σας μέσο. Εννοείται φυσικά ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση. Τέλος αν έχετε αφήσει κάποια σπουδή στην μέση έχει έρθει ο καιρός να την ολοκληρώσετε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

ΙΧΘΥΣ

Το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Κριού και στο 2ο ηλιακό σας σπίτι θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά ζητήματα. Ο 2ος οίκος συνδέεται με τα χρήματα, τα αποκτήματα αλλά και τις προσωπικές μας αξίες. Ίσως λοιπόν υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα αλλά και κάποιες αιφνίδιες αλλαγές στο εισόδημα σας με την μορφή καθυστερήσεων πληρωμών ή οφειλών αλλά και κάποιον μειώσεων που θα σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανασφάλειας και γενικότερου φόβου. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη καταρχάς στα συναισθήματα σας και αφήστε την λογική να πρυτανεύσει.

Οργανώστε με σύνεση και διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε τα οικονομικά σας μειώνοντας τα έξοδα και έχοντας ένα πλάνο. Επιπλέον επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Μην σπαταλιέστε σε πράγματα που δεν σας αρέσουν, τροφοδοτήστε το μυαλό σας με ιδέες και κάντε σχέδια για το μέλλον. Αναρωτηθείτε  τι πραγματικά έχει αξία για σας και μην ξοδεύεστε αγοράζοντας πράγματα μόνο και μόνο για να καλύψετε συναισθηματικά κενά. Επαναπροσδιορίστε την σχέση σας με άτομα και καταστάσεις και διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι. Δείτε τι έχετε, τι χρειάζεστε και τι θέλετε να αποκτήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24