Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30/12 ως 5/1/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30/12 ως 5/1/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου 2019 ως 5 Ιανουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου 2019 ως 5 Ιανουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με την καλύτερη διάθεση και με την ευχή να είναι άκρως δημιουργικός! Ευχόμαστε σε όλους αυτό το χρόνο να υπάρχει άπλετη αγάπη, υγεία, τρυφερότητα, φως, ζεστασιά. Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο αστρολογικά με την σύνοδο Ερμή – Δία στον Αιγόκερω στις 02.01 που δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε σημαντικά σχέδια για να πραγματοποιήσουμε σπουδές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η καλή διάθεση είναι πασιφανής και μπορούμε να συνεννοηθούμε με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα μας, αυτό που θα πρέπει μόνο να θυμόμαστε είναι ότι δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθούμε σε υπερβολικές απαιτήσεις για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Παράλληλα δεν αποκλείεται να μπούμε στη διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εφικτό να γίνουν πραγματικότητα, αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να εκτεθούμε γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην υπάρξει στο τέλος δυσαρέσκεια σε ότι δεσμευτούμε.

Στις 03.01 ο Άρης περνάει στον Τοξότη δίνοντας μας την ώθηση να στρέψουμε την ενέργεια μας σε ότι αφορά την πνευματική μας αναζήτηση, τη διεύρυνση γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να εκδηλώσουμε έντονα την επιθυμία να ασχοληθούμε με σπουδές και σεμινάρια που πιθανά μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα πιθανό είναι να μπούμε σε διαδικασία επαφών ή ταξιδιών στο εξωτερικό με πρόσωπα που είναι σημαντικά και μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διασκέδαση και η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε μαζί τους για να περάσουμε μοναδικές στιγμές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε αμελείς με υποχρεώσεις, κάτι που τελικά θα μας εκθέσει. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και το φλερτ κυριαρχεί. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24