Ερμής στους Διδύμους από 3 ως 17 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής στους Διδύμους από 3 ως 17 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 17 Ιουνίου 2024. Με τον Ερμή στους Διδύμους επικοινωνία βελτιώνεται το διάστημα αυτό και αποκτάμε καινούρια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Έχουμε περισσότερη διάθεση για συζητήσεις, για ανταλλαγή ιδεών και για συλλογή καινούριων πληροφοριών. Παράλληλα, αυξάνονται οι μετακινήσεις και οι επαφές μας και οξύνεται η περιέργεια μας, επιδιώκοντας να μάθουμε καινούρια πράγματα.

Ο Ερμής στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στους Διδύμους σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και σε παροτρύνει να κάνεις νέες γνωριμίες, ώστε να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Οι γνώσεις σου εμπλουτίζονται μέσα από ταξίδια ή από νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου και έχουν πολλά να σου μάθουν. Παράλληλα, θα βελτιώσεις την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε εξιτάρει. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να σχηματίσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα εισοδήματά σου, να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου και να επαναφέρεις το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας. Η αυξημένη δημιουργικότητά σου μπορεί επίσης να σου φέρει έξτρα εισοδήματα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να εκμεταλλευτείς κάποιο από τα ταλέντα σου, είναι η ιδανική στιγμή για να το πράξεις. Ακόμη, δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις κάποια αγορά ή μια καινούρια συνεργασία. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου περνάει στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα και να προβάλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Θα σου δοθεί, επίσης, η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν, αλλά και νέες γνωριμίες με άτομα που θα μοιράζεσαι κοινές ιδέες. Αν διατηρείς μια σχέση, η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου βελτιώνεται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους αυξάνονται τα ενδεχόμενα να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε γοητεύσει. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο οι εξελίξεις θα κινούνται παρασκηνιακά, καθώς φαίνεται ότι θα προετοιμάζονται κάποιες αλλαγές που θα ακολουθήσουν λίγο παρακάτω. Ίσως θελήσεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου αυτή την εποχή, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις τις μέρες αυτές, μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση για το μέλλον σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια διέλευση αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις καινούριους στόχους. Το κοινωνικό σου περιβάλλον, οι φίλοι αλλά και κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου πορεία. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες ή να γραφτείς σε κάποιον σύλλογο. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου ξεκινάει την πορεία του στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την καριέρα σου. Θα έχεις την ευκαιρία να φτάσεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα ευνοήσουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, σχετικά με τις αρμοδιότητές σου ή ένα εγχείρημα που αναλαμβάνεις. Επίσης, θα θελήσεις να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου και να προβάλεις περισσότερο τα προσόντα σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Το διάστημα αυτό θα αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και γνώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο που θα ευνοήσει την επαγγελματική σου πορεία. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα ανανεωθεί, καθώς θα αποκτήσεις νέους φίλους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου, ενώ ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνεις μια διαχείριση στα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη ή να προχωρήσεις σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει κέρδη. Επίσης, θα σκεφτείς πιο ώριμα την πορεία σημαντικών σχέσεών σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σε απασχολεί, είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνάει στο απέναντί σου ζώδιο των Διδύμων και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου. Το διάστημα αυτό θα θέσεις ως προτεραιότητα τον σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου και θα θελήσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια νέα πρόταση, που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που υπόσχεται σοβαρές προοπτικές στο μέλλον. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου. Η λογική, η οργάνωση και πειθαρχία θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δουλέψεις σε δύο πόστα ταυτόχρονα. Παράλληλα, είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και να ξεκινήσεις δραστηριότητες ή ένα πρόγραμμα διατροφής που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας θετικά το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ενώ παράλληλα θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διασκέδαση, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή η διέλευση να φέρει στο δρόμο σου πολλούς θαυμαστές, οδηγώντας σε ακόμη και σε μια παράλληλη σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αναδείξεις πολλά ταλέντα σου την περίοδο αυτή κάτι που θα σου χαρίσει σημαντική αναγνώριση. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και στο ηλιακό σου ναδίρ. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα απορροφήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου και ίσως αποφασίσεις να κάνεις προσωπικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την αισθητική του χώρου σου, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια μετακόμιση ή και την συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η πορεία του Ερμή ενδέχεται να σε ωθήσει να αναζητήσεις ένα άτομο από το παρελθόν… Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24