Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25/8/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25/8/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 19 ως 25 Αυγούστου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25 Αυγούστου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα καθώς πρώτα η Αφροδίτη και μετά ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αφήνοντας το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις τρέχουσες υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν. 

Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, μία θέση δύσκολη για την ίδια καθώς βρίσκεται σε πτώση, επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες και τη διάθεση προσφοράς μέσα από την εργασία.  Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να αφήσουμε το συναίσθημα στην άκρη και να μπούμε σε μία διαδικασία γκρίνιας και επικριτικής διάθεσης, ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Είναι σημαντικό για εμάς να προσπαθήσουμε να είμαστε τέλειοι σε ότι έχουμε αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή όμως γιατί οι εμμονές παραμονεύουν και δυσκολεύουν την κατάσταση. 

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς μας την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα σε όποια παρέα και να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας. Βέβαια είναι σημαντικό να μην μοιράσουμε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορούμε να κρατήσουμε καθώς με ευκολία μπορούμε να πούμε πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. 

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο σηματοδοτώντας και αυτός με τη σειρά του την επιστροφή στην πραγματικότητα της καθημερινής ζωής και των υποχρεώσεων που μπορεί να υπάρχουν.  Η δουλειά και ο προγραμματισμός μας απασχολούν και κυριαρχούν στο πεδίο.  Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να μας κάνει περισσότερο αγχώδεις καθώς το να μπορέσουμε να είμαστε άψογοι σε ότι έχουμε αναλάβει είναι κάτι που κυριαρχεί μέσα μας.  Οι σχέσεις με τους γύρω μας και ιδιαίτερα σε συναδελφικό επίπεδο μπορεί να διαταραχθούν λόγω της έντονης νευρικότητας, καλά θα κάνουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να διαχειριστούμε με ωριμότητα ότι προκύψει.

Ο Ήλιος στις πρώτες μοίρες της Παρθένου συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη σχηματίζοντας σύνοδο και δημιουργώντας έντονο πεδίο δράσης και αναγκών που καλύπτονται μόνο μέσα από την προσφορά και την υπηρεσία.  Έχουμε την ευκαιρία να δρομολογήσουμε πιθανά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή να προκύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να επικεντρωθούμε στο να διεκπεραιώσουμε την κάθε υπόθεση και όχι στο να γκρινιάζουμε στους γύρω μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24