Ερμής στον Αιγόκερω από 14 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής στον Αιγόκερω από 14 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Βάσια Βέρτη

Ο πλανήτης την επικοινωνίας και των μετακινήσεων αλλάζει ζώδιο και περνά σε αυτό του Αιγόκερου στις 14 Ιανουαρίου, όπου και θα μείνει έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024. Το διάστημα αυτό, η επικοινωνία μας αποκτά διαφορετική χροιά, πιο ρεαλιστική και προσγειωμένη, ενώ οι σκέψεις μας περιστρέφονται γύρω από στόχους και φιλοδοξίες, καθώς και πρακτικούς τρόπους για να τα υλοποιήσουμε. Παράλληλα, οι επαγγελματικές μας υποθέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και γενικώς, διαπραγματευόμαστε, συζητάμε και κάνουμε επαφές για ζητήματα που αφορούν την εργασία μας.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με ανώτερους για ένα νέο εγχείρημα που καλείσαι να αναλάβεις ή ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό ή ακόμη και να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου και να εφεύρεις ένα καινούριο όραμα. Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση, κατά την οποία προσπαθείς να επεκταθείς και να ανοιχτείς, να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να μάθεις καινούρια πράγματα και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από ταξίδια. Επίσης, φαίνεται πως φιλοσοφείς και αναλύεις περισσότερο τα πράγματα και ίσως να εξετάζεις κάποια επαγγελματικά σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες, κληρονομιές και οφειλές προς οικονομικούς οργανισμούς. Φαίνεται, λοιπόν, πως βρίσκεσαι σε διαδικασία διευθέτησης τέτοιων υποθέσεων και πως προσπαθείς να βρεις πρακτικές λύσεις που θα αποκαταστήσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν τα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις και σε μια φάση ενδοσκόπησης και ψυχανάλυσης. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας νέα δεδομένα στις σχέσεις σου. Πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις και αποφάσεις που αφορούν τον δεσμό σου και ενδεχομένως να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή σας πορεία ή για πρακτικά θέματα της συμβίωσής σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες αυξάνονται και ίσως μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία και διάθεση να συνάψεις σοβαρό δεσμό. Επίσης, ενδέχεται να σε απασχολήσουν οι συνεργασίες σου ή ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, σε ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Θα σε απασχολήσει έντονα η δουλειά σου, οι συναδελφικές σου σχέσεις, οι αρμοδιότητες και το γενικότερο πρόγραμμα που ακολουθείς μέσα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, φαίνεται πως θα εστιάσεις στο σώμα και την φυσική σου κατάσταση και ίσως αλλάξεις κάποιες συνήθειες, ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος αφορά την δημιουργικότητα σου, την αυτοέκφραση, το φλερτ και τα παιδιά. Όλα αυτά έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς διαφημίζεις περισσότερο τα ταλέντα σου, αναλαμβάνεις επαγγελματικά, δημιουργικά εγχειρήματα, ενώ ίσως να κάνεις και μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα μείνει για καιρό στη ζωή σου. Αν έχεις παιδιά, οι σχέσεις σου μαζί τους θα σε απασχολήσουν έντονα ενώ αν δεν έχεις αποκτήσει ακόμη απογόνους, ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι αυτό το ενδεχόμενο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου και τις οικογενειακές σχέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο ενδέχεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους γονείς σου για κάποια πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, να ασχοληθείς με ένα παλιό ακίνητο ή απλώς να κάνεις αλλαγές και ανακατατάξεις στον χώρο που μένεις. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσεις να μετακομίσεις ή να επισκεφτείς το πατρικό σου. Γενικά, το παρελθόν σου κάνει έντονη επανεμφάνιση μέσα από αναμνήσεις ή γεγονότα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τις επαφές σου και να μάθεις καινούρια πράγματα. Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και αναλυτικός, μετακινείσαι περισσότερο, διαπραγματεύεσαι και εκθέτεις τα επιχειρήματά σου, κάνεις σχέδια και μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Παράλληλα, αυξάνονται οι νέες γνωριμίες και τα πρόσωπα που παίζουν κάποιο ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σου με τα αδέρφια σου ή με κάποιους κοντινούς συγγενείς. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο που αφορά τα χρήματα και την υλική σου πραγματικότητα. Ίσως θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να διαχειριστείς κάποια έξοδα ή να κάνεις κάποιες πρακτικές αγορές ή ακόμη και μια επένδυση. Επίσης, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις στη δουλειά σου, αναφορικά με τα χρήματα ή άλλες παροχές που λαμβάνεις, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις αποταμίευση, προκειμένου να αποκαταστήσεις το αίσθημα της υλικής ασφάλειας. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε καλεί να επιστρατεύσεις την μεθοδικότητά σου για να διεκπεραιώσεις διάφορες πρακτικές σου υποθέσεις. Πιθανόν να αυξηθεί το φόρτο εργασίας σου, ίσως να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά ή να αναλάβεις ένα σημαντικό εγχείρημα στην υπάρχουσα. Παράλληλα, καταφθάνουν νέα δεδομένα σε αφορούν και σχετίζονται με την προσωπική ή την επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ από την άλλη είναι ιδανική περίοδος για να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο και να μάθεις καινούρια πράγματα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον 12ο ηλιακό σου οίκο, καλώντας σε να εστιάσεις περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο, στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις θα είναι πολλές και μπερδεμένες και καλό είναι να αποφύγεις παρασκηνιακές συζητήσεις ή σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου, πριν να έχεις ξεκάθαρα μπροστά σου όλα τα δεδομένα. Επίσης, ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή πιθανόν να οργανώσεις μια κοντινή απόδραση που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο ανεβάζοντας την κοινωνική σου διάθεση, φέρνοντας νέες γνωριμίες και ωθώντας σε να ασχοληθείς με ομαδικά εγχειρήματα. Ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους, να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις, γνωρίζοντας πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν και στις μελλοντικές σου επιδιώξεις ή στα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα, ενδέχεται να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου ή να ανακαλύψεις νέες ιδέες και φιλοδοξίες που σε εξελίσσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24