Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Τώρα μας ελκύει, οτιδήποτε μας συναρπάζει τρελά και διεγείρει την αισθησιακή μας φαντασία και τα πάθη μας, για αυτό είτε είμαστε σε σχέση, είτε αναζητάμε το αντικείμενο του πόθου μας, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κατά τη διάρκεια των 6 περίπου ημερών που διαρκεί, ανεβάζει την φλογερή μας λίμπιντο στα ύψη, και έτσι αναζητάμε ακόμα και το βαθύ συναίσθημα της αγάπης, μέσα από φλογερές, ερωτικές πράξεις με το ταίρι μας ή με μια ολόφρεσκη, εξαιρετική γνωριμία.

Υπάρχει αμοιβαιότητα στα αισθήματα με το άλλο μας μισό, όπως υπάρχει και η τάση για ζήλια, για κτητικότητα, για εμμονικότητα, για εκδικητικότητα που αφορά λάθη του παρελθόντος, προς τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, για αυτό χρειάζεται προσοχή, ώστε να μπουν τα κατάλληλα όρια στην επικοινωνία μας με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Εκτός από τα συναισθηματικά τεκταινόμενα όμως, ανοίγουν παράθυρα αισιοδοξίας και για την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο καθένας από εμάς, δεδομένου ότι αυξάνονται τα έσοδα μας, είτε από επαγγελματικές πηγές, είτε από την βοήθεια της τύχης που είναι στο πλευρό μας.

Πως επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα, επηρεάζει το κομμάτι της επαγγελματικής σας καριέρας και των εσόδων που προσδοκάτε να αποκτήσετε, δεδομένου ότι κάποια νέα πρόταση συνεργασίας ή μια ευμενέστερη θέση στην ήδη υπάρχουσα δουλειά, βάζει φτερά στα πόδια σας, αναπτερώνει το ηθικό σας. Ασχοληθείτε παράλληλα με την εξωτερική σας εμφάνιση και την κοινωνική σας παρουσία. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε την ερωτική μαγεία να διαπερνά τις φλέβες του κορμιού και της καρδιάς σας με την συγκεκριμένη όψη, δίνετε τα πάντα στο ταίρι σας και εισπράττετε με αμοιβαιότητα την αγάπη και τη συντροφικότητα που αξίζετε. Αν έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες κυρίως νομικές από το παρελθόν, είναι καιρός να μπει τάξη και στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας είναι στο φόρτε τους με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ως εκ τούτου εμφανίζονται καινούριες ευκαιρίες για καλύτερη οικονομική πρόοδο και ευημερία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε δεόντως και τα κληρονομικά σας ζητήματα. Ο έρωτας καλά κρατεί, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε είστε μόνοι, δεδομένου ότι φουντώνει το πάθος και δυναμώνει η αγάπη στη ζωή σας. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Κάντ αυτές τις ημέρες, που υπάρχει εύνοια με τη συγκεκριμένη όψη, το ταξίδι που συνεχώς αναβάλατε, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή, το σίγουρο είναι πως εισπράττετε χαρά και ευχαρίστηση από μετακινήσεις σας, αλλά και από πληροφορίες που μεταδίδονται, από μηνύματα και υπέροχα νέα φίλων ή ερωτικών συντρόφων.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ασφάλεια και σιγουριά, λόγω της επαγγελματικής σας ανόδου φέρνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ενώ τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να ανθίζουν και με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη σας. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται σοβαρή και ουσιαστική, δεδομένου ότι αγαπιέστε και ερωτεύεστε το ταίρι σας ή το καινούριο αντικείμενο του πόθου σας οι αδέσμευτοι. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια θετική, ευοίωνη πλανητική όψη η συγκεκριμένη φίλοι Παρθένοι, όπου σας φέρνει τις επαγγελματικές εξελίξεις που προσδοκούσατε εδώ και καιρό, ενώ παράλληλα ανταμείβεστε οικονομικά για τις υπηρεσίες σας και τους κόπους σας. Έντονα αισθησιακές προβλέπονται να είναι και οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, ενώ αν είστε μόνοι, τώρα ανακαλύπτετε το άλλο σας μισό.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικές επιστροφές από το παρελθόν προμηνύονται με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ο έρωτας και το πάθος του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του άμεσου μέλλοντος. Γενικότερα όμως, η συγκεκριμένη όψη φέρνει ευχάριστες και προσοδοφόρες προοπτικές τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την κοινωνική σας ζωή. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν από το καλό στο άριστο με τη συγκεκριμένοι όψη καλοί μου Σκορπιοί, οι στόχοι σας και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν το δρόμο της επιτυχίας, ως εκ τούτου οι στιγμές με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι άκρως ευχάριστες και χαρούμενες. Αν είστε μόνοι, είναι η στιγμή για να αντικρύσετε κατάματα έναν καινούριο έρωτα.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές, επαγγελματικές προτάσεις και οικονομικές συμφωνίες ή συμφέρουσες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας ανεβαίνουν το μονοπάτι της επιτυχίας, η χαρά και η ευημερία τυλίγει την προσωπική σας ζωή. Μια νέα, ερωτική γνωριμία για τους αδέσμευτους, μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντική σχέση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου και ανάταση της πνευματικής σας διαύγειας, φέρνει η συγκεκριμένη όψη, δεδομένου ότι τώρα μπορείτε να δείτε τα πράγματα γύρω σας με διαφορετικό μάτι και να φέρετε εις πέρας οποιοδήποτε επίτευγμα αφορά στη δουλειά σας. Η συναισθηματική σας ζωή κυρίως αν είσαστε αδέσμευτοι, γεμίζει από αισθησιακές κατακτήσεις και καυτά φλερτ.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέχεστε την εύνοια του Σύμπαντος με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο κομμάτι της δουλειάς σας και των οικονομικών σας, τα οποία καλυτερεύουν από νέες, πηγές εσόδων που ίσως θα πρέπει να μείνουν μυστικές για κάποιο χρονικό διάστημα. Η φλόγα του έρωτα για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ανάβει ακόμα περισσότερο, υπάρχει αμοιβαιότητα αισθημάτων με το ταίρι σας. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Υποδεχτείτε μια καινούρια, κυρίως επαγγελματική γνωριμία που έρχεται στην καθημερινότητά σας με την συγκεκριμένη όψη, φέρνοντας μαζί της μια εξαιρετική πρόταση για συμφωνία ή συνεργασία, μέσω της οποίας κερδίζετε μεγαλύτερο εισόδημα. Αναθερμάνετε το πάθος και την αγάπη στη σχέση σας οι δεσμευμένοι, βρείτε τον έρωτα σε μια υπέροχη, καυτή γνωριμία οι αδέσμευτοι. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24