?>

Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 12 Ιανουαρίου 2021.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Άρης βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες -συγκεκριμένα από τις 7 Ιανουαρίου- στο ζώδιο του Ταύρου, ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει και τόσο καθώς είναι κόντρα με τη φύση του αλλά και τις ποιότητες του. Ο Άρης εδώ βρίσκεται σε αδυναμία, δηλαδή σε μία θέση που δεν είναι εύκολη για εκείνον και για αυτό το λόγο «δυσανασχετεί», δημιουργώντας κατά διαστήματα ώθηση, όμως συνήθως αυτή η ώθηση εκφράζεται με έναν περίεργο τρόπο ή σε μία κατάλληλη στιγμή.

Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Ο Κρόνος από την άλλη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τον Υδροχόο και το γεγονός ότι είναι στο σπίτι του, φαίνεται πως του δίνει μεγάλη βοήθεια και δυνάμεις για να μην κάνει πίσω στην «κόντρα» του με τον Άρη. Ο Άρης συμβολίζει τη δράση, την ενέργεια και την ένταση και τα παραπάνω θα παρατηρήσουμε πως θα βρίσκονται στην καθημερινότητά μας για το επόμενο διάστημα. Ο Κρόνος από την άλλη συμβολίζει οτιδήποτε είναι «παγιωμένο» και «παλιό «δείχνοντας πως οι ενέργειές τους θα βρεθούν αντιμέτωπες για το επόμενο διάστημα.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να συμβούν γεγονότα τα οποία ενδεχομένως να μας βγάλουν εκτός εαυτού και να μας κάνουν να αντιδράσουμε ιδιαίτερα έντονα. Λόγω του ότι και οι δύο βρίσκονται σε σταθερά ζώδια δείχνουν πως τα αποτελέσματα των καταστάσεων που θα συμβούν αυτό τον καιρό θα μας συντροφεύουν για ένα ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα και θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο;

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερα συγκρούσεις και προκλήσεις είτε σε οικογενειακό είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι αυτά που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου τα ζητήματα που θα εγείρει η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη και του Κρόνου θα φέρουν στο προσκήνιο κάποιες λάθος κινήσεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται είτε με οικονομικά ζητήματα είτε με τη θέση σου σε μία ομάδα ανθρώπων. Σε περίπτωση που έχεις οικονομικές συμφωνίες με φίλους σου η εμπλέκονται αρκετά πρόσωπα στα οικονομικά σου ζητήματα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς φαίνεται πως δεν θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος αυτό το διάστημα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει από διαφωνίες μεταξύ σας μέχρι και μία ρήξη σε μία φιλική σχέση με επαγγελματικό πρόσημο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες οι οποίες αφενός θα έχουν σταθερό αποτέλεσμα αφετέρου δεν θα ευνοήσουν τελικά το ταμείο σου. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο. Ίσως συναντήσεις ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση-κλειδί στη δουλειά σου, οι οποίοι δεν θα είναι και τόσο «φίλα προσκείμενοι» απέναντί σου, ενδεχομένως να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στη δράση σου και σε κάποιες κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Εσύ από την άλλη αυτές τις ημέρες δεν θα είσαι καθόλου υπομονετικός και είσαι αποφασισμένος να κόψεις γόρδιους δεσμούς σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να σκεφτείς προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των κινήσεων σου και να τα δεις μακροπρόθεσμα, προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις τη σωστή απόφαση. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διαξιφισμούς με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Οι διαφορετικές απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις οι οποίες μπορεί να εγείρουν εντάσεις. Νιώθεις πως δεν έχεις πλέον τη διάθεση να ασχοληθείς με τερτίπια προσώπων που βρίσκονται γύρω σου, κάτι το οποίο θα σε κάνει αδιάλλακτο απέναντί τους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείς τη σημασία που έχουν συγκεκριμένα πρόσωπα για εσένα, ώστε να μην παρασυρθείς από σπασμωδικές κινήσεις και εκνευρισμό. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ημέρες πίεσης, οι οποίες όμως αν τις διαχειριστείς προσεκτικά θα περάσουν ανεπιστρεπτί χωρίς να αφήσουν πίσω τους συντρίμμια. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα πόσο μάλλον αν αυτά έρχονται από το παρελθόν, καθώς φαίνεται πως ο οικονομικός τομέας θα είναι εκείνος που θα σου δημιουργήσει το μεγαλύτερο άγχος. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να μην εξελιχθούν όπως πιστεύεις καθώς θα εμφανιστούν διαφορετικές απόψεις! Ο τρόπος που θα διαχειριστείς από μία μικρή διαφωνία μέχρι και μία σοβαρή αντιπαράθεση μεταξύ φίλων θα δείξει και την εξέλιξή της. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου το διάστημα που διανύουμε φαίνεται πως είναι αρκετά απαιτητικό για εσένα ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη ενέργεια σε δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς το τετράγωνο του θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει αρκετές απαιτήσεις. Ίσως νιώσεις πως και οι άλλοι απαιτούν πράγματα από εσένα ίσως πάλι αυξηθεί η δουλειά, το μόνο σίγουρο είναι πως εσύ καλείσαι να σηκώσεις τα μανίκια και να επικεντρωθείς σε αυτή! Η ενέργειά σου θα επηρεαστεί καθώς αυτή η όψη δημιουργεί κόπωση αλλά και εκνευρισμό, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις ώστε να μην το μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε καλεί να κατεβάσεις λίγο ταχύτητα σε συγκεκριμένα ζητήματα, προκειμένου να μπορέσεις να τα δεις περισσότερο προσεκτικά. Ίσως να έχεις στο μυαλό σου κάποια όνειρα τα οποία θέλεις να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα, πολύ πιθανόν αυτά τα όνειρα να σχετίζονται με την εκπαίδευση ή με κάποιο πρόγραμμα σπουδών. Παρόλα αυτά η δυσαρμονική όψη Άρη-Κρόνου δείχνει πως θα υπάρξουν εμπόδια στη διευθέτηση και την υλοποίησή τους. Καλό θα είναι να έχεις έτοιμο ένα plan b ώστε να μπορέσεις να ελιχθείς σε περίπτωση που δεις πως κάποια από τα σχέδιά σου έχουν κολλήσει και δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να υλοποιηθούν τώρα. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία απαιτητική όψη μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις ζητήματα του οικονομικού αλλά και του αισθηματικό τομέα. Αφενός οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές υποχρεώσεις είτε δικές σου είτε τρίτων θα σε απασχολήσει αρκετά αφετέρου φαίνεται πως θα θελήσεις να διευθετήσεις κάποιες ανοιχτές αισθηματικές υποθέσεις εδώ και τώρα. Ίσως αυτό να μην είναι τόσο εύκολο και να προκύψουν εμπόδια στη διευθέτηση τους και θα βγεις κερδισμένος αν κάνεις υπομονή. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε αυτό, μιας και μπορεί να αποτελέσει σημείο διενέξεων μεταξύ σας. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Άρης βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που μπορεί να αυξήσει τον εκνευρισμό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να νιώθεις πως υπάρχει απόσταση με αγαπημένα σου πρόσωπα και κάτι τέτοιο θα επηρεάσει και αισθηματικά ζητήματα αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις ενέργειες που οδηγούνται από το πείσμα, ώστε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά σε ζητήματα και διαφωνίες που ενδεχομένως να υπάρξουν. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν οι άλλοι να σου δίνουν αρκετές αφορμές για να εκνευριστείς, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις «αποστάσεις ασφαλείας» από πρόσωπα και καταστάσεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως «μυρίζουν μπαρούτι». Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου οι καθημερινές σου υποχρεώσεις και οι δουλειές που κάνεις σε καθημερινή βάση αποτελούν προτεραιότητα σου αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε αυτές. Η όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια ή κάποιες καθυστερήσεις στη ροή του προγράμματος σου. Συγκεκριμένα πρόσωπα θα παίξουν το ρόλο τους στις καθυστερήσεις όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός μαζί τους, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Κάποια ζητήματα ενδεχομένως να προκύψουν στο εργασιακό σου περιβάλλον σχετικά με κάποια project τα οποία έχεις αναλάβει μαζί με μία ομάδα ανθρώπων. Σημαντικό ρόλο για τη διευθέτηση του θα παίξει η καλή επικοινωνία. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η προσωπική σου ζωή και οι αισθηματικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου για αυτό το διάστημα με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτές τις ημέρες ο Άρης θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες με κάποιο τρόπο θα σου δημιουργήσουν άγχος. Ίσως συνειδητοποιήσεις πως σκέφτεσαι αρκετά ένα πρόσωπο με το οποίο έχουν χωρίσει οι δρόμοι σας ή είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι τόσο εύκολο για εσένα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για αυτές τις ημέρες, μιας και αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια στις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα σε οδηγήσει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, κάποιες επισκευές ή ανακατασκευές που θέλεις να κάνεις σε αυτό αλλά και θέματα που σχετίζονται με πρόσωπα της οικογένειας σου. Τα παραπάνω βέβαια φαίνεται πως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και είναι πολύ πιθανόν να ενισχύσουν την κόπωση σου. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να εκτονώσεις τα νεύρα που σου προκαλούν οι υποχρεώσεις που έχεις, στους δικούς σου ανθρώπους. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες διαφωνίες μεταξύ εσένα και προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες και φαίνεται πως θα διαπιστώσεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο «φιλικοί» προς τις δικές σου απόψεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις σκεπτόμενος πως ο καθένας δικαιούται να έχει τη δική του άποψη και αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί αιτία εντάσεων αλλά διαλόγου. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ζητήματα του παρελθόντος τα οποία σου δημιουργούν ακόμα άγχος και μην αναμοχλεύσεις θέματα τα οποία έχουν κλείσει, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με συγγενικά πρόσωπα. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24