Πως επηρεάζουν το ζώδιο σου οι εκλείψεις του 2024;

Πως επηρεάζουν το ζώδιο σου οι εκλείψεις του 2024;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (56 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως όταν συμβαίνουν εκλείψεις, σε όποιον τομέα της ζωής μας και αν πραγματοποιούνται, σκοπό έχουν σε προσωπικό επίπεδο να μας δείξουν που πάσχουμε, που έχουμε ελλείψεις, που χρειάζεται να εστιαστούμε, να ρίξουμε το βάρος των προσπαθειών μας ώστε να το αναπληρώσουμε.

Πως μας επηρεάζουν οι εκλείψεις;

 Όταν οι εκλείψεις είναι Ηλιακές, τότε παράγουν θέματα με πρόσωπα κύρους, με αντρικά πρόσωπα που έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας, με πρόσωπα εξουσίας σε αρκετές περιπτώσεις, με θέματα σταδιοδρομίας και κοινωνικής εξέλιξης. Όταν οι εκλείψεις είναι Σεληνιακές, τότε έχουν να κάνουν με θέματα ψυχολογικής κατάστασης, με αντανακλαστικά βιώματα, τονίζουν ζητήματα που αφορούν την εστία και την οικογένεια, κληρονομικά θέματα και θέματα που αφορούν γυναικεία πρόσωπα της ζωής μας.

Δεν είναι απαραίτητο όταν συμβαίνουν στο ζώδιό μας εκλείψεις να σημαίνει ότι θα μας τύχει κάτι άσχημο. Αντίθετα μπορεί να έρθει το τέλος μίας κατάστασης που μας πλήγωνε ή όταν συμβαίνει με Νέα Σελήνη να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας, στο να κάνουμε μια καινούργια και σπουδαία αρχή.

Το 2024 έχει 4 σημαντικές εκλείψεις. Η 1η είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στην 5η μοίρα και 13’ του Ζυγού, την 25η Μαρτίου. Η 2η είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στις 19 μοίρες και 58’ του Κριού, στις 8 Απριλίου. Η 3η είναι και αυτή Σεληνιακή, πραγματοποιείται στη 15η μοίρα και 16’ των Ιχθύων στις 18 του Σεπτέμβρη και η 4η που είναι Σεληνιακή και αυτή πραγματοποιείται στη 10η μοίρα και 31’ του Ζυγού, στις 2 του Οκτώβρη.

Τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις αφορούν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Ζυγούς και Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους ενώ μία η 3η συγκεκριμένα θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες. Το ίδιο και τους ωροσκόπους των παραπάνω ζωδίων ή το μεσουράνημα τους.

Σε ποιον το τομέα οι εκλείψεις επηρεάζουν τα ζώδια;

Πάμε να δούμε όμως το πώς θα επηρεαστεί από τις εκλείψεις του 2024 το κάθε ζώδιο και σε ποιο τομέα της ζωής του ξεχωριστά. Αν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου ξεκίνα από αυτόν.

ΚΡΙΟΣ

Τρείς από τις τέσσερις εκλείψεις τις χρονιάς σε αφορούν σχεδόν άμεσα. Η πρώτη που γίνεται την 25η Μαρτίου, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς στο που πάσχεις και τι θα ήθελες να πάρεις από τις σοβαρές σου σχέσεις, το που βαδίζει ο γάμος σου αν είσαι επίσημα δεσμευμένη/ος αλλά και τις συνεργασίες σου. Μην τα μεγεθύνεις όμως στο μυαλό σου γιατί συναισθηματικά θα τα βιώνεις με μια υπερβολή. Στη δεύτερη έκλειψη στις 8 Απριλίου, συναισθηματικά θα νιώθεις μία καταπίεση γιατί δε θα μπορείς να μιλήσεις έξω απ' τα δόντια σε κάποιους αλλά προσπάθησε να μη μένεις στα λόγια που ακούς να λέει ο ένας και ό άλλος. Κατά την 3η έκλειψη της χρονιά στις 18 του Σεπτέμβρη, συνθήκες και καταστάσεις σε προσγειώνουν σε μια πραγματικότητα που μέχρι τώρα έχεις άρνηση να τη δεις. Ενώ στην 4η και τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 2 του Οκτώβρη, καλό θα είναι να μείνει μακριά η οικογενειακή σου ζωή, από την προσωπική. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΤΑΥΡΟΣ

Στον 6ο και 12ο ηλιακό σου οίκο συμβαίνουν τρεις από τις τέσσερις συνολικά εκλείψεις του 2024 που σημαίνει ότι επηρεάζεται η καθημερινότητά σου, σε θέματα υγείας συναισθηματικής και μη, φυσικής κατάστασης και ασφαλώς τα εργασιακά σου ή γενικά ο τρόπος που βιοπορίζεσαι. Δημιουργούνται λοιπόν θέματα που σε αρκετές πτυχές τους τόσο πολύ χωλαίνουν, που έχουν ως αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα να επικρατεί ασάφεια ίσως και στασιμότητα. Οι δικοί σου άνθρωποι ίσως να νιώσουν την ανάγκη να σου ασκήσουν κριτική, γιατί δεν αφήνεις τη ρουτίνα σου ώστε να προχωρήσεις μπροστά και εκεί, ίσως να γεννηθούν διάφορες προστριβές ανάμεσά σας. Το θέμα «Εγώ και οι άλλοι» οι σημαντικοί μάλιστα άλλοι θα σε προβληματίσει πολύ, αφού εσύ θα χρειαστεί να υποχωρήσεις και να τους δώσεις χώρο να εκφραστούν. Τέλος φαίνεται ότι ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή σου για καλό σκοπό. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν εξαιρέσουμε την 3η έκλειψη στις 18 του Σεπτέμβρη που πρόκειται να σου θέσει διλήμματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια, έναντι της καριέρας και της επαγγελματικής σου εξέλιξης, οι υπόλοιπες τρεις έχουν να κάνουν με το κατά πόσο θα έχεις τελικά χρόνο για να εκφραστεί η δημιουργική σου πλευρά, πότε θα δώσεις χώρο στο φτερωτό θεό και στις περιπέτειες που σου έχει φυλαγμένες ή ποια θα είναι η συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικότητες, που σίγουρα κάποιοι τέτοιοι χώροι θα χρειαστούν τα φώτα και τις δεξιότητές σου. Κατά τη 2η έκλειψη στις 8 του Απρίλη, ένα πολυπόθητο όνειρό σου μπαίνει στην αναβολή και ίσως να απογοητευτείς, μα να θυμάσαι αν συμβεί κάτι τέτοιο, πως κάθε εμπόδιο στο τέλος βγαίνει σε καλό. Η τελευταία έκλειψη στις 2 του Οκτώβρη, έρχεται με μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο που ένιωθες σπουδαίο φίλο για να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να εξιδανικεύεις εύκολα πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταλαβαίνεις πως όταν συμβαίνουν εκλείψεις στον άξονα Κριού Ζυγού, δε μπορεί να μην επηρεάσουν και εσένα που ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια. Έτσι λοιπόν στην 1η έκλειψη του χρόνου την 25η Μαρτίου, θα χρειαστεί να βρεις λύσεις εκ των καταστάσεων ώστε να μοιράσεις σωστά το χρόνο σου στο σπίτι και την οικογένεια, έναντι της καριέρας σου που μπορεί μεν να αποδίδει, στερεί όμως ποιοτικό χρόνο από τη ζωή σου με εκείνους που αγαπάς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή μια αλλαγή κατοικίας δική σου ή της οικογενείας σου. Η 2η έκλειψη στις 8 του Απρίλη φαίνεται ότι στον εργασιακό σου χώρο κάτι αλλάζει παίζει προαγωγή με περισσότερες όμως ευθύνες. Μην ανακατεύεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική και το αντίθετο. Η 3η έκλειψη στους Ιχθύς δεν είναι άσχημη για σένα ενώ η τελευταία 2 Οκτώβρη αναθεωρείς στάση με συγγενείς αδέρφια ή γείτονες. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΛΕΩΝ

Από την 1η κιόλας έκλειψη την 25η Μαρτίου θα καταλάβεις, ότι κάποιοι άνθρωποι μάλλον κερδίζουν εις βάρος σου και δεν ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις που σου έδωσαν, και ίσως απογοητευτείς. Προσοχή λοιπόν ειδικά τότε, στις συμφωνίες που κάνεις και στις υπογραφές που βάζεις. Η 2η τώρα έκλειψη που πραγματοποιείται στις 8 Απριλίου, σε βρίσκει κουρασμένο συναισθηματικά και μη και ελαφρώς απογοητευμένο, αφού δεν θα μπορείς να τα βρεις εύκολα με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Κατά την 3η έκλειψη του χρόνου στις 18 του Σεπτέμβρη, παλιά χρέη επανέρχονται ή υποχρεώσεις που μπορεί να μην ήταν δικές σου αλλά καλείσαι να τις διευθετήσεις θέλοντας και μη. Μπορεί ας πούμε να είναι κάποιο χρέος δικού σου ανθρώπου που αδυνατεί να καλύψει και όλο το βάρος να πέσει πάνω σου. Τέλος στην 4η έκλειψη στις 2 του Οκτώβρη καλείσαι να τα βρεις με το μέσα σου. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την 1η ‘έκλειψη της χρονιάς την 25η Μαρτίου, μάλλον θα θέλεις να αποτινάξεις χρέη και υποχρεώσεις δικών σου ανθρώπων που έχεις φορτωθεί και ίσως εκεί να απαιτήσεις από πρόσωπα δικά σου να βρούνε λύσεις ώστε να σε απαλλάξουν από τα βάρη τους. Στη 2η έκλειψη στις 8 Απριλίου, θέματα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους χρειάζεται να επανεξεταστούν και να ξεκαθαρίσουν ώστε να μην υπάρχουν ανάμεσά σας προστριβές. Ένα αντρικό πρόσωπο της ζωής σου, πρέπει να ξέρει και πως νιώθεις και τι σκέφτεσαι για να είσαι ευτυχισμένη/ος. Η 3η έκλειψη της χρονιάς φωτογραφίζει τις ουσιαστικές σου σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται μία από αυτές να περάσει σοβαρή κρίση, ακόμα και να τερματιστεί. Ψάχνεις τη θέση σου, δίνεις το στίγμα σου. Μην πιστεύεις στα εύκολα τα λόγια έναντι των πράξεων. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πετάει τον προϋπολογισμό σου λόγω έκτακτων εξόδων. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΖΥΓΟΣ

Φαντάσου ότι ανήκεις στους πρωταγωνιστές των εκλείψεων της χρονιάς οπότε καλό θα ήταν να σου υπενθυμίσω, ότι δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που συμβαίνει μια έκλειψη να θεωρείς πως θα σου βγει και σε κακό. Κάθε άλλο. Μπορείς θαυμάσια να δεις τα λάθη σου, εκεί που η ζωή σου πάσχει, είτε από δικές σου επιλογές, είτε γιατί ακολούθησες πρωτοβουλίες άλλων και να το αλλάξεις. Ούτως ή άλλως αλλάζεις στάση και οπτική σε πολλά πράγματα. Ο χορός των εκλείψεων ξεκινά την 25η Μαρτίου όπου καλείσαι να πάρεις σοβαρές και οριστικές αποφάσεις, σχετικά με μια σημαντική σου σχέση. Στις 8 Απριλίου μια συνεργασία σου κλυδωνίζεται και ίσως να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σ αυτή. Στις 18 του Σεπτέμβρη καλό θα ήταν να προσέχεις τις αντιδράσεις σου που μπορεί να δείχνουν ανωριμότητα ή επιπολαιότητα, αφού το να το ρίξεις στην τρελή δε βοηθά. Τέλος 2 Οκτωβρίου, θες να αλλάξεις τα πάντα και θα το κάνεις. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να τα αλλάξεις όλα μέσα και έξω σου, θα νιώσεις την ανάγκη κατά την πρώτη έκλειψη της χρονιάς την 25η Μαρτίου. Από τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, μέχρι και το μέρος που κατοικείς. Συναισθηματικά, ποθείς όσο τίποτε άλλο να δεις κάτι να αλλάζει, να γυρίζει να προχωρά. Στις 8 Απριλίου οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα κληθείς εσύ να παρεμβληθείς, να γίνεις ο διαπραγματευτής στο περιβάλλον σου, ώστε να αποσοβηθούν οι εντάσεις. Δεν είναι καλή εποχή να παραιτηθείς από τη δουλειά σου, αν δεν έχεις βρει κάτι πιο σίγουρο. Θετική θα είναι για σένα η 3η στη σειρά έκλειψη της χρονιάς, αφού τονίζει τον τομέα του έρωτα της χαράς και των δημιουργικών σου σχεδίων. Μια σύμπτωση σου χαρίζει απροσδόκητα κέρδη, ενώ ο φτερωτός θεός, σου έχει φυλαγμένο κάτι αρκετά πικάντικο. Στις 2 του Οκτώβρη ένας μικρός πονοκέφαλος στην καθημερινότητα σε οδηγεί στην απόδραση μέσα από μια φλογερή αγκαλιά. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην 1η έκλειψη της χρονιάς, πιθανόν συναισθηματικά να είσαι λιγάκι πιεσμένη/ος και να τα σπάσεις με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα άδικα, αφού στην ουσία άλλα θα σου φταίνε. Στις 8 Απριλίου, θέμα μπορεί να σου δημιουργήσει το παιδί σου αν είσαι γονιός, προερχόμενο από το περιβάλλον που κινείται ή δραστηριοποιείται ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο να μπει προς στιγμήν στον πάγο και αυτό να σας απογοητεύσει. Βέβαια μια ανατροπή, μπορεί εκ των πραγμάτων να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις σχέδιά, πράγμα που θα σε κουράσει μεν, όμως θα δεις τελικά λίγο αργότερα, πως κάτι τέτοιο σου βγαίνει σε καλό. Η 3η έκλειψη στις 18 του Σεπτέμβρη σου φέρνει διλλήματα αφού θα κληθείς να διαλέξεις καριέρα ή οικογένεια. Στη ζωή όμως δεν υπάρχει ή αυτό ή το άλλο και η λύση που θα φέρει την ισορροπία θα βρεθεί αλλιώς. Η 4η και τελευταία έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου ζητά να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο; Το πώς προβάλλεται η δημόσια εικόνα σου, το έργο, το status γενικότερα. Αυτό λοιπόν θα είναι που θα σε απασχολήσει κατά την πρώτη έκλειψη της χρονιάς την 25η Μαρτίου. Γυναικείο πρόσωπο πιθανόν μεγαλύτερο σε ηλικία ή προΐσταται στο χώρο που κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι, θα σε πιέζει με θέματα που δε θες να ασχοληθείς. Άνθρωποι που έχουν τον τρόπο να σου ανοίξουν πόρτες βρίσκονται στο δρόμο σου και σε διευκολύνουν. Στις 8 Απριλίου ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσεις, θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, μπορεί και μια αλλαγή κατοικίας. Ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις να πάρεις επισκευαστικά δάνεια ή άλλες δεσμεύσεις. Θετικά σου βγαίνει η 3η έκλειψη της χρονιάς στις 18 του Σεπτέμβρη, ενώ αποκαθίστανται σχέσεις με αδέρφια ή συγγενείς αν είχαν διαταραχτεί. 2 Οκτώβρη εργασιακές πιέσεις σε αναγκάζουν να μπεις μπροστά και να καθαρίσεις. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανόν να μη σου βγουν θέματα που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, τις επαφές σου με κόσμο που ζει μακριά ή μια δουλειά που σχεδίαζες να την κάνεις μέσω διαδικτύου κατά την πρώτη έκλειψη στις 25 Μαρτίου. Στις 8 του Απρίλη μια αστοχία, λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν, μια παρερμηνεία, ή, παρεξήγηση, μπορεί να γίνει η αφορμή να παρεξηγηθείς, με αδέρφια γείτονες ή συγγενείς, Εκείνες τις μέρες να προσέχεις και τις μετακινήσεις σου ή τι λες γενικότερα. Στις 18 του Σεπτέμβρη κατά την 3η έκλειψη της χρονιάς, τα έξοδα θα είναι περισσότερα από τα έσοδά σου και κάπου θα στριμωχτείς σε σημείο που να αγχωθείς για τα καλά. Δεν είναι εποχή για επενδύσεις, υλικές ή συναισθηματικές. Τέλος στις 2 του Οκτώβρη που είναι και η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, αν είχες σκοπό να ταξιδέψεις, μάλλον αυτό ακυρώνεται αλλά να ξέρεις πως κάθε εμπόδιο θα είναι τελικά και για καλό. Θέματα επιμόρφωσης πάνε πίσω. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΙΧΘΥΣ

Τις οικονομικές σου δυνατότητες θα μπορούσε να πει κανείς, ότι «χτυπάει» η 1η έκλειψη της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου. Ιδίως εάν μέρος των οικονομικών σου απολαβών, το μοιράζεσαι με το σύντροφό σου όπου θα πρέπει να επανεξεταστεί. και όπως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, έτσι και εσύ με το συντροφάκι σου κάποια πράγματα πρέπει να τα βάλετε σε τάξη. Το τι προσφέρεις από υλικής άποψης στο σπίτι και στην οικογένεια θα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει κυρίως συναισθηματικά στις 8 Απριλίου, όπως και κατά πόσο σου το αναγνωρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι. 18 του Σεπτέμβρη με μια έκλειψη που γίνεται πάνω στον Ήλιο σου, ψάχνεις τη θέση σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, στο γάμο σου αν είσαι δεσμευμένη/ος και στις σοβαρές συνεργασίες σου. Απαιτείς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. 2 Οκτώβρη τελευταία έκλειψη οι άλλοι όλο και κάτι σας ζητούν, μα νιώθεις άρνηση. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24