Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 22 Απριλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 22 Απριλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο, κάτι που μαρτυρά μία πολύ καλή θέση για εκείνη και κατά συνέπεια πολύ βοηθητική για ζητήματα τα οποία σχετίζονται με προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 22 Απριλίου 2021.

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο είναι ιδανική για να βελτιώσει τις σχέσεις μας με τους άλλους και η συνάντηση που θα έχει αυτές τις ημέρες με τον Ουρανό (στη 10 μοίρα του Ταύρου), μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στον τομέα των διαπροσωπικών μας σχέσεων. 

Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν νέα δεδομένα είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση κάτι που θα αλλάξει και τη ροή της σχέσης. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές μπορεί να είναι και ευχάριστες αυτές τις ημέρες, που φαίνεται πως θα έχουν τυχαίες συναντήσεις και ξαφνική επικοινωνία με πρόσωπα που δεν περιμένουμε!

Οι νέες γνωριμίες, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, κάποιες «εκκεντρικές» αγορές σε είδη ένδυσης και υπόδησης, όπως επίσης και η ανάγκη να αλλάξουμε κάτι στην εξωτερική μας εμφάνιση «εδώ και τώρα» ή να πειραματιστούμε με την εμφάνισή μας, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της συνόδου. Από την άλλη δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ουρανός δημιουργεί τριγμούς στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της Αφροδίτης και είναι πολύ πιθανόν να μας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, όσον αφορά κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να έχουμε. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να ρισκάρουμε σχέσεις που θέλουμε να συνεχίσουν και να έχουμε κατά νου πως η οποιαδήποτε δράση θα έχει και την ανάλογη αντίδραση. 

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό;

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι αυτά που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Ακόμα όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από την 8η έως και τη 12η μοίρα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο οικονομικός τομέας φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο όλο αυτό το διάστημα και τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτόν σε επηρεάζουν ιδιαίτερα. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ξαφνική ευκαιρία για να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να κερδίσεις ένα μπόνους! Όπως ξαφνικά μπορεί να έρθουν χρήματα στο ταμείο σου έτσι ξαφνικά μπορεί και να φύγουν, για αυτό θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια τις πασχαλινές αγορές! Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτές οι ημέρες μπορεί να δημιουργήσουν μία ανατροπή σε μία προσωπική ή μία επαγγελματική σου σχέση. Η συνάντηση αυτών των δύο αλλάζουν τα δεδομένα, κάτι που θα δημιουργήσει μία γενική τάση για αλλαγές. Ένας νέος έρωτας, μία νέα γνωριμία ή μία νέα επαγγελματική πρόταση και όλα αυτά εντελώς ξαφνικά, είναι από τα πιθανά σενάρια των ημερών. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αρνητικές εξελίξεις. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια γεγονότα ή συζητήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα σε παρασκηνιακό επίπεδο. Ακολούθησε το ρητό που λέει πως «καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και απόφυγε να κινηθείς παρασκηνιακά σε θέματα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να αποφύγεις και τον κίνδυνο να βρεθείς εκτεθειμένος λίγο αργότερα. Ένα πρόσωπο ή μία σχέση του παρελθόντος ίσως βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η επικοινωνία με φίλους σου και ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και το ευρύτερο σου περιβάλλον θα δώσει δυναμικό παρών αυτές τις ημέρες! Μέσω αυτής της επικοινωνίας δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια νέα που θα σου προκαλέσουν έκπληξη είτε με την αρνητική είτε με τη θετική σημασία της λέξης. Είναι εξίσου πιθανόν να δημιουργηθούν πολύ καλές συγκυρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θελήσεις να γνωρίσεις καλύτερα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα και αιτία για αυτό μπορεί να αποτελέσουν κάποιες επικείμενες αλλαγές. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος από επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές που θα έχεις αυτές τις μέρες και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία νέα επαγγελματική πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις. Όλα τα δεδομένα στη δουλειά θα είναι ανοιχτά και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές τις ημέρες τα βλέμματα των άλλων θα βρίσκονται στις επαγγελματικές σου κινήσεις. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έχεις κατά νου κάποια σχέδια τα οποία θέλεις να υλοποιήσεις και αυτά τα σχέδια θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη σου αλλά και τη βάση της καλής σου διάθεσης. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου, θα σε φέρει σε επαφή και επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία κινούνται «στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα» και ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν την προσμονή σου για τα σχέδιά σου! Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματά σου και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις και κάποια συναισθήματα τα οποία βρίσκονταν «ξεχασμένα» μέσα σου. Αυτά τα συναισθήματα ενδεχομένως να αποτελέσουν την αιτία για να αναζωπυρωθεί ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Αυτή η όψη εκτός από τον αισθηματικό τομέα μπορεί να φέρει αλλαγές και στον οικονομικό, όπως επίσης και ένα ξαφνικό δώρο! Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στον Ταύρο δείχνει πως κάποιες προσωπικές σχέσεις αλλά και μία συνεργασία που έχεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις ημέρες. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις αλλαγή της συμπεριφοράς των άλλων, κάτι το οποίο θα έχει το ανάλογο αντίκτυπο και στη δική σου συμπεριφορά. Κάποιες από τις σχέσεις γίνονται ακόμα πιο δυνατές και σε κάποιες άλλες μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα που θα σε οδηγήσουν σε «αλλαγή πορείας». Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Ενδεχομένως να έχεις μία τυχαία συνάντηση στο δρόμο με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, κάτι το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ευχάριστες εκπλήξεις και ευχάριστα νέα ενδεχομένως να υπάρξουν και από ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό θα επηρεάσει θετικά και εσένα! Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως δημιουργεί εκπλήξεις και αλλάζει τα δεδομένα στον αισθηματικό τομέα! Η δημιουργικότητά και η έμπνευση σου θα είναι στα ύψη και είναι αυτή που θα ανάψει ξανά τη φλόγα σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον ή είναι εξίσου πιθανό να δημιουργηθεί και ένας νέος έρωτας με ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής δεν σου περνούσε από το μυαλό σαν ιδέα! Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να βρεθεί λύση σε ζητήματα τα οποία αφορούν το χώρο που ζεις, κάποιες δουλειές του σπιτιού, καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες σε απασχολούν αρκετά αυτό το διάστημα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται να κάνει την ανατροπή και να βοηθήσει σε ζητήματα τα οποία θεωρούσες δυσεπίλυτα. Εξίσου πιθανό είναι να αποκατασταθεί και μία σχέση με ένα αγαπημένο «δικό» σου πρόσωπο, που είχε περάσει από «σαράντα κύματα». Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της όπως επίσης και τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι συζητήσεις μέσω social media! Μέσα σε αυτές τις συζητήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα φλερτ και μάλιστα αυτό ίσως έρθει από ένα πρόσωπο το οποίο θα σε εκπλήξει, καθώς βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον! Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
10/5/2021