Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Η δεύτερη Έκλειψη του καλοκαιριού, η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021. Είναι μία έντονη αστρολογική συνθήκη που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Το ζώδιο των Διδύμων αναφέρεται στην επικοινωνία, την πληροφορία, τη γνώση τους, τα κοντινά μας πρόσωπα. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικά γεγονότα και εξελίξεις που θα μας απασχολήσουν και θα επηρεάσουν τον τρόπο που εκφραζόμαστε στους γύρω μας. Μέσα μαζικής ενημέρωσης και ζητήματα γνώσεων επηρεάζονται άμεσα καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας απογοητεύουν. Η αποσαφήνιση υποθέσεων ή η ανάγκη να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις μας φορτίζουν συναισθηματικά. Είναι προτιμότερο λοιπόν να μην προχωρήσουμε σε βεβιασμένες κινήσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη Έκλειψη καθώς βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τα Φώτα. Παράλληλα, Φώτα και ανάδρομος Ερμής σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνοντας την σκέψη. Το παρελθόν επανέρχεται και δεν αποκλείεται να ανακαλύψουμε ψέματα και λανθασμένες πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν σκόπιμα. Καλό είναι να γνωρίζουμε ότι την συγκεκριμένη περίοδο οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε αφού είναι εύκολο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και οι ίδιοι σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις που δίνουμε καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε και να εκτεθούμε. Οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι διασταυρωμένες για να μεταφέρονται και σε εμπορικές συμφωνίες οφείλουμε να εξετάσουμε κάθε πρόταση πολύ σχολαστικά. Δεν αποκλείεται να βρούμε λεπτομέρειες που μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο την επαγγελματική και οικονομική μας υπόσταση.

Ας μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη Έκλειψη πραγματοποιείται τέσσερις μέρες πριν το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το δεύτερο μέσα στο 2021. Ενεργειακά η ένταση είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που ενέχουν κινδύνους και μπορεί να αλλάξουν δραματικά την πορεία σημαντικών σχέσεων και σχεδίων. Είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι προτιμότερο να μπούμε σε μία διαδικασία βαθύτερης ενδοσκόπησης που θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τι μας ενοχλεί στο κοντινό περιβάλλον, τι θέλουμε να αλλάξουμε σε επίπεδο επικοινωνίας. Οι κομβικές συζητήσεις δεν ευνοούνται καθώς είναι πιθανό να καταλήξουν σε αδιέξοδο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, νιώθεις ότι έρχεσαι αντιμέτωπος με μία κατάσταση που είναι θολή και συγκεχυμένη, μία συνθήκη που επηρεάζει το κοντινό περιβάλλον. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να σε απογοητεύουν. Καλά θα κάνεις να είσαι φειδωλός στις υποσχέσεις που δίνεις και να μην επιτρέψεις στον συναισθηματισμό να επηρεάσει την κρίση σου. Έτσι θα αποφύγεις παγίδες και κακοτοπιές που τελικά θα σου στοιχίσουν. Επαγγελματικά, φρόντισε να πάρεις χρόνο σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές. Το πιθανότερο όμως είναι να υπάρχουν σημεία που είναι επίφοβα και δεν είναι ευδιάκριτα ευθύς εξ αρχής. Σε επίπεδο γνώσεων, αφιέρωσε χρόνο σε αντικείμενα που σε φέρνουν σε επαφή με τον θεό που κρύβεις μέσα σου. Θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το ένστικτό σου και θα κατασταλάξεις σε ότι αφορά ταλέντα που θέλεις να εξελίξεις. Καθυστερήσεις καθοριστικής σημασίας μπορεί να προκύψουν σε κοντινές μετακινήσεις, δείξε ψυχραιμία και μην επιτρέψεις στην ευαισθησία να καθορίσει την στάση σου. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις σε προβληματίζουν με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους καθώς υπάρχει ασάφεια και καθυστέρηση που σε προβληματίζουν. Η περίοδος δεν ενδείκνυται για σημαντικές οικονομικές αποφάσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των δεδομένων. Δεν αποκλείεται να είσαι υπερφιλόφοξος για οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Όμως οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις όποιες καταστάσεις. Πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν αυτή την περίοδο θα φαίνονται εξαιρετικές, είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός αφού λάθη και παραλείψεις μπορεί να σε εμπλέξουν σε καταστάσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα που έχεις και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με κάθε ρεαλισμό ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Αισθηματικά, το πείσμα και ο υποκειμενισμός δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τις ανάγκες της σχέσης σου. Ο εγωισμός μπορεί να τραυματίσει την σχέση σου γι’ αυτό δείξε διαλλακτικότητα για να υπάρξει ισορροπία με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην ζωή σου.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου σε καλεί να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Σημαντικό είναι όμως να μην εγκλωβιστείς με παρωπίδες που δεν σου δίνουν την δυνατότητα να δεις ξεκάθαρα αυτό που πραγματικά σε εκφράζει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες και συνεργασίες καθώς μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες, όμως η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική. Οφείλεις να είσαι συγκρατημένος σε υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν. Παράλληλα θα πρέπει να είσαι φειδωλός σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε αυτές. Είναι απαραίτητο να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούσεις αλλά και απόλυτα ρεαλιστής σε σχέδια και δεσμεύσεις. Αισθηματικά, ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν και να απασχολήσουν την σχέση σου. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα βοηθήσουν να αποσαφηνίσεις τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Αντίθετα, θα φέρουν αναστάτωση και παρεξηγήσεις προκαλώντας ένταση στη σχέση σου.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους και σε φορτίζει συναισθηματικά καθώς αντιμετωπίζεις ζητήματα και τραύματα που δεν έχουν ακόμα ξεπεραστεί. Φρόντισε να ξεφύγεις από την έντονη ευαισθησία και από τα ξεσπάσματα που δεν σου επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα σε βαραίνουν. Ήρθε η ώρα να αφήσεις στο περιθώριο φαντασιώσεις και ανυπόστατες σκέψεις και να προχωρήσεις σε κάθε καινούργιο κλείνοντας κεφάλαια του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν αρκετά. Στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με παρασκήνιο που θα σε προβληματίσει έντονα καθώς υπάρχουν πρόσωπα που σε υπονομεύουν. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς και να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε εξαπατήσουν, μπορούν να στρέψουν σε λάθος κατεύθυνση την προσοχή σου. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός να σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με βαθύτερες πτυχές του εαυτού σου και να βρεις την ψυχική δύναμη να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να τραυματίσουν σχέσεις και να σε απογοητεύσουν. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον σου έδιναν ψευδείς υποσχέσεις, κάτι που θα σε πληγώσει. Παράλληλα στόχοι και φιλοδοξίες φαίνεται να βρίσκουν καθυστερήσεις καθώς πρόσωπα σε πλησιάζουν και υπόσχονται πολλά. Το πιθανότερο είναι να θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν ή να μην έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Προσοχή σε συμφωνίες που μπορεί να κλείσει σε αυτή την περίοδο καθώς είναι τελείως ακατάλληλη. Δεν πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι σημαντικό που θα επηρεάσει την επαγγελματική σου ζωή αφού το πιθανότερο είναι να εξελιχθεί αποτυχημένα και αυτό να σε πληγώσει. Επικεντρώσου σε συλλόγους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται δυσκολίες καθώς μέσα από τέτοιες δράσεις εκφράζεσαι με ιδανικό τρόπο. Νιώθεις ότι μπορείς να βάλεις το δικό σου λιθαράκι σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπό σου.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επαγγελματική σου ζωή επηρεάζεται με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους καθώς δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να παρουσιάζουν ιδανικά επαγγελματικά σχέδια για εσένα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι εγκρατής και να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κρυφά σημεία που μπορεί να σε οδηγήσουν σε παγίδες και λάθη. Επικεντρώσου αυτή την περίοδο σε εσωτερική διεργασία που θα σου δείξει ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις αργότερα στην καριέρα σου και ποιες είναι οι ευκαιρίες που σου δίνονται και μπορούν να είναι εξαιρετικές για εσένα. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να σε πλησιάσουν πρόσωπα που θα φαίνονται ιδανικά και ίσως νιώσεις ότι μαζί τους μπορείς να βιώσεις το απόλυτο παραμύθι. Καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει εμφανές και θα σε πληγώσει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις αν πραγματικά θέλουν να προσφέρουν τα μέγιστα σε σένα.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Διδύμους επηρεάζει σημαντικά το περιβάλλον του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περίγυρου καθώς έρχονται στην επιφάνεια αισθήματα από το παρελθόν που ξεδιαλύνουν. Έχεις την δυνατότητα να εντοπίσεις ποια πρόσωπα ήταν ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου και ποια προσπαθούσαν να σε εξαπατήσουν στρέφοντας προς λάθος κατεύθυνση την προσοχή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την διασκέδαση καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υπερβολικός, η κατανάλωση αλκοόλ θα πρέπει να γίνει με μέτρο ώστε να μην ξεφύγεις και δημιουργηθούν προβλήματα ειδικά στο πεδίο των μετακινήσεων. Μέσα από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Είναι απαραίτητο όμως να ανοίξεις την καρδιά σου και να δεις βαθύτερες ανησυχίες και ανασφάλειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις επηρεάζονται σημαντικά από την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα και καθυστερήσεις σε συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αυτούς που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν δείχνοντας αγγελικό πρόσωπο, θέλοντας να παρουσιάσουν μία πραγματικότητα εξιδανικευμένη. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις μαζί τους καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν προβλήματα, κρυφά σημεία και ψέματα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη. Το κόστος θα είναι υψηλό και σε ψυχολογικό και σε οικονομικό επίπεδο. Στην αισθηματική σου ζωή οι ανασφάλειες και η καχυποψία θολώνουν την σκέψη σου και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Φρόντισε να επικεντρωθείς στη ρομαντική πλευρά της ζωής και να αφήσεις την άκρη φόβους και αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργούν σφοδρές κόντρες στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμό που θα σε βοηθήσουν με εκτόνωσης κάθε αρνητική ενέργεια και σκέψη.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, στο πολικό σου ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Περνάς σε μία περίοδο όπου αφήνεις τις αυταπάτες στο παρελθόν καθώς αποκαλύπτονται καταστάσεις και ψεύδη που επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί σου με προτάσεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν στόχοι που δεν είναι εμφανείς και μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη. Αισθηματικά καλό είναι να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξ αρχής σε νέο πρόσωπο που δείχνει ιδανικό για εσένα. Τα φαινόμενα απατούν για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου ώστε να εξετάσεις αναλυτικά αν πραγματικά είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει αυτά που έχεις ανάγκη. Διαφορετικά καλά θα κάνεις να αποφύγεις κάθε συνάντηση που λόγω συναισθηματισμού μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη επιλογή.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η δουλειά και η καθημερινότητά βάλλονται από την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους καθώς περνάς σε μία νέα περίοδο μέσα από έντονη συναισθηματική φόρτιση, άγχος και επικριτική διάθεση για τους γύρω σου. Δεν θα είναι εύκολο να ηρεμήσεις καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε εργασιακά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις. Προσοχή γιατί η βιασύνη και η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που θα σου κοστίσουν στο εργασιακό περιβάλλον. Πρόσωπα μπορεί να σε προσεγγίσουν προτείνοντας σου θέσεις που πάντα ονειρευόσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής γιατί δεν αποκλείεται να αποκρύπτουν πράγματα και τελικά να απογοητευτείς από την επιλογή που πραγματοποίησες. Επικεντρώσου στην σωματική υγεία και σε εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τη νευρικότητα και το στρες της καθημερινότητας καθώς μέσα από αυτές τα βρεις την πνευματική διαύγεια που έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο. Αυτό θα σε ξεκουράσει και θα σε βοηθήσει να δεις με ορθολογισμό κάθε κατάσταση.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται σημαντικά με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται πολλά υποσχόμενες στη ζωή σου. Δεν θα είναι εύκολο αρχικά να ξεχωρίσει σαν τα πρόσωπα αυτά είναι ειλικρινή μαζί σου, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε επιλογές που μπορεί να προκύψουν και μπορεί να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση. Φρόντισε να μην πιστέψεις σε μεγάλα λόγια και δεσμεύσεις γιατί το πιθανότερο είναι τελικά να δεις την σκληρή πλευρά των πραγμάτων. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιδιώκοντας να έχουν μία ακόμα ευκαιρία δίπλα σου. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, για αυτό φρόντισε να μην αφήσεις τον συναισθηματισμό να σε κατευθύνει. Άφησε τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές τους προθέσεις ώστε να βεβαιωθείς για κάθε απόφαση που θέλεις να πάρεις. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι η περίοδος αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις με σημαντικά βήματα στην προσωπική σου καθώς εκτιμάται το ταλέντο και η δημιουργική σου προσέγγιση.  Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η οικογενειακή εστία αναστατώνεται από παλιότερες καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους. Είναι καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν και να σε απογοήτευσαν καθώς σχετίζονται με οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εργασίες που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από άλλους σε λάθος σχέδια και οικονομικές επιλογές που αργότερα θα σου στοιχίσουν. Φρόντισε να αφήσεις αυτή την περίοδο να περάσει και να την αξιοποιήσεις ώστε να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά σε εκφράζει στο χώρο πού μένεις. Σημαντικό είναι επίσης να μην προβείς σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς από πρόσωπα που σε πλησιάζουν ή να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις που δεν είναι εφικτό να γίνουν πραγματικότητα. Σε περίπτωση μετακόμισης ή συγκατοίκησης με το ταίρι σου καλό είναι να βλέπει με ρεαλισμό την καθημερινότητα και την κοινή σας πορεία ώστε να αποφύγεις κάθε απογοήτευση που μπορεί να προκύψει λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube