Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29/12/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29/12/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίου 2019. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα του Χριστουγέννων είναι αυτή που διανύουμε και ευχόμαστε ολόψυχα να περάσουμε όλοι μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας και να έχουμε υγεία, αγάπη, χαρά και τύχη στη ζωή μας. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα που έρχεται για να ωθήσει σε ένα δυναμικό ξεκίνημα σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και την κοινωνική καταξίωση που επιδιώκουμε να έχουμε. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Δίας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκλειψη αυτή αφού είναι σε κοντινή σύνοδο με τα Φώτα, όπως και ο Ουρανός από τον Ταύρο που σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα. 

Δημιουργούν και οι δύο πλανήτες τις προϋποθέσεις να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα ανατρέψουν θετικά την οικονομική μας βάζει όμως δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ζητήματα λόγω αμετροέπειας και υπερβολής που μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικές εξελίξεις και αιφνιδιαστικές καταστάσεις που τελικά μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα μπορεί να φέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου καθώς είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να υπάρξουν θετικές ή αρνητικές εξελίξεις σε προσωπικό επαγγελματικό και οικογενειακό. Εξαρτάται από τη δική τους προσέγγιση και διαχείριση προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η κατάσταση.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας και αυτός από την πλευρά του τις συζητήσεις και τις συμφωνίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν σχέδια που θέλουμε να κυνηγήσουμε αυτή την περίοδο σε ότι αφορά την καριέρα μας καθώς έχουμε τη λογική την ωριμότητα και τη μεθοδικότητα να τα δρομολογήσουμε. Παράλληλα όμως είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να είμαστε αδιάλλακτοι και αμετροεπής στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις οποίες καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που κυριαρχούν στον επαγγελματικό τομέα γιατί αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα μας δημιουργήσουν και ιδιαίτερα στην προσωπική μας εξέλιξη. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24