Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Στις 11 Αυγούστου 2018 γίνεται η Μερική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό φαινόμενο που φέρνει εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Θέματα που σχετίζονται με την ατομικότητα, τη δημιουργικότητα, την αγάπη, την προσωπική έκφραση και την κυριαρχία έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα ξεκινά μια περίοδος πέντε μηνών, κατά την οποία θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στον τομέα που επηρεάζει στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός…

Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 5ο ηλιακό σου οίκο εντείνει την επιθυμία σου για χαρά, πάθος, δημιουργικότητα, παιχνίδι και διασκέδαση. Το φαινόμενο σε ωθεί να προβάλεις τα χαρίσματά σου, να έρθεις πιο κοντά στις προσωπικές σου επιθυμίες, να αυξήσεις την πίστη στον εαυτό σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να φτιάξεις μόνος σου την ευτυχία σου. Το επόμενο διάστημα, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις περισσότερο και δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα, μοιραία, παθιασμένη γνωριμία ή να αποκτήσεις έναν απόγονο με τον/την σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 4ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί ένα διάστημα εξελίξεων σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών σχέσεων. Το φαινόμενο αυτό φέρνει σημαντικά γεγονότα που αφορούν το σπίτι σου και ίσως το επόμενο διάστημα αποφασίσεις να εγκαταλείψεις το πατρικό σου ή να μετακομίσεις από την παρούσα κατοικία σου. Παράλληλα, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμη και μια ρήξη στη σχέση σου με έναν γονέα, να φύγει ένα παιδί από το σπίτι λόγω σπουδών ή απλώς να χρειαστείς μπόλικο χρόνο για τον εαυτό σου, προκειμένου να κατασταλάξεις σε κάποια πράγματα και να σβήσεις το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου στον 3ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Μια αλλαγή στις καθημερινές σου μετακινήσεις ή κάποιες εξελίξεις που αφορούν αδέρφια και στενούς σου συγγενείς, είναι στην ατζέντα του επόμενου διαστήματος, ενώ παράλληλα ίσως να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου ή με συνεργάτες, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα για το μέλλον. Επίσης, ίσως ξεκινήσεις να μαθαίνεις κάτι καινούριο που θα αποτελέσει εχέγγυο στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 2ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά σου. Τα εισοδήματά σου και το αίσθημα της υλικής ασφάλειας έρχονται σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια αγοραπωλησία ή να επεκτείνεις την περιουσία σου. Ευνοούνται, επίσης, επενδύσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, μέσα από τα οποία θα εκφράζεις περισσότερο τα ταλέντα, τα χαρίσματα και τα προσόντα σου.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου αποτελεί ένα σημαντικό πλανητικό φαινόμενο που φέρνει εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παρουσιάσουν νέα δεδομένα το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και μια πρόταση επισημοποίησης από το ταίρι σου ή να αποκτήσετε μαζί έναν απόγονο. Τα ενδεχόμενα για μια νέα σχέση είναι αυξημένα και για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου. Παράλληλα, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών, με σύναψη καινούριων αλλά και με διακοπή όσων δεν αποφέρουν πλέον κέρδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα, άγχη και πράγματα που ήταν κρυμμένα στο βάθος της ψυχής σου. Το διαισθητικό σου κομμάτι έρχεται στην επιφάνεια τις μέρες αυτές και σε βοηθά να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα που νιώθεις μέσα σου, να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς, να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σε περιορίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις στις φιλίες σου και σε μελλοντικά σου σχέδια. Το επόμενο διάστημα, θα σε απασχολήσει κάποιο ζήτημα που αφορά έναν φίλο ή φίλη σου και δεν αποκλείεται να κάνεις μια εκκαθάριση σε αυτό τον τομέα, διώχνοντας κάποια άτομα από τη ζωή σου ή μπαίνοντας σε μια νέα παρέα. Παράλληλα, κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι ή φιλοδοξίες φαίνεται πως προχωρούν προς την υλοποίησή τους και κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τη δημόσια εικόνα σου και την καριέρα σου. Ίσως υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με ένα επαγγελματικό εγχείρημα, στις σχέσεις σου ανώτερους και γενικότερα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου κατεύθυνση. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα το στάτους σου και η εικόνα που προβάλεις και ίσως θελήσεις να την αλλάξεις προκειμένου να αυξήσεις και τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σπουδές, το εξωτερικό και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Το διάστημα που ακολουθεί θα λάβουν χώρα γεγονότα που θα επηρεάσουν την αντίληψή σου για τον κόσμο, τις σχέσεις ή τις πεποιθήσεις σου και θα θελήσεις να φιλοσοφήσεις διαφορετικά κάποια πράγματα. Παράλληλα, ίσως αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να υλοποιήσεις επαγγελματικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 8ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τις στενές σου σχέσεις και οικονομικά σου ζητήματα. Το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν κάποια χρέη, ένα δάνειο ή πιθανόν να δεχθείς την επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν. Παράλληλα, ίσως να υπογράψεις ένα καινούριο συμβόλαιο στη δουλειά σου, ενώ αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση ίσως προχωρήσεις σε μια συμβίωση με το ταίρι σου ή πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στα εισοδήματά του/της. Σε ψυχολογικό επίπεδο, θα διανύσεις μια μεταμορφωτική περίοδο, αλλάζοντας αρκετά κομμάτια του εαυτού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Το επόμενο διάστημα ίσως θελήσεις να λάβεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου και να διαπιστώσεις κατά πόσο μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω με το ταίρι σου, επισημοποιώντας τη σχέση σας ή προχωρώντας σε απόκτηση απόγονων. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να πραγματοποιήσουν μια πολλά, υποσχόμενη γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση. Παράλληλα, ίσως να υπάρξουν νέα δεδομένα σε θέματα συνεργασιών και συναδελφικών σχέσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον 6ο ηλιακό σου οίκο αλλάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα, ενώ σε ωθεί να ασχοληθείς και με το σώμα και την υγεία σου. Ίσως υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, στην τοποθεσία της δουλειάς σου ή σε θέματα συναδέλφων, ενώ αν αναζητάς εργασία, φαίνεται πως παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Επίσης, η φυσική σου κατάσταση έρχεται σε πρώτο πλάνο και πιθανόν να αποφασίσεις να διακόψεις βλαβερές για τον οργανισμό σου συνήθειες…

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24