Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/12/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/12/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 ως 22 Δεκεμβρίου 2019. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22 Δεκεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή που διανύουμε είναι πριν τον προ των Χριστουγέννων και πριν την τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα και θα μας δονήσει για τα καλά. Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ευκαιρία να δρομολογήσουμε σχέδια που μπορεί να έχουμε σε επαγγελματικό, οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να νιώθουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι να μας σταματήσει στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι έχουμε το δυναμισμό και την διαίσθηση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην κατάλληλη στιγμή, παράλληλα όμως δείχνουμε υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα προσπαθώντας να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο σηματοδοτώντας τη στροφή μας προς το φιλικό περιβάλλον καθώς απολαμβάνουμε να βρισκόμαστε με την παρέα μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις περνώντας όμορφα. Η διάθεση να ανεξαρτητοποιηθούμε και να κινηθούμε μόνοι μας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο σύντροφό μας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να οριοθετήσουμε είναι κάτι που μας ενδιαφέρει και μας αφορά, όμως δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο γιατί είναι αυτό που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι μας. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εμάς αιφνιδιάζοντας μας με πολύ θετικό τρόπο.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα μας. Γεγονός είναι ότι θέλουμε να επιτύχουμε στον επαγγελματικό τομέα και δείχνουμε να είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε την όποια προσπάθεια για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Η ωριμότητα, η σοβαρότητα και η μεθοδικότητα που μας διέπει είναι αυτή που μπορεί να εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που είναι σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο και να μας δώσει ώθηση το να ανελιχθούμε ιεραρχικά. Προσοχή μόνο γιατί το άγχος λόγω των πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και αντιπαραθέσεις λόγω της απολυτότητα και της διάθεσης να επιβληθούμε στους άλλους. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24