Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/12/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/12/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Δεκεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8 Δεκεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό κυριαρχεί στις 02.12  καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκδηλώσουμε κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να μας οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές εξελίξεις που θα μας ανεβάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο και θα μας οδηγήσουν στο να λάμψουν με σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα μας. Παράλληλα, σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας είναι γεγονός ότι μπορούμε άμεσα να δείξουμε στο ταίρι μας τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε στο να δείξουμε ξεκάθαρα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε όλα τα επίπεδα.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και βελτίωση σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικού επιπέδου που θα χρειαστεί να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε. Αυτό όμως που κυριαρχεί είναι η ανάγκη να κρατήσουμε το μέτρο καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε υπερβολές και έπαρση που μόνο δυσκολίες θα μας δημιουργήσουν στην προσωπική μας ανέλιξη στο επαγγελματικό στερέωμα. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τις κινήσεις μας καθώς μπροστά στη διάθεσή μας να επιτύχουμε τους στόχους μας μπορεί να βάλουμε στην άκρη ηθικές αξίες και να ποδηγετήσουμε τους γύρω μας ανάλογα με το προσωπικό μας συμφέρον.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί έντονες ευαισθησίες και εξειδικευμένες εντυπώσεις των προσώπων που κυριαρχούν στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι καθοριστικό να φροντίσουμε να αποφύγουμε τις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω μας ή να μην έχουμε την ανάγκη να εμπιστευτούμε άμεσα πρόσωπα που πραγματικά δεν ξέρουμε τις προθέσεις τους ή δεν είναι ειλικρινείς μαζί μας. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα και να επικεντρωθούμε κυρίως στο πνεύμα και στο να περάσουμε καλά χωρίς να ζητάμε υπερβολικά πράγματα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24