Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Βάσια Βέρτη

Στις 6 Ιανουαρίου, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου, φεύγουν οι ανασταλτικές και πεσιμιστικές σκέψεις, οι καχύποπτοι χαρακτήρες καλούνται να αλλάξουν οπτική για να μπορέσουν να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία. Βγαίνει στην επιφάνεια η ανάγκη για εξασφάλιση και μελλοντική κατοχύρωση. Εποικοδομητικές και δημιουργικές θα είναι οι επαγγελματικές συνθήκες και συνεργασίες, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και ώριμες στοχεύοντας στη μελλοντική εξέλιξη.

Οι τολμηροί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με σύνεση αποφεύγοντας τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, ο βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η ασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα, οι μακροχρόνιες σχέσεις θα προχωρήσουν σε βήματα δέσμευσης και συγκατοίκησης. Οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα έχουν τη ευκαιρία να επανεξεταστούν τα συμβάντα, ανοίγετε δίοδος επανένωσης, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Ενισχύονται οι οικογενειακοί δεσμοί, συναναστροφές με συγγενικά πρόσωπα θα τονώσουν τα αισθηματικά.

Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις που θα αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, παροντική αλλά και μελλοντική. Οι συμφωνίες και οι δεσμεύσεις θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο γι αυτό οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Ευρηματικότητα και ανάγκη για άμεση εφαρμογή θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα προσπαθήσετε να επεκτείνετε τη δράση σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας, η επαγγελματική σας καθημερινότητα ίσως να αποκτήσει έντονους ρυθμούς, αποφύγετε το άγχος. Καινούργιες προτάσεις θα επεκτείνουν τις βλέψεις σας οικονομικές και εργασιακές, ωστόσο προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, κινηθείτε προσγειωμένα και όχι παρορμητικά. Η στάση σας θα είναι άμεση και ουσιαστική, στις συζητήσεις σας εργασιακές ή προσωπικές θα καταφέρετε να δώσετε ένα δεσμευτικό αποτέλεσμα, επιπλέον θα δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ξεκαθαρίσματα και ριζικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν επισημοποιήσεις. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σας φέρνει ανοίγματα σε διανοητικό και μορφωτικό επίπεδο, θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε τις σπουδές σας. Εσείς οι αιωρούμενοι θα κατασταλάξετε και θα προγραμματίσετε, θα βρείτε στόχο αλλά και τρόπο υλοποίησης. Κοινωνικοποιήστε και ανοίγεστε, θα έχετε την επικοινωνιακή ικανότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε τις κατάλληλες δημιουργικές σχέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι αλλάζετε οπτική γωνία θα αναθεωρήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε, ουσιαστικά θα βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο που ενδεχομένως να βρίσκεστε. Θετική στάση θα κρατήσετε στις νέες γνωριμίες, θα καταφέρετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Ουσιαστικά θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε τις αρνητικές σχέσεις, να διαφοροποιήσετε τα ανιαρά δεδομένα και να δώσετε ώθηση στις στάσιμες καταστάσεις. Εσείς οι συναισθηματικά σταθεροποιημένοι που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις.Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 6 Ιανουαρίου η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην προσωπική σας βελτίωση, επαγγελματική και ψυχολογική. Θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε πορεία επίλυσης υποθέσεις που σας αγχώνουν, ταυτοχρόνως θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από ανασταλτικές σκέψεις που ρίχνουν τη διάθεση σας και σας προκαλούν αδράνεια. Καταφθάνει δημιουργικό οικονομικό άνοιγμα, συζητήσεις και αποφάσεις σχετικά με χρηματικές συμφωνίες θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, βάλτε σε πρόγραμμα εξόφλησης τις οφειλές σας. Η επικοινωνία σας με συνεργάτες ή φιλικά σας πρόσωπα θα είναι ομαλή και δημιουργική αρκεί να μην υπάρξει από την πλευρά σας διάθεση για παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις. Ανανεώνεστε, γνωρίζετε καινούργια πρόσωπα, δεν αποκλείεται να προκύψει νέο άτομο στην προσωπική σας ζωή. Οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι δραστικές και αποφασιστικές, αξιοποιήστε τις νέες συνεργασίες και ευκαιρίες, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε το πλαίσιο των δεδομένων σας. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα αφορούν παρόν και μέλλον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως η εξέλιξη και η βελτίωση απαιτούν επιμονή και προσπάθεια. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, στρώνεται το έδαφος για κατοχύρωση, σταθερότητα και μονιμότητα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές, προσοχή στις επιπολαιότητες που ενδεχομένως να προκληθούν από άγχος. Η επιτυχία θα είναι πολύ κοντά σας ωστόσο θα απαιτεί οξυδέρκεια και οργάνωση, οι βιαστικές ή παρορμητικές ενέργειες καλό θα είναι να αποφευχθούν. Επαφές θα έχετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, δεν θα λείψουν τα άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν με δική σας πρωτοβουλία συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις με πρόσωπα είτε συγγενικά είτε αισθηματικού ενδιαφέροντος. Στην προσωπική σχέση ίσως να υπάρξει επισημοποίηση ή συγκατοίκηση, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις για δεσμεύσεις. Μπαίνετε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε σχέσεις, πρόσωπα και καταστάσεις, ουσιαστικά κλείνουν τα παλιά κεφάλαια προχωρείτε μπροστά με διαφορετικές βλέψεις. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, αλλάζουν οι επαγγελματικοί στόχοι, στην ιεραρχία μπαίνουν νέες προτεραιότητες. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα νιώθετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ουσιαστικά θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας που ίσως να κλονίστηκαν στο προηγούμενο στάδιο. Επιθυμία σας θα είναι να ενισχύσετε τα προσόντα σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα να βελτιώσετε ή να ολοκληρώσετε τις ικανότητες σας. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές σας συνθήκες, νέες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να κυνηγήσετε την εξέλιξη της καριέρας σας. Με σύνεση και μεθοδική σκέψη θα πρέπει να κινηθείτε, αποφύγετε τις επικίνδυνες ή ριψοκίνδυνες επιλογές, προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά, μη βάλετε σε κίνδυνο τα σταθερά και τα κεκτημένα. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα προσεγγίσετε, παίρνετε δυναμικά την απόφαση να εγκαταλείψετε την αδράνεια. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, θα αναθεωρήσετε για κάποιες απόψεις σας σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Τις προτάσεις σας θα πρέπει να τις σκεφτείτε πολύ καλά, χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητα σας. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω παίρνετε την απόφαση να τακτοποιήσετε καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ίσως να υπάρξουν νέες συνεργασίες ή συναλλαγές. Αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι στόχοι σας, τώρα επιθυμία σας θα είναι η διατήρηση και το σταθερό μέλλον. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματα σας θα είναι επιφυλακτικά δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να κινηθεί επιπόλαια. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να δείξετε προτίμηση σε πρόσωπα που έχετε δοκιμαστεί συναισθηματικά μαζί τους και όχι τόσο σε νέες γνωριμίες, κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετική κατάληξη. Εσείς που είστε σε σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις δέσμευσης και επισημοποίησης, κάποιοι θα συγκατοικήσουν, κάποιοι θα προχωρήσουν με το ταίρι τους σε κοινές πράξεις μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι ελεύθεροι επιλεκτική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν, θα επικεντρωθείτε μόνο στις περιπτώσεις που ενστικτωδώς σας πείθουν πως μπορούν να σας προσφέρουν μέλλον, και όχι ένα περιστασιακό παρόν. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Σε προσωπικό αλλά και οικονομικό επίπεδο οι εξελίξεις θα είναι ουσιαστικές, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι δυναμικές και άμεσες. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα δώσει ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, να επεκταθείτε, και να δραστηριοποιηθείτε με στόχο τη βελτίωση. Η εξέλιξη των γεγονότων θα απαιτεί πρακτικότητα, ρεαλισμό και ορθολογική κρίση. Προσπαθήστε να τερματίσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, κινηθείτε με στόχο να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη σκέψεις και στόχους. Ευνοούνται τα καινούργια άλματα, ωστόσο οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, ερευνήστε πολύ καλά πριν κινηθείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα προμηνύεται γνωριμία πολλά υποσχόμενη, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί δίοδος για σταθερή σχέση, καλό θα είναι να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι είναι πολύ πιθανό να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις, ίσως να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθοριστικά αποτελέσματα σας φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, εποικοδομητικοί θα είναι οι διάλογοι, επαγγελματικοί και προσωπικοί. Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, οι φιλόδοξοι θα κινηθείτε μεθοδικά. Οι πράξεις σας θα πρέπει να είναι καθοριστικές, μεθοδικές και όχι παρορμητικές. Σε θέματα που απαιτείται άμεση λύση πάρτε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και εξασφάλιση θα σας ωθήσει στο να στρέψετε τις βλέψεις σας στο μέλλον. Στόχος σας δε θα είναι μόνο η παροντική ασφάλεια αλλά και η αυριανή εξασφάλιση, γι αυτό οι κινήσεις σας θα είναι προνοητικά σκεπτόμενες. Επαγγελματικά εφόδια θα προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε, ίσως να επεκτείνετε τις σπουδές σας, επιθυμία σας θα είναι να αυξήσετε τα προσόντα σας. Θα υπάρξει άνοιγμα βελτίωσης, μια πρόταση θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε κάποιες συγκεκριμένες σας ιδέες. Σε αισθηματικά ζητήματα θα παρθούν αποφάσεις σταθερές και αμετάκλητες, καταφθάνουν δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Ευνοούνται οι πρωτοβουλίες αρκεί να συνοδεύονται με μελετημένα βήματα. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω καλείστε να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εργασία είχατε αφήσει στη μέση. Αναγκαία θα είναι η οργανωτική στάση, δείξτε συνέπεια στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκπεραιώσετε ανοιχτά εργασιακά ζητήματα, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, ανανεώνετε τους στόχους σας. Οικονομικής φύσης θέματα θα σας απασχολήσουν, η στάση σας θα πρέπει να είναι υπεύθυνη και ώριμη. Οι συζητήσεις σας, τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, θα είναι ουσιαστικές και καθοριστικές. Δραστηριοποιημένη θα είναι η στάση σας, θα φανείτε άμεσοι και προσιτοί, καταφθάνουν καινούργιες γνωριμίες ίσως και νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Φιλικές εξόδους και οικογενειακές συνευρέσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ειλικρίνεια θα υπάρχει στις συνομιλίες σας. Εσείς που είστε σε σχέση, με το ταίρι σας παίρνετε αποφάσεις για τη μελλοντική σας πορεία. Εσείς που στηρίζετε τις ελπίδες σας σε νέα γνωριμία δε θα μείνετε ανικανοποίητοι, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ώριμα, πρακτικά και δημιουργικά. Ένα ήδη προγραμματισμένο σας σχέδιο θα βρει υλοποίηση, γι αυτό κινηθείτε με οργανωτική διάθεση και με στρατηγική σκέψη. Οι συγκυρίες θα στρώσουν έδαφος για αλλαγές και ανακατατάξεις που θα αφορούν τόσο τις επαγγελματικές σας συνθήκες όσο και την πορεία της προσωπική σας σχέσης. Βάλτε στόχους, προσπαθήστε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Σε οικονομικό επίπεδο ένα καινούργιο σας εγχείρημα θα έχει επιτυχημένη κατάληξη, αποφύγετε το άγχος. Φανείτε προσεκτικοί σε αγοροπωλησίες και γενικότερα σε υποθέσεις γύρω από μεγάλα χρηματικά ποσά, σκεπτόμενα θα πρέπει να είναι τα ρίσκα που θα αναλάβετε, υπό έλεγχο κρατήστε τις αντιδράσεις σας. Οργανωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά, οι ενέργειες σας θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις απερισκεψίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, για εσάς που είστε χωρίς σχέση ανοίγεται προοπτική έναρξης σταθερού δεσμού με μελλοντικές προδιαγραφές. Εσείς που ήδη έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας, είναι πολύ πιθανό να μιλήσετε για δεσμεύσεις. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις σχετικά με την πορεία που πήραν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις της καθημερινότητας σας, είτε αυτές αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, είτε σχέσεις φιλικές ή προσωπικές. Δεν αποκλείεται να βγουν στον προσκήνιο παρελθοντικά θέματα που τώρα καλείστε να διορθώσετε, ουσιαστικά θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από την απογοήτευση. Με πρόσωπο που διακόπηκαν οι επαφές σας θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε τους λόγους και τις αιτίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος της επανένωσης. Σε θέματα επαγγελματικού ή οικονομικού ρίσκου φανείτε επιφυλακτικοί, βασική σας επιδίωξη θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση και η προστασία των ήδη κεκτημένων. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα νιώσετε έτοιμοι να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι ασφάλεια και κατοχύρωση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθμεύσετε συναισθηματικά, εσείς οι αιωρούμενοι θα κατασταλάξετε σε συγκεκριμένο ταίρι. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω επανεξετάζετε, αναθεωρείτε και βάζετε πλέον καινούργιους στόχους. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για κλείσιμο επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνιών, κινηθείτε σκεπτόμενα. Τα επαγγελματικά σας βήματα θα πρέπει να στοχεύουν στη μελλοντική εξέλιξη, οι επιλογές σας να είναι μελετημένες. Εσείς που αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δυσκολίες δείξτε την απαιτουμένη σοβαρότητα, λύση θα βρείτε σε υποθέσεις που αναστέλλουν τη δράση σας και εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Τυχόν τσακωμοί ή εντάσεις με άτομα φιλικά ή συγγενικά θα πρέπει να αποφευχθούν, προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή οδό για να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα. Σε θέματα οικογενειακών σχέσεων στοχεύστε στη σύσφιξη, στην ισορροπία και στη συναισθηματική ασφάλεια. Κάποιοι από εσάς θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε, να διορθώσετε λάθη και να ξεκινήσετε μια νέα αρχή. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού. Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24