Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έντονη προβλέπεται και αυτή η εβδομάδα από αστρολογικής απόψεως καθώς στις 29.08 ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Λέοντα και περνάει στην Παρθένο δίνοντας τις καλύτερες του ενέργειες. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται στην κυβέρνησή του και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για την επίλυση καθημερινών ζητημάτων και θεμάτων στον εργασιακό χώρο που μπορεί να μας απασχολούν. Είναι γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε γρήγορα τι συμβαίνει γύρω μας και με την ίδια ταχύτητα μπορούμε να δώσουμε λύσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα που πιθανά υπήρχαν τον προηγούμενο καιρό. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στη συμπεριφορά μας κυρίως σε ότι αφορά συναδέλφους αφού η τάση για να μεταφέρουμε το άγχος που μπορεί να νοιώθουμε ή να γκρινιάξουμε και να επικρίνουμε τους άλλους μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις.

Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδιαίτερη θετική για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν ζητήματα σε σημαντικά σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως η καριέρα, η οικογένεια, η προσωπική του ζωή.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει το σύνθημα για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τη δουλειά και πιθανές νέες προτάσεις ή σημαντικές εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν στην ήδη υπάρχουσα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στο ζώδιο της Παρθένου και μάλιστα σε σύνοδο βρίσκονται ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η ιδιαίτερα έντονη συνθήκη μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο που θα μας δώσουν φτερά και θα ανοίξουν μία νέα πορεία μπροστά μας. Πιθανοί είναι επίσης οι έρωτες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν υψηλή ένταση. Προσοχή μόνο γιατί έχοντας την τάση να επικεντρωθούμε στη λεπτομέρεια χάνουμε το δάσος και μπορεί να δημιουργήσουμε εμπόδια ή προβλήματα στην προσωπική μας ζωή καθώς εκδηλώνουμε με ευκολία παράπονα και στρες. Οι θετικές εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σε εργασιακό επίπεδο πιθανά να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα και για βελτίωση των οικονομικών, κάτι που θα μας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24