Ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Απριλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Απριλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Φούλα Γρηγοροπούλου

Αυτές τις ημέρες θα ολοκληρωθεί η όψη τετραγώνου που έχει αρχίσει να σχηματίζεται μεταξύ του Άρη και το Ποσειδώνα. Το τετράγωνο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 9 Απριλίου 2021, στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων και ενδεχομένως να «θολώσει το τοπίο» σε καταστάσεις που μας ενδιαφέρουν.

Ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Απριλίου 2021.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα, να εκτιμήσουμε μια κατάσταση και τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτήν και να κάνουμε τις ενέργειες που θεωρούμε σωστές. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί πολύ εύκολα παραπλανήσεις, εξιδανικεύσεις, απάτες και «αυταπάτες» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε κατά νου προκειμένου να μην κάνουμε κάποια λάθος ενέργεια.

Ο Άρης σχετίζεται με τη δράση, με τον τρόπο που ενεργούμε προκειμένου να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε κάτι και η δυσαρμονική όψη αυτών των δύο βάζει εμπόδια στη δράση μιας και προηγουμένως θα έχει βάλει εμπόδια στην ορθή κρίση. 

Για να αποφύγουμε τις λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων και κατά συνέπεια τις λάθος κινήσεις θα πρέπει να αποστασιοποιηθούμε από αυτά που μας ενδιαφέρουν πραγματικά, καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να μπορέσουμε να τα δούμε καλύτερα και κυρίως περισσότερο αντικειμενικά. Ακόμα καλό θα ήταν όσο μπορούμε ελέγξουμε προσεκτικά όλα τα δεδομένα που έχουμε για θέματα που μας ενδιαφέρουν, πριν πάρουμε μια απόφαση. 

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συνάντηση Άρη/Ποσειδώνα είναι αυτά που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 19η έως και την 22η μοίρα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρει στην επιφάνεια την κούραση που είναι αποτέλεσμα της έντονης καθημερινότητας, αλλά και όλων των υποχρεώσεων που είχες μέχρι και σήμερα. Έτσι λοιπόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου καθώς αυτό θα είναι το πολυτιμότερο δώρο για τον οργανισμό σου. Κάποιες υποθέσεις ίσως έχουν παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με ποιους εμπιστεύεσαι.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα ενδεχομένως να δημιουργήσει μία παραπλανητική εικόνα σε μία φιλική σου σχέση, ιδιαίτερα αν σε αυτή τη σχέση υπάρχουν και οικονομικές συνδιαλλαγές. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που συνεργάζεσαι με ένα φίλο σου ή αν έχετε μεταξύ σας μία οικονομική εκκρεμότητα, καθώς αυτή θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», ώστε να αποφύγεις μπερδέματα. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, ακόμα και αν αυτά ανήκουν σε θέματα της εργασιακής σου ρουτίνας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποιο λάθος για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και αυτή η όψη μπορεί να σε αποσυντονίσει και να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις το ρίσκο πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα και να ακούσεις τη διαίσθησή σου για πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε κάποιες σκέψεις που αφορούν σχέδια και στόχους που έχεις για το μέλλον. Ίσως κάποια από αυτά τα σχέδια να μην είναι τόσο ρεαλιστικά με αποτέλεσμα να είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να ξεχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι» ώστε να δεις σε ποια σχέδια αξίζει να δώσεις την ενέργειά σου προκειμένου να εκπληρωθούν και να μην παρασυρθείς σε ανέφικτους στόχους.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία σε ζητήματα που αφορούν μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι μέλος, καθώς αυτά φαίνεται πως σου κρούουν τον «κώδωνα του κινδύνου» αυτές τις ημέρες. Μην υποτιμήσεις κάποιες συζητήσεις ή κάποια παράπονα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Δώσε την ίδια προσοχή και σε κάποια οικονομικά ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί αυτές τις ημέρες δείχνει πως θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις που αφορούν συμφωνίες, συμβόλαια καθώς και σε οτιδήποτε σχετίζεται με ένα νέο βήμα. Η συνάντηση μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα δεν θα είναι αρμονική και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κρίση, όσον αφορά τις καταστάσεις που σε απασχολούν. Προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα και απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις αυτές τις ημέρες. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητά σου. Καλό θα ήταν να ακολουθήσεις το πλάνο σου «κατά γράμμα», μιας και αυτή η όψη δεν βοηθά το σωστό προγραμματισμό και την οργάνωση. Για να μη βρεθείς σε ένα κυκεώνα εργασιακών υποχρεώσεων καθώς και θεμάτων της καθημερινότητας, προσπάθησε να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να το ακολουθήσεις πιστά.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε μία αισθηματική υπόθεση και στα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή. Είναι πάρα πολύ πιθανό να παρασυρθείς από συναισθήματα ενθουσιασμού και κάτι τέτοιο ενέχει ρίσκο για λάθος κινήσεις. Για να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο προσπάθησε να μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να αναλάβουν τα ηνία μίας υπόθεσης, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υποσχεθείς κάτι που δεν θα είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιήσεις! Κατά τον ίδιο τρόπο κράτησε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και δηλώσεις. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σε μπερδέψουν. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν συμβόλαια, συζητήσεις για την εξέλιξη συνεργασιών καθώς και νέες συνεργασίες, μιας και αυτά που θα ακουστούν μπορεί να μην είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια απόφαση για ένα θέμα που είναι σημαντικό για εσένα πριν εξετάσεις προσεκτικά όλα -μα όλα- τα δεδομένα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα, τα οποία θα εγείρουν διαφωνίες στο εργασιακό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσεις με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους κάποια εργασιακά ζητήματα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, οι οποίες τελικά θα μπερδέψουν περισσότερο μία κατάσταση. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα «χειροπιαστά» δεδομένα που υπάρχουν για κάθε θέμα που σε απασχολεί και όχι σε «φήμες» και πληροφορίες που δεν έχουν βάση.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σου στο ταμείο σου, καθώς ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο από αυτή τη δυσαρμονική όψη. Αυτές τις ημέρες καλείσαι να περιορίσεις τα έξοδά σου και να αποφύγεις παρορμητικές αγορές, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν ζημιά στο ταμείο σου. Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που έχεις συζητήσεις που αφορούν μία οικονομική συμφωνία ή οικονομικά θέματα σε γενικότερο πλαίσιο, ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με βάση το συμφέρον σου. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή εστία και τους οικείους σου. Είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μια παραπλανητική εκτίμηση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το σπίτι, για αυτό θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός και να λάβεις υπόψη σου και τη γνώμη έμπιστων προσώπων. Καλό θα είναι πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση να στηριχθείς μόνο σε δεδομένα τα οποία υπάρχουν και να αποφύγεις να ακολουθήσεις κάποιο υποθετικό σενάριο. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
22/4/2021