Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 8 Δεκεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 8 Δεκεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Η αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη, είναι μια πλανητική όψη με συνολική διάρκεια δεκατέσσερις ημέρες φίλοι μου και επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Αν δεχτούμε την θετική όψη της αστρολογικής αυτής συγκυρίας, τότε θα βοηθηθούμε αρκετά στο να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα κυνηγήσουμε τα όνειρα και τις επιδιώξεις μας, θα αποδείξουμε στον εαυτό μας και στους άλλους, ότι έχουμε αυτοπεποίθηση στην αξιοσύνη και στις δεξιότητες μας.

Ας ακολουθήσουμε το ένστικτό μας, για να ικανοποιήσουμε τα θέλω και τις φιλοδοξίες μας, όχι μέσα από εριστικούς και επιθετικούς τρόπους που μας οδηγεί την ίδια μέρα η συμβολή της Πανσελήνου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, αλλά μέσα από την υποχωρητικότητα και την συγκαταβατική διάθεση που πρέπει να επιδείξουμε για να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκουμε. Οι έντονες διαφωνίες και η ανταγωνιστική μας διάθεση, παίζουν καθοριστικό ρόλο αυτές τις μέρες, για αυτό καλό είναι να αποφύγουμε τις παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις προς τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά μας, και κυρίως προς τον ερωτικό σύντροφο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γιατί κινδυνεύουν οι σχέσεις μας να υποστούν σημαντικές ρήξεις.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη;

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια και τις κουβέντες που ξεστομίζετε στους κοντινούς σας ανθρώπους και τους συνεργάτες σας, γιατί με την συγκεκριμένη όψη βγάζετε αρκετή επιθετικότητα και κτητικότητα και μπορεί να πείτε μια κουβέντα παραπάνω, που εσείς μπορεί να ξεχάσετε αμέσως, οι άλλοι όμως θα την θυμούνται για πάντα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη, δημιουργεί εγωισμό και πείσμα περισσότερο από το κανονικό, για αυτό ας έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα στον τρόπο που επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας σύντροφο και τα πρόσωπα της οικογένειας, γιατί ακόμα κι αν έχετε δίκιο θα το χάσετε, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διαφωνίες και εντάσεις στην συναισθηματική σας ζωή προκαλεί η συγκεκριμένη όψη, γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τον δεσμό μας χωρίς λόγο και σοβαρή αιτία, γιατί τα νεύρα σας είναι στο κόκκινο, γιατί δεν αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάτε ή εκείνο δεν έχει προσεγγίζει τις δικές σας ερωτικές ανησυχίες. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλήματα και διλήμματα του παρελθόντος ξυπνάει η αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη αγαπητοί Καρκίνοι, τα οποία ακόμα σας προκαλούν αμηχανία, φόβο και ανασφάλεια και ταλανίζουν αρκετά την καθημερινότητα σας. Συμβιβαστείτε με την κατάσταση που επικρατεί και δεν μπορεί να αλλάξει, μην θυμώνετε και εκνευρίζεστε συνεχώς για το ίδιο θέμα. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές διαφωνίες, εκρήξεις και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στην προσωπική σας ζωή και χρειάζεται απαραίτητα να δεχτείτε τα όρια των άλλων, ενώ παράλληλα θέτετε και τα δικά σας, για να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις και μπερδέματα κυρίως με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη, φέρνει στο φως λανθασμένες συμπεριφορές από την πλευρά σας προς τους κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά και το αντίστροφο, δεδομένου ότι μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και αυτό επηρεάζει τις ανάγκες της σχέσης σας που ζητάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί σας. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Με την συγκεκριμένη πλανητική όψη, αποκτάτε επαναστατική διάθεση και τάση να παλέψετε με  όλους και με όλα, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Χρειάζεται να ζυγίσετε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και μέσα σας και να μην πάρετε λανθασμένες και βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε τα αδύνατα δυνατά για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες από το παρελθόν και μην τα βάζετε με όλους και με όλα γύρω σας, γιατί αν θέλετε να έχετε πάντα τον έλεγχο, θα επωμιστείτε και τις ευθύνες, αν θέλετε να ξέρετε τι γίνεται μπροστά στα μάτια σας και πίσω από την πλάτη σας, θα πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση του λόγου και των πράξεων σας. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη επηρεάζει με εκρηκτικό τρόπο την καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα καλοί μου Τοξότες, και χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία και εγκράτεια στα νεύρα και τον θυμό σας, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προκληθούν επικίνδυνες συγκρούσεις και διαφωνίες στον επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέψεις, εικόνες και αναμνήσεις από το παρελθόν, πλέκουν τον ιστό μιας περίεργης κατάστασης στη ζωή σας, δεδομένου ότι αλλάζει η διάθεση σας και φεύγει το χαμόγελο από τα χείλη σας χωρίς να το καταλάβετε, πράγμα που ρίχνει τον ψυχισμό σας και φέρνει στεναχώρια και θλίψη στην καρδιά σας, κυρίως στα θέματα που αφορούν την ερωτική σας σχέση. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που αντιδράς στις προκλήσεις και στα προβλήματα της καθημερινότητας με την συγκεκριμένη όψη είναι αρκετά έντονος και εκρηκτικός, δεδομένου ότι διεκδικείς την προσοχή των άλλων με απαιτήσεις και όχι με εγκράτεια, και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιξοότητες και μπερδέματα τόσο στη δουλειά σου, όσο και στην σχέση σου με τον άνθρωπο που αγαπάς. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Έντονες συζητήσεις, εκρηκτικές συνομιλίες και διαφωνίες προκαλούνται από την αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη και καλό είναι φίλοι Ιχθύς, να δείξετε ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία, έτσι ώστε να αποφευχθούν χειρότερα προβλήματα τόσο με τους συνεργάτες σας, όσο και με τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24