Αφροδίτη στον Καρκίνο από 17 Ιουνίου ως 11 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αφροδίτη στον Καρκίνο από 17 Ιουνίου ως 11 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 17 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου 2024, αλλάζοντας τον τρόπο που σχετιζόμαστε και που φανερώνουμε τις επιθυμίες και την αγάπη μας. Το διάστημα αυτό γινόμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, πιο επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες αλλά και πιο ευαίσθητοι, ρομαντικοί και στοργικοί. Η επιθυμία για οικονομική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή εντείνονται, ενώ ίσως ξοδέψουμε χρήματα για το σπίτι και γενικά για την ακίνητη περιουσία μας.

Αφροδίτη στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 4ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου την επιθυμία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή στην οικογένειά σου. Θα θελήσεις να βρεθείς σε οικεία μέρη και με οικεία άτομα, ώστε να νιώσεις ασφαλής, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς και με ένα πρόσωπο που διατηρούσες δεσμό στο παρελθόν. Επίσης, θα σε απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σου ή κάποια χρήματα που πρέπει να ξοδέψεις για το σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια αγοραπωλησία. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνοντας την επικοινωνία με τους οικείους σου, κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή και δεκτικό σε νέες γνωριμίες. Μπαίνουν νέα πρόσωπα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα αυξάνεις τις επαγγελματικές επαφές και δέχεσαι περισσότερες προτάσεις για συνεργασίες. Οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις πολλαπλασιάζονται, εκφράζεσαι πιο ανοιχτά και συναισθηματικά στο ταίρι σου, ενώ επίσης βελτιώνονται οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς σου συγγενείς. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας τις οικονομικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να βρεις νέες πηγές εισοδήματος ή να αποκομίσεις κέρδη από ένα ακίνητο, ενώ δεν αποκλείεται να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από ένα μέλος της οικογένειάς σου. Καλό είναι να προσέξεις τα έξοδά σου την περίοδο αυτή, γιατί ίσως να έχεις την τάση να χαλάς περισσότερα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σου. Αν έχεις σχεδιάσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές αυτές τις μέρες, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση! Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ελκυστικός, γοητευτικός και όμορφος. Το διάστημα αυτό θα έχεις πολλαπλάσιες ευκαιρίες για εξόδους και προτάσεις για καλοπέραση και διασκέδαση, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι νέες γνωριμίες και οι υποψήφιοι σύντροφοι. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου, καθώς γίνεσαι πιο στοργικός και τρυφερός απέναντί του. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα φέρνουν επιτυχία και αναγνώριση στις συνεργασίες σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στον 12ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντάς σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, επιθυμία για χαλάρωση και ξεκούραση. Το διάστημα αυτό έρχεσαι πιο κοντά με τις βαθύτερες επιθυμίες σου και ανανεώνεις τη σχέση σου μέσα από ρομαντικές δραστηριότητες. Η διαίσθηση και η έμπνευσή σου οξύνονται, κάνοντας το διάστημα αυτό ιδανικό για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για ενδοσκόπηση και για να προετοιμάσεις αλλαγές σε επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο παροτρύνοντάς σε να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα δεις την κοινωνική σου διάθεση να ανεβαίνει και τις όμορφες και απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σου να αυξάνονται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μελλοντικοί στόχοι, σχέδια, ταξίδια και όνειρα, προχωρούν προς υλοποίηση… Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 10ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στην καριέρα σου. Μια προαγωγή, η βελτίωση της εικόνας σου ή μια θετική εξέλιξη στη δουλειά σου, σε βοηθούν να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επίσης, κάποιες γνωριμίες που κάνεις αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν ωφέλιμες για την επαγγελματική σου πορεία. Από την άλλη, η διέλευση αυτή είναι πιθανό να φέρει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινείται στο περιβάλλον εργασίας σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου χαρίζοντας εύνοια σε ό,τι αφορά ταξίδια, σπουδές και επαγγελματικά ανοίγματα. Συνεργασίες με το εξωτερικό και νομικά ζητήματα παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις, ενώ το διάστημα αυτό ίσως πραγματοποιήσεις και τις καλοκαιρινές σου διακοπές με το ταίρι σου, οι οποίες θα σου μείνουν αξέχαστες. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα αποτελέσει σύντροφο ζωής… Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο και στρέφει την προσοχή σου σε χρέη και οφειλές που εκκρεμούν, σε επενδύσεις και δάνεια, αλλά και στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, τα οποία φαίνεται να παρουσιάζουν βελτίωση. Επίσης, η αισθηματική σου ζωή διανθίζεται με πάθος και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα θελήσεις να του/της ανοιχτείς συναισθηματικά τις μέρες αυτές. Από την άλλη, αν υπάρχει πρόταση για μια οικονομική συμφωνία, θα τη δεις να υλοποιείται και να παρουσιάζει άμεσα κέρδη. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο δίνοντάς σου την δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σου και να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές, να γεφυρώσετε διαφορές και να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως να γνωρίσουν ένα άτομο, το οποίο θα τους ξυπνήσει μια έντονη επιθυμία για συντροφικότητα. Θετικές εξελίξεις παρουσιάζονται και στον τομέα της καριέρας σου μέσα από μια νέα συνεργασία. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 6ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εύνοια στην εργασία σου. Θα δεις την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σου να ανεβαίνουν, το καθημερινό σου πρόγραμμα να βελτιώνεται και τον ελεύθερο χρόνο σου να αυξάνεται. Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σου ή να κάνεις μια καινούρια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα μοιράζεσαι κοινές επιθυμίες και όραμα για τη ζωή. Ακόμη, μια συνεργασία που σχετίζεται και με το εξωτερικό, προχωρά και αποτελεί ένα σκαλοπάτι για την προσωπική σου εξέλιξη. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας χαρά, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια επισημοποίηση της σχέσης σου ή μια εγκυμοσύνη είναι αρκετά πιθανή. Από την άλλη, φαίνεται πως η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τη δουλειά σου ή από ένα άτομο που κινείται στο περιβάλλον σου και επιθυμεί να συνεργαστείτε.Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24