Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου ως 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου ως 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων για να περάσει σε αυτό του Καρκίνου, στο οποία θα κινηθεί από τις 25 Μαρτίου ως τις 20 Μαΐου 2023. Με την διέλευση αυτή, αλλάζει ο τρόπος που δρούμε, που αποφασίζουμε και που ξεκινάμε τα πράγματα και γίνεται λιγότερο άμεσος και περισσότερο παθητικός. Με τον Άρη γινόμαστε περισσότερο προστατευτικοί με αυτά που αγαπάμε ή με αυτά που νιώθουμε ότι μας ανήκουν και αναζητάμε παλεύουμε για την ασφάλειά μας. Η οικογένεια, το σπίτι ακόμη και εθνικές επιδιώξεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και αποτελούν το πεδίο της δράσης και των εξελίξεων.

Ο Άρης στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης περνά στον Καρκίνο και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις σχέσεις σου με τους οικείους σου, καθώς και την ακίνητη περιουσία σου. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, ίσως να υπάρξουν διαμάχες με αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού διαπιστώνεις ότι βάζουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου. Από την άλλη, ενδέχεται να μετακομίζεις ή να σε απασχολούν άλλου είδους εργασίες που πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι, κάτι που σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την ιδιωτική σου ζωή. Σίγουρα πάντως, το διάστημα αυτό θα έχεις ανάγκη να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να περιχαρακώσεις τον προσωπικό σου χώρο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεών σου. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, φαίνεται πως τρέχεις περισσότερο για οικογενειακές σου υποχρεώσεις, πως πληθαίνουν οι συναντήσεις σου με αδέρφια ή κοντινούς σου συγγενείς ή γενικά, πως χρειάζεται να μετακινείσαι σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα για επαγγελματικούς λόγους. Γενικά, είναι μια περίοδος δικτύωσης και αυξημένης επικοινωνίας, ενώ καλό είναι να προσέξεις και πιθανές λεκτικές εντάσεις με τους οικείους σου. Από την άλλη, είναι ένα καλό διάστημα για να μάθεις κάτι καινούριο, όπως μια ξένη γλώσσα, ή να αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, τα επενδυτικά σου σχέδια ενισχύονται και φαίνεται πως κάτι αλλάζει στο εισόδημά σου. Από την άλλη, ίσως να χρειαστεί να βοηθήσεις οικονομικά κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, κάτι που θα επηρεάσει τον προϋπολογισμό σου και ίσως να σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανασφάλεια. Επίσης, αν περιμένεις να εισπράξεις κάποια χρήματα, είναι πολύ πιθανό να τα λάβεις τις ημέρες αυτές, όμως καλό είναι να αποφύγεις οικονομικές συνδιαλλαγές γιατί μπορεί να συνοδεύονται από ένταση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, γίνεσαι πιο μαχητικός και δυναμικός και προβάλλεις τις ικανότητές σου. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα θέσεις νέους στόχους και θα προχωρήσεις προς την υλοποίησή τους με αποφασιστικότητα. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις για πιθανές διαμάχες με οικεία πρόσωπα ή και με τον/την σύντροφό σου. Αν αισθάνεσαι θυμό, καλό είναι να τον εκφράσεις και να μην υιοθετήσεις μια παθητική στάση που θα έχει συνέπειες για τις σχέσεις σου αργότερα. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο ξεκινά μια περίοδος περισσότερο νωχελική και λιγότερο ενεργητική για σένα. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, ίσως να αισθάνεσαι ότι οι εξελίξεις κινούνται παρασκηνιακά και πως αδυνατείς να παρέμβεις για να καθορίσεις εσύ την πορεία τους. Καλό είναι να αναλάβεις ρόλο παρατηρητή αυτή την εποχή και να κάνεις έναν απολογισμό των μέχρι τώρα επιλογών σου, αφού έτσι κι αλλιώς, το βλέμμα σου θα είναι περισσότερο στραμμένο στο χθες παρά στο σήμερα. Ξέκλεψε χρόνο για χαλάρωση και διαλογισμό… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις φιλίες και τα μελλοντικά σου πλάνα. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, είναι πιθανό να δημιουργήσεις κάποιες καινούριες φιλίες, ίσως και λόγω της συμμετοχής σου σε μια νέα ομαδική δραστηριότητα. Από την άλλη, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες διενέξεις με πρόσωπα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και να διαπιστώσεις πως υπήρχαν κρυφά κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους. Πάντως είναι μια καλή εποχή για να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια και να προβάλεις περισσότερο τον κοινωνικό εαυτό σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζοντας την επαγγελματική σου πορεία. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, θα σε απασχολήσουν έντονα οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και ο τομέας της καριέρας σου και ίσως κάνεις κάποιες ενέργειες για να αναρριχηθείς επαγγελματικά ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Καλό είναι να προσέξεις για πιθανές συγκρούσεις με κάποιον ανώτερό σου, καθώς δύσκολα θα καταφέρεις να ελέγξεις τα νεύρα σου αυτή την εποχή. Μπορείς πάντως να προβάλεις με μεγαλύτερη μαχητικότητα τα ταλέντα σου, ώστε να επιτύχεις την εξέλιξη που επιθυμείς. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, σου δημιουργεί την ανάγκη να εφεύρεις ένα καινούριο όραμα για τη ζωή σου και να κάνεις πράξη κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια. Είναι μια καλή εποχή για να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, να ασχοληθείς με νομικές σου υποθέσεις ή για να εξελίξεις τις σπουδές σου, παίρνοντας την απόφαση να μετακομίσεις σε μια χώρα του εξωτερικού για ένα μεταπτυχιακό. Παράλληλα, φαίνεται πως αποκτάς περισσότερη όρεξη να επεκταθείς επαγγελματικά, συνάπτοντας μια νέα συνεργασία ή και αλλάζοντας επαγγελματική πορεία. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα χρήματα των άλλων. Εν ολίγοις, από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, είναι πολύ πιθανό να αποπληρώνεις χρέη ή δάνεια και γενικώς, να σε απασχολούν ιδιαίτερα οι οικονομικές σου υποχρεώσεις, η εφορία, μια κληρονομιά ή μια οικονομική συμφωνία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να σου επιστρέφονται χρήματα που σου οφείλονταν ή να δανείζεις εσύ χρήματα σε κάποιο οικείο σου πρόσωπο. Ακόμη, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, καλό είναι να προσέξεις πιθανές εντάσεις από καταπιεσμένα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, ενδέχεται να υπάρχει νευρικότητα και ανταγωνισμός ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου, οδηγώντας σε μια σύγκρουση. Ίσως πάλι να υπάρξουν εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να μεταφέρεις το πρόβλημα στον γάμο ή τον δεσμό σου, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση της άλλης πλευράς. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εκφράσεις τις αντιρρήσεις και τον θυμό σου, χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, μετατρέπει την καθημερινότητά σου και τον χώρο εργασίας σου σε πεδίο μαχών. Το διάστημα αυτό, ενδέχεται να υπάρξουν διενέξεις με συναδελφικά πρόσωπα ή απλώς να σου ανατεθούν περισσότερες αρμοδιότητες, κάτι που θα σου δημιουργήσει άγχος και ίσως να περιορίσει τον προσωπικό σου χρόνο. Είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια και ενεργητική εποχή που θα χρειαστεί να «χωρέσεις» πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό καλό είναι να θέσεις προτεραιότητες και να ξεκουράζεις το σώμα σου… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το φλερτ, τη διασκέδαση και τις χαρές της ζωής. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου, θα διανύσεις μια ερωτική περίοδο με τον/την σύντροφό σου, αναζητώντας περισσότερη ξεγνοιασιά και πάθος στη σχέση σας, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να ζήσεις στιγμές ερωτικής έντασης με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις τώρα ή που επιστρέφει στη ζωή σου από το παρελθόν. Από την άλλη, θα έχεις την ανάγκη να προβάλεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα προσόντα σου, να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ή να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24