Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 δεσπόζει αστρολογικά αυτή την εβδομάδα και καθιστά κυρίαρχες τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις καθώς καλούμαστε να βρούμε τη μέση οδό στο να κρατήσουμε ισορροπίες.

Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα και αυτό εντείνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση για διασκέδαση, έρωτα, αλλά κυρίως κάλυψη των προσωπικών αναγκών, κάτι που μπορεί να μας φέρει σε αντιπαράθεση με τους γύρω μας και κυρίως με φιλικά πρόσωπα και το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία. Είναι μία αστρολογική συγκυρία που μπορούμε να «εκμεταλλευτούμε» ιδανικά για να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις μας, παράλληλα μπορούμε να οριστικοποιήσουμε κύκλους δράσεων σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Η δημιουργικότητα εκτοξεύεται και αυτό μπορεί να ευνοήσει ιδιαίτερα όσους ενδιαφέρονται άμεσα για καλλιτεχνικά ζητήματα και εμπλέκονται σε ανάλογες δράσεις. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή μας, αυτό που καλούμαστε κυρίως είναι να συμβιβάσουμε την ανάγκη για ανεξαρτησία με την απόλυτη επικέντρωση στο έργο και στις ανάγκες μας. Πρόσωπα από το φιλικό μας περιβάλλον δεν αποκλείεται να δείξουν τα συναισθήματά τους για μας, κάτι που θα ανοίξει νέους κύκλους σε ότι αφορά το ερωτικό παιχνίδι. Ας απολαύσουμε τις διακοπές και την πολυτέλεια, τον αισθησιασμό και το πάθος και ας μην αφεθούμε στην ένταση και τις αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στις σχέσεις μας εν γένει.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής στην καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Οι καθημερινές υποχρεώσεις αυξάνονται και ο προγραμματισμός μας μπορεί να γίνει πιεστικός λόγω υποχρεώσεων που μπορεί να αναλάβουμε στη δουλειά και να γίνουν φορτικές για την ψυχολογία μας. Ιδιαίτερα προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην διάθεση τελειομανίας και στο άγχος που μπορεί να μας κυριεύσει και να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις τόσο με συναδέλφους όσο και με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Ας αφήσουμε τις εμμονικές τάσεις στην άκρη και ας επικεντρωθούμε στη γρήγορη αντίληψη που έχουμε των πραγμάτων και στη διάθεση να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24