Ο Άρης στον Τοξότη από 24 Νοεμβρίου 2023 ως 5 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Άρης στον Τοξότη από 24 Νοεμβρίου 2023 ως 5 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.1 (9 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου 2023, όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Ιανουαρίου 2024, ένα διάστημα κατά το οποίο γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις στον τρόπο που ξεκινάμε και διεκδικούμε τα πράγματα. Παράλληλα, φαίνεται πως θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, τα ταξίδια και την παιδεία, ενώ από την άλλη φαίνεται πως προσανατολιζόμαστε περισσότερο στο μέλλον, ώστε να εφεύρουμε ένα νέο όραμα για τη ζωή μας.

Ο Άρης στον Τοξότη και οι προβλέψεις για τα ζώδια: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντάς σου ενθουσιώδη και εξωστρεφή διάθεση. Η ανάγκη σου για φιλοσοφία, ανοίγματα και ταξίδια εντείνεται αυτή την περίοδο, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να ζήσεις νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Επαγγελματικές συνεργασίες με το εξωτερικό παρουσιάζουν εξελίξεις αυτές τις μέρες, ενώ παράλληλα πολλαπλασιάζονται οι νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν κάτι να σε διδιάξουν. Γενικά, φαίνεται πως αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να μορφωθείς περισσότερο, να εξειδικευθείς σε κάποιο αντικείμενο και να εξελιχθείς επαγγελματικά. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Ίσως σε απασχολήσουν κάποιες οφειλές προς τρίτους, ό,τι αφορά σε δανεισμούς και οικονομικούς οργανισμούς ή τα χρήματα που μοιράζεσαι με τον/την σύντροφό σου αυτή την εποχή και να χρειαστεί να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες. Από την άλλη, η διέλευση αυτή επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου και ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα ή ψυχολογικά ζητήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον 7ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στη σχέση σου που χρειάζονται προσοχή, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται η ένταση αυτή να βγει στις συνεργασίες σου, δημιουργώντας κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές με συναδέλφους στον χώρο της δουλειάς σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να διοχετεύσεις τον θυμό και την ενέργειά σου σε παραγωγικές δραστηριότητες, σε άσκηση και γυμναστική, ώστε να μην τον εκτονώσεις σε λάθος άτομα… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές στο περιβάλλον της δουλειάς σου τις επόμενες ημέρες, με πιθανές ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σου ή στις συναδελφικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, να αυξηθεί το φόρτο εργασίας σου ή να υπάρξει μια γενικότερη, έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου, που περιορίζει τον προσωπικό σου χρόνο. Προσπάθησε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου δημιουργικές δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και εκτονώνουν την ενέργειά σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Η μαχητικότητα που εκπέμπεις και η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, αυξάνουν τους υποψήφιους συντρόφους σου και τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο, για το οποίο θα νιώσεις έντονη έλξη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η φλόγα και το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνονται. Από την άλλη, ίσως θελήσεις να ρισκάρεις περισσότερο, όμως καλό είναι να αποφύγεις τα τυχερά παιχνίδια ή ριψοκίνδυνες κινήσεις που ίσως να μην έχουν την έκβαση που περιμένεις. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνά στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που ίσως να φέρει κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή και κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν, κάτι που πυροδοτεί εντάσεις με κοντινά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις παρορμητικές ή εγωιστικές συμπεριφορές. Επίσης, θα σε απασχολήσει έντονα η ακίνητη περιουσία σου και ενδεχομένως να πραγματοποιήσεις μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε πιο επικοινωνιακό αλλά και παρορμητικό στον τρόπο που εκφράζεσαι, κάτι που ίσως να φέρει κάποιες συγκρούσεις με τους γύρω σου, κυρίως με τα αδέρφια σου ή κάποιον κοντινό σου συγγενή. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να συμβαίνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή των ατόμων αυτών, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα και την δική σου καθημερινότητα. Παράλληλα, φαίνεται πως γίνεσαι ιδιαίτερα δραστήριος και αυξάνονται οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτάς και δικό σου μεταφορικό μέσο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας την οικονομική σου κατάσταση. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις περισσότερο και ίσως πραγματοποιήσεις και μία αγορά που σχεδίαζες καιρό, όμως γενικά καλό είναι να αποφύγεις περιττά έξοδα, ώστε να μην νιώσεις άγχος και ανασφάλεια λίγο παρακάτω. Επίσης, προσπάθησε να μην γίνεις πολύ τολμηρός σε επενδύσεις και να αποφύγεις σημαντικά ρίσκα. Αντίθετα, είναι μια καλή εποχή για να γίνεις πιο διεκδικητικός και μαχητικός για αυτά σου ανήκουν σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και βγάζει προς τα έξω τον δυναμικό εαυτό σου. Την περίοδο αυτή γίνεσαι πιο μαχητικός, κάτι που σε βοηθά να κατακτάς με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σου. Παράλληλα, φαίνεται πως δραστηριοποιείσαι και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να εξελιχθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό. Η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερο πάθος και φλόγα, όμως καλό είναι να προσέξεις μια τάση να γίνεσαι ευερέθιστος και να ξεσπάς σε λάθος άτομα τον θυμό σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο προκαλώντας σου μια εσωτερική ένταση. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια άγχη ή κάποιοι φόβοι σου και να έχεις την τάση να απομονώνεσαι περισσότερο ή να σκέφτεσαι το παρελθόν. Καλό είναι να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να εκτονώνεις την εσωτερική ένταση που αισθάνεσαι, αρχίζοντας μια καλλιτεχνική ή αθλητική δραστηριότητα. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι σε διαδικασία λήψης αποφάσεων, προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην επηρεαστείς από συγκεχυμένες πληροφορίες που λαμβάνεις. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν τις φιλίες σου και τους στόχους σου για το μέλλον. Ο κοινωνικός σου περίγυρος θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την εποχή και δεν αποκλείεται να κάνεις νέους φίλους ή να μπεις σε μια καινούρια παρέα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια ομαδική δραστηριότητα, να μπεις σε έναν σύλλογο ή να αναλάβεις ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο φτάνεις πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια θέση που επηρεάζει την καριέρα σου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η προσοχή σου στρέφεται στις φιλοδοξίες σου, στον επαγγελματικό σου προσανατολισμό και στην δημόσια εικόνα σου, ενώ ίσως να σου παρουσιαστούν και κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με ανώτερους χρειάζονται προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν διαμάχες. Παράλληλα, ίσως να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα ή ακόμη και να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24