Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/12/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/12/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 09.12 επικεντρώνοντας πια το ενδιαφέρον μας στο να εκφράσουμε την αισιοδοξία, τη χαρά και το κέφι καθώς η διάθεσή μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Η εσωστρέφεια αποτελεί παρελθόν και αυτό είναι κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς γινόμαστε πιο κοινωνικοί και επιδιώκουμε να βρεθούμε κυρίως με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος που έχουμε καιρό να δούμε. Η ανώτερη φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων είναι σημαντική για εμάς γι’ αυτό δεν αποκλείεται να στραφούμε σε πνευματικά ζητήματα που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, προσοχή σε ότι αφορά τα ζητήματα ρουτίνας που θα πρέπει να διεκπεραιώσουμε γιατί η τεμπελιά και η αφέλειά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. 

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 μας καλεί να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό μας και ευρύτερο περίγυρο ή δεν αποκλείεται να έχουν έρθουν στο προσκήνιο θέματα επικοινωνίας και εμπορίου που είναι σημαντικά για εμάς. Προσοχή γιατί οι αποφάσεις που θα πάρουμε μπορεί να είναι καταλυτικές, όμως θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και ότι η τάση του να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξει ιδιαίτερη απογοήτευση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς, καλά θα κάνουμε να μην έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από ότι μπορούν οι άλλοι να διαχειριστούν ή να μην έχουμε φιλοδοξίες που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. 

Το τρίγωνο του Δία στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 13.12, θα βρίσκεται εν ισχύ για αρκετές μέρες, δημιουργεί ιδιαίτερα θετική αίσθηση και μπορεί να δώσει σπουδαίες ευκαιρίες ανοίγοντας νέες διαδρομές κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα μας που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Ξαφνικές προτάσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δεν αποκλείεται να φέρουν σε μας την πολυπόθητη αναγνώριση. Παράλληλα πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στο να εξελιχθούμε γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24