Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 12/11/2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 12/11/2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (2 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Στις 12 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει στο γήινο αυτό ζώδιο έως τις 7 Δεκεμβρίου. Ο προβολέας πέφτει πάνω στις βασικές και καθημερινές μας ανάγκες αυξάνοντας την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά μας. Η Αφροδίτη στη θέση αυτή θα μας επιτρέψει να επιδιώξουμε την καταξίωση και την άνοδό μας στην ιεραρχική κλίμακα τόσο του επαγγελματικού μας πεδίου δράσης, όσο και του κοινωνικού μας περίγυρου. Ας δούμε τα 12 ζώδια αναλυτικά:

Διαβάστε παρακάτω πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

 

Κριός

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σηματοδοτήσει για σας τους Κριούς, μία περίοδο κοινωνικής καταξίωσης είτε λόγω καριέρας, είτε λόγω ενός καλού γάμου, είτε λόγω μίας ερωτικής γνωριμίας. Ο ευρύτερος κύκλος σας θα αυξηθεί και θα αναβαθμιστεί με εκλεκτές παρουσίες, θα νιώθετε πιο επιβεβαιωμένοι και θα λάμπετε σε όλα τα πεδία δραστηριοποίησής σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να διεκδικήσετε κάτι από τους ανωτέρους σας και για να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Θα βγείτε κερδισμένοι αν υπηρετείτε τις ανάγκες σας και όχι τα «πρέπει» του περίγυρού σας.

 

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σηματοδοτήσει αύξηση της κινητικότητας γύρω σας διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι πιθανό να γνωριστείτε με τους συγγενείς του συντρόφου σας ή και να γνωρίσετε τους δικούς σας σ’ εκείνον ή να κάνετε μία κουμπαριά. Παρά το γεγονός ότι οι μετακινήσεις δεν είναι το δυνατό σας σημείο, ειδικά αυτή την περίοδο τα ταξίδια, αναψυχής ή επαγγελματικά, θα σας αναπτερώσουν. Αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, αλλά και σε συνεργασίες και δουλειές με το εξωτερικό.

 

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα νοιώθετε αρκετά αναστατωμένοι, αφού οι ανασφάλειές σας θα βγουν στην επιφάνεια, θα γίνετε κτητικοί και ανταγωνιστικοί, σε βαθμό που μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περίγυρου. Καλό είναι να προσέχετε και να θυμάστε ότι τα αρνητικά σας συναισθήματα θα δημιουργηθούν εξαιτίας των αναγκών που έχετε παραβλέψει και που τώρα επιβάλλεται να αποδεχτείτε και να υπηρετήσετε. Η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές ή και κληρονομικά.

 

Καρκίνος

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες σ’ εσάς τους Καρκίνους. Αν σκέφτεστε να παντρευτείτε ή να κάνετε μία πρόταση γάμου, δεν υπάρχει ιδανικότερη περίοδος, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μία γνωριμία που αν το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης, να αποδειχθεί η σχέση της ζωής σας. Από τη μία πλευρά το φλερτ και το ερωτικό παιγνίδι θα σας επιβεβαιώνουν, από την άλλη οι συνεργασίες σας, οι υπογραφές συμβολαίων και οι συμφωνίες παντός είδους θα στεφθούν από επιτυχία. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

 

Λέων

Για σας τους Λέοντες, η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις, καθώς οι δουλειές σας θα ανοίξουν, οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα βελτιωθούν, η απόδοσή σας θα είναι καλύτερη και τα κέρδη σας περισσότερα. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, το άτομο που θα σας κλέψει την καρδιά. Τώρα επιβάλλεται να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να προσέχετε τις καταχρήσεις φαγητού και ποτού. Αν θέλετε απλώς να ανανεώσετε τον τρόπο που εμφανίζεστε, θα βρείτε το ιδανικό νέο σας λουκ.

 

Παρθένος

Ο έρωτας και η δημιουργικότητα θα χαρακτηρίσουν αυτή την περίοδο για σας τους Παρθένους! Η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα μπορέσει να διευκολύνει μία νέα γνωριμία που για σας θα αποδειχθεί η μεγάλη αγάπη και σίγουρα, θα σας κάνει να νοιώσετε επιβεβαιωμένοι σε ζητήματα καρδιάς. Αν έχετε παιδιά, είναι πολύ πιθανό να σας χαρίσουν μία μεγάλη χαρά, ενώ η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα έχετε τη διάθεση να διακοσμήσετε το σπίτι σας και γενικότερα, να βελτιώσετε την αισθητική των χώρων που βρίσκεστε συχνά. Αναμένονται θετικές εξελίξεις για σας, σε υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, ενώ είναι πιθανότατο να πάρετε χαρές από την οικογένειά σας ή ένα οικονομικό βοήθημα από τους γονείς σας. Τώρα δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για να συζητήσετε με το ταίρι σας πιθανή συγκατοίκηση ή να σκεφτείτε να δημιουργήσετε οικογένεια με τον σύντροφό σας.

 

Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά της περιόδου που η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω για σας τους Σκορπιούς θα είναι ταξείδια, ευχάριστες γνωριμίες και επαφές, μετακινήσεις, διασκεδάσεις και φλερτ. Αξιοσημείωτη εξέλιξη είναι το γεγονός ότι η στάση των αδελφών και των συγγενών σας θα σας ευχαριστήσει κι αν υπήρχαν προβλήματα, θα γεφυρωθούν οι αποστάσεις. Μέσα στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε, είναι πιθανό να «κρύβεται» το μελλοντικό σας ταίρι, αν φυσικά, το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης. Αν είστε δεσμευμένοι, μία εκδρομή με το ταίρι σας θα ταράξει με πολύ ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατά της.

 

Τοξότης

Η περίοδος της διέλευσης της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για σας τους Τοξότες προσφέρεται ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να απαλλαγείτε από βάρη που σας άγχωναν και να νοιώσετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς. Επίσης, μπορείτε να ησυχάσετε, αφού τα σχέδιά σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν και να καρποφορήσουν. Ωστόσο, το σημαντικότερο όλων για να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, είναι να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και άφοβα να τις υπηρετήσετε, διεκδικώντας τη συναισθηματική κάλυψη που σας αναλογεί στο πλαίσιο της συναισθηματικής σας ζωής.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτή την περίοδο Αιγόκεροι, και τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά θα έχετε χαράς ευαγγέλια!! Θα νοιώσετε πιο ασφαλείς, θα έχετε καλύτερη διάθεση και περισσότερη αισιοδοξία. Θα ανέβουν οι μετοχές σας στα φλερτ και, γενικότερα, στις καινούργιες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται, αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σας χάρτης, να κάνετε μία σχέση ζωής. Οι προτάσεις γάμου ή οι ανανεώσεις όρκων είναι στο πρόγραμμα. Οι καινούργιες συνεργασίες ή η ανανέωση των παλαιοτέρων θα είναι η συνέπεια της γοητείας που θα ασκείτε ακόμη και στις επαγγελματικές συνεντεύξεις – συναντήσεις.

 

Υδροχόος

Ένας έρωτας βγαλμένος από τα παραμύθια, βιωμένος στα σύννεφα ή πλατωνικός θα αναστατώσει εσάς τους Υδροχόους ευχάριστα την περίοδο διέλευσης της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Δεν αποκλείεται να ζήσετε στη διαπασών έναν απαγορευμένο έρωτα με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του. Είναι πιθανό να πάρετε κάποια χρήματα στο παρασκήνιο. Ωστόσο, ο κίνδυνος που παραμονεύει, είναι να μείνετε εγκλωβισμένοι στη φυλακή του παρελθόντος εξαιτίας μίας σχέσης που σας έχει σημαδέψει και δε σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά, καθώς ο εγωισμός σας αποζητά την επιβεβαίωση, από εκεί που βίωσε την απόρριψη.

 

Ιχθείς

Οι στόχοι σας ευοδώνονται καθώς βρίσκετε τους συμμάχους για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας εσείς, οι Ιχθύες. Καλό θα ήταν, να αξιοποιήσετε τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, για να θέσετε νέους στόχους, πιο συμβατούς με τις ανάγκες σας τόσο στον τομέα της καριέρας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η περίοδος αυτή θα αυξήσει τη δημοτικότητά σας και οι συλλογικές σας δραστηριότητες θα στεφθούν από επιτυχία. Θα κάνετε καινούργιες φιλίες και ίσως, κάποια φιλία σας προαχθεί σε μεγάλο έρωτα ή κάποια φιλική συνάθροιση να αποτελέσει την αφορμή να γνωρίσετε το μελλοντικό σας ταίρι.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24