Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 28 Νοεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 28 Νοεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Πρόκειται για μια θετική, πλανητική όψη, που έχει συνολική διάρκεια 14 ημέρες φίλοι μου και μας παροτρύνει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενεργητικότητα μας για οργανωμένη δράση, για μεθοδικές κινήσεις, για να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να αποκτήσουμε καλύτερη οικονομική επιφάνεια, για να πάρουμε σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), και τα ωθεί να παλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους, να πολεμήσουν τα όποια εμπόδια υπάρχουν στο δρόμο τους και να αναλάβουν κάποιες επιπλέον ευθύνες στη δουλειά τους.

Το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, επιδρά άκρως θετικά σε όσους έχουν μόνιμες, μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις και κυρίως όταν πρόκειται για σοβαρές δεσμεύσεις, γιατί τώρα είναι ένα καλό διάστημα να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, να κάνετε πραγματοποιήσιμα όνειρα με το ταίρι σας, να συγκατοικήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να βιώσετε την τρυφερότητα και την συντροφικότητα στην συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είναι αδέσμευτοι, επιδιώκετε καινούριες γνωριμίες με προοπτική και όχι μόνο για μια βραδιά, προσανατολίζετε το ενδιαφέρον σας στα φλερτ που μιλούν στην καρδιά και όχι τόσο στο κορμί σας.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

ΚΡΙΟΣ

Βελτιώστε αυτό το διάστημα τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες με χρήσιμα και ώριμα πρόσωπα που βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ελάτε πιο κοντά με τα συγγενικά σας άτομα, κάντε ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρτε δύναμη και κουράγιο από το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, για να ανασυγκροτήσετε τις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, που θα ανεβάσουν στα ύψη την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, ανταποκρίνεται στα αισθήματά σας, σχεδιάζει υπέροχες εκπλήξεις για το μέλλον. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γοητεύετε στο πέρασμα σας, μαγνητίζετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, ενώ οι δεσμευμένοι έρχεστε πολύ κοντά με το ταίρι σας, έχοντας άριστη επικοινωνία και υπέροχες, πικάντικες στιγμές στην συναισθηματική σας ζωή. Κυνηγήστε τα επαγγελματικά σας όνειρα, επανεξετάζοντας χρήσιμες προτάσεις που είχατε αγνοήσει στο παρελθόν. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συγκεκριμένη πλανητική όψη, διεγείρει τον αισθησιασμό και το πάθος σας και σας παροτρύνει να κάνετε κάποιες ουσιαστικές κινήσεις προς την πλευρά του ανθρώπου που αγαπάτε, ώστε να αναθερμανθεί ο δεσμός σας. Επαγγελματικά, είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε μια καλή συμφωνία, ακόμα κι αν παραμείνει μυστική, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημα σας. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, είναι άκρως βοηθητικό για να πραγματοποιήσετε κάποιον σοβαρό και σημαντικό, επαγγελματικό στόχο ή μια προσωπική σας φιλοδοξία, για αυτό δεχτείτε την αρωγή των ανθρώπων που εκτιμούν τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Ερωτική θύελλα έρχεται στην συναισθηματική σας ζωή, λόγω του πάθους και της αφοσίωσης από και προς τον άνθρωπο που αγαπάτε. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με την εσωτερική σας ευεξία, φροντίστε την εμφάνιση σας, προκειμένου να δελεάσετε και να μαγνητίσετε μια νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι, αλλά και να φουντώσετε το πάθος στην σχέση σας οι δεσμευμένοι. Η δουλειά σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι εκτιμώνται δεόντως η αφοσίωση και η επιμέλεια που δείχνετε και ανταμείβεστε τόσο ηθικά όσο και υλικά. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η θετική ενέργεια που εκπέμπετε και η εξαιρετικά, γοητευτική σας παρουσία μπορούν με την συγκεκριμένη όψη να σας κάνουν να λάμπετε στο επαγγελματικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον, πολύ δε περισσότερο στη συναισθηματική σας ζωή και στην σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Επιδιώξτε να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους σας, το Σύμπαν σας ευνοεί. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου, είναι πιθανό να φέρει την επανασύνδεση που περιμένατε στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά αν βρίσκεστε σε μόνιμη δέσμευση, τα δώρα των πλανητών είναι άφθονα, για να παθιαστείτε με το ταίρι σας και να γεφυρώστε το όποιο χάσμα υπάρχει στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή της όψης, για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε με τη συγκεκριμένη, πλανητική όψη κυρίως αν είσαστε αδέσμευτοι, να κάνετε μια εξαιρετική, καινούρια αρχή στην συναισθηματική σας ζωή με γνωριμία που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, απολαμβάνετε μοναδικές, ενωτικές στιγμές με το ταίρι σας, απομακρύνοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια του παρελθόντος. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζωογονείστε τον εαυτό σας και φροντίστε να έχετε σωματική και ψυχική ευεξία με το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, αφήστε στην άκρη τις λιχουδιές και τους πειρασμούς και ανακτήστε την χαμένη σας φόρμα. Παράλληλα, κάντε μια ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σας, και πάρτε κοινές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια ευνοϊκή πλανητική όψη κυρίως για την συναισθηματική σας ζωή, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, δεδομένου ότι υπάρχει φως και λάμψη από μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία που ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα σας, ενώ το πάθος και ο αισθησιασμός για τον άνθρωπο που αγαπάτε, είναι η φλόγα που ξαναζωντανεύει τον έρωτα στον δεσμό σας. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να κάνετε ακόμα και μια συμφωνία «κάτω από το τραπέζι» με τους συνεργάτες σας, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποφέρει αρκετά οικονομικά οφέλη, ενώ στην συναισθηματική σας ζωή, έρχεστε πολύ κοντά με το ταίρι σας, εισπράττετε τρυφερότητα και φροντίδα από τον δεσμό σας. Νέες γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις, ευνοούν τους αδέσμευτους φίλους. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24