Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα!! Η χρονιά τελειώνει, η δεκαετία τελειώνει και για τον τελευταίο της μήνα μας επιφυλάσσει έντονα αστρολογικά γεγονότα καθώς από το ξεκίνημά του συμβαίνουν σημαντικές μετακινήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω στις 03.12 και επικεντρώνει κυρίως την προσοχή μας στο να διευρύνουμε στο επαγγελματικό πεδίο, όμως αυτό μας αφήνει μακριά από τη φιλοσοφική διάσταση του πλανήτη και μπορεί να μας οδηγήσει στο να επικεντρωθούμε επιτακτικά να φτάσουμε στόχους στην καριέρα μας χωρίς να υπάρχει η νόηση και ηθική διάσταση των πραγμάτων. Ιδιαίτερα θα ευνοήσει τα ζώδια της γης και του νερού και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή των παρορμητικών ζωδίων που θα πρέπει να περιορίσουν πιθανές υπερβολές και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Στις 09.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη δίνοντας στην επικοινωνία την αίσθηση της φιλοσοφικής διάστασης και της ανάγκης για πνευματική διερεύνηση των πραγμάτων και ενασχόληση με ενδιαφέροντα που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. Αυτό βεβαίως δεν βοηθά κυρίως σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε καθώς η αμέλεια και η χαλαρότητα μπορεί να παίξει με αρνητικό ρόλο και να οδηγηθούμε σε λάθη.

Στις 12.12 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε ότι αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού καθώς έρχεται η στιγμή για να επικεντρωθούν στις σχέσεις τους. Σε γενικότερο επίπεδο ζητήματα σε σχέση με το κοντινό περιβάλλον θέματα εμπορίου και επικοινωνίας θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον, προσοχή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αποφάσεις καθώς ο Ποσειδώνας φροντίζει με την παρουσία του να θολώνει τη σκέψη και το τοπίο.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την ανάγκη μας κυρίως στο να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος και να αποστασιοποιηθούμε λίγο από το ταίρι μας, νιώθοντας την ανάγκη της ανεξαρτησίας να κυριαρχεί. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους και σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να απολαύσουμε τις στιγμές.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και στις 26.12 εν μέσω γιορτών πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά την καριέρα και τον επαγγελματικό προσδιορισμό, όμως γεγονός είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές στη συμπεριφορά και αιφνιδιαστικά γεγονότα που να ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία μας. Ας εκμεταλλευτούμε πιθανές ξαφνικές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν με σύνεση και να μείνουμε μακριά από αμετροέπεια και έπαρση που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Τι θα σου φέρει ο Δεκέμβριος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24