Πως απολαμβάνουν τα 12 ζώδια την πανσέληνο;

Πως απολαμβάνουν τα 12 ζώδια την πανσέληνο;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πέρα από τις όποιες σοβαρές επιδράσεις που έχει μια Πανσέληνος, δεν παύει να είναι και ένα φαντασμαγορικό αστρολογικό φαινόμενο που βλέποντας το σε πλημυρίζουν διαφορετικά συναισθήματα, ανάλογα με το ζώδιο σου. Αν δε έχεις και το ταίρι σου μαζί, η μαγεία που σου προκαλεί η Πανσέληνος επιτείνεται. Ας αφήσουμε έξω τις υπόλοιπες αστρολογικές συγκυρίες και ας δούμε και μείς χιουμοριστικά όπου μας παίρνει, με ποιά ματιά αντικρίζουν τα ζώδια, ανάλογα με τον χαρακτήρα τους, το ολόγεμο Φεγγάρι.

Πως απολαμβάνουν τα ζώδια την πανσέληνο;

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικός και ανυπόμονος ο Κριός, άντε και σε βγάζει ραντεβού σε μια όμορφη παραλία. Άντε και κάθεται στα βότσαλα και κοιτάζει τον ουρανό. Εσύ, προσπαθείς να τον χαλαρώσεις μιλώντας του για την ομορφιά του Φεγγαριού που σήμερα είναι ολόγιομο και που πόσο ωραία κάνει τη θάλασσα ασημένια όπως καθρεφτίζεται. Σε καταλαμβάνουν διαθέσεις ρομαντικές, περιμένεις από μέρους του μιά εξ ίσου ρομαντική αντίδραση, αυτός ξανασηκώνει το βλέμμα του στον ουρανό και σου λέει: Ωραίο το Φεγγάρι, πω πω, και τι πολλά άστρα! Της τρελής  γίνεται στον ουρανό! Και συμπληρώνει: Τι ώρα να πάω άραγε γυμναστήριο; Ρομαντικό, Ε; Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Πήγατε με τον Ταύρο τη ρομαντική σας βόλτα, κρατημένοι χεράκι χεράκι. Σηκώνεις το βλέμμα στον ουρανό και του λες: Κοίτα, έχουμε πανσέληνο! Τι όμορφη που είναι! Σκέτο ασήμι, και πόσο φωτεινή! Βλέπεις παντού γύρω, σαν να ‘ναι μέρα! Αυτός κοιτάζει το φεγγάρι, σε επιβεβαιώνει κουνώντας το κεφάλι και σου λέει: Σαν μεγάλο ασημένιο τάλιρο είναι, από εκείνα τα παλιά τα προπολεμικά! Ξέρεις πόσο έχουν σήμερα; Τώρα που το βλέπω μου θυμίζει κεφάλι από τυρί. Τι λες πάμε σε κανένα καλό ρεστοράν για φαγητό; Πεζο; Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκεί που κάθεσαι με τον Δίδυμο και ρεμβάζετε, χαλαροί, ρομαντικοί, ανοιχτοί σε συναισθήματα, πλημυρισμένοι από την μαγεία της ολόφωτης βραδιάς, απολαμβάνετε την Πανσέληνο, τον καθαρό ουρανό… Τι άλλο να πούμε; Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, θαυμάζοντας το σύμπαν και τα έργα της φύσης! Τελείως ξαφνικά, έτσι στο ξεκούδουνο, πετάγεται ο χαζό- Δίδυμος και ξεφουρνίζει την αμίμητη κοτσάνα: Πάμε γρήγορα στο αυτοκίνητο ν’ ακολουθήσουμε το Φεγγάρι, να μετρήσουμε την ταχύτητα του. Έτσι από περιέργεια! Ζήτω οι άχρηστες πληροφορίες, τους έχει αδυναμία! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αχ γλυκό μου πλασματάκι, κοίταξε τι όμορφο είναι σήμερα το Φεγγαράκι, έτσι ολόγιομο, και τι ωραία κάνει την θάλασσα να φαίνεται σαν να ‘χει μέσα της ένα ποτάμι από ασήμι!  Για φαντάσου κάποτε να φέρνουμε τα παιδάκια μας εδώ κάθε καλοκαιρινή Πανσέληνο και να την απολαμβάνουμε μαζί. Λέω να χτισούμε τη φωλίτσα μας κάπου κοντά για να ερχόμαστε εύκολα. Είδα λίγο πριν ότι έχει και σχολείο εδώ για τα μικρούλια μας». Όπως θα κατάλαβες, όλα αυτά ήταν μια πρόταση γάμου που σου έκανε ο Καρκίνος τόσο  βιαστικά και απότομα που ούτε καν σε ρώτησε, και μάλιστα από το πρώτο ραντεβού. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

«Μα είναι σκέτη μαγεία, ολόλαμπρο, μεγαλοπρεπές, επιβλητικό. Είναι να το θαυμάζεις! Μόνο ο Ήλιος είναι καλλίτερος του, που στο κάτω κάτω είναι κυβερνήτης του Ζωδίου μου. Όταν υψώνεται στον ουρανό, και τραβάει όλα τα βλέμματα με θαυμασμό επάνω του, μου θυμίζει έμενα όταν μπαίνω σε μια αίθουσα με πολύ κόσμο! Όλα του θυμίζουν έμενα!» Αν υπήρχε Νόμπελ μετριοφροσύνης και αυτογνωσίας στο Λιοντάρι δεν θα το έδινες; Έχεις μπροστά σου ένα επίπονο και χρονοβόρο έργο! Να τον κάνεις να ξεκαβαλήσει το καλάμι του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Είναι πράγματι ωραίο το Φεγγάρι και σου δίνει την εντύπωση ότι είναι τέλεια σφαίρα. Δεν είναι όμως έτσι, πρόσεξα ότι η επιφάνεια του δεν είναι ομοιόμορφη. Ακόμη και από μακριά, αν το παρατηρήσεις προσεκτικά, θα δεις ότι οι σκιάσεις από την αριστερή πλευρά του διαφέρουν σημαντικά από αυτές της δεξιάς. Δεν μπορούμε συνεπώς να μιλήσουμε περί αισθητικής τελειότητος!  Απορώ πως ο Μπετόβεν έγραψε την τόσο ωραία σονάτα, υπό το σεληνόφως για κάτι ασύμμετρο. Εκτός από κουφός ήταν και τυφλός;» Και πάει  περίπατο η μαγεία του σεληνόφωτος και ο καημένος ο Μπετόβεν μαζί, από τον επικριτικό, γκρινιάρη και γρουσούζη Παρθένο που όλα του φταίνε! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

«Αχ, τι υπέροχο το Φεγγαράκι σήμερα, τι λάμψη, τι μαγευτικό ασημί φως! Έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε βράδυ και να μας φωτίζει τόσο γλυκά! Οι πιο προικισμένοι καλλιτέχνες το είχαν πηγή της έμπνευσης τους. Να τώρα και μένα  μου ήρθε μια ιδέα. Βλέποντας το, σκέπτομαι, μήπως να κάνω μια ωραία αμπιγέ ασημί λαμέ τουαλέτα η ένα κομψό γκρι αγεράκι για την δουλειά ή ακόμα και ένα ωραίο λουσάτο ανσάμπλ για την πλαζ;» Ότι και να κάνει ο Ζυγός θα είναι μοντέλο! Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τι υπέροχο μυστηριακό ουράνιο σώμα, σου θυμίζει θεές, θεά κι’ αυτή! Η Άρτεμις η Εκάτη, η αντανάκλαση της Μητέρες του καθενός μας. Πώς να εξερευνήσουμε όλες αυτές τις συμβολικές πτυχές της Σελήνης;». Αυτά αναρωτιέται ο Σκορπιός που του αρέσει κάθε τι το μυστηριώδες σαν την αινιγματική μορφή της Πανσελήνου. Έχει όμως και την πεζή του πλευρά, την γήινη και γυρνά και σου λέει: «Καλή και η Πανσέληνος, καλό και το σεληνόφως, όμως δεν είναι ώρα να ασχοληθούμε ο ένας με τον άλλο;» Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεπαρμένος ο Τοξότης από την Πανσέληνο, την κοιτάζει και του δημιουργούνται διαθέσεις φυγής, να την δει και από αλλού, από πιο μακριά, από πιο ψηλά, να είναι άραγε πιο όμορφη, πιο μεγάλη. Ονειρεύεται λοιπόν ταξίδια μακρινά σε τόπους ξένους και συναρπαστικούς, απ’ όπου ίσως η Πανσέληνος του αρέσει πιο πολύ. Πας μαζί του; Έχεις την περιπέτεια στο αίμα σου; Αυτός είναι ανοιχτός σε προσφορές, ίσως όχι για πάντα, αλλά το παρόν του στο διαθέτει.  Εμπρός λοιπόν, φίλοι της περιπέτειας σαλπάρετε για την χώρα του Πήτερ Παν με οδηγό τον ίδιο αυτοπροσώπως. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι μου θυμίζει η Πανσέληνος, μεγάλες συγκινήσεις, κορυφαίες συναισθηματικές καταστάσεις, αξέχαστες στιγμές που με ανεβάζουν στα ουράνια όταν τις αναπολώ. Ευχαριστώ  την Πανσέληνο που με έκανε να ξαναζήσω αυτές τις απερίγραπτα υπέροχες στιγμές όταν με φώναξε ο Γενικός Διευθυντής μου και μου ανέθεσε την θέση και τα καθήκοντα του προϊσταμένου! Ήταν Πανσέληνος και τότε! Τι ευτυχία! Τι αναγνώριση! Πέταξα στα ουράνια να συναντήσω την Σελήνη που από τότε είναι το γούρι μου. Όμως μια και κάναμε κουβέντα, να πάρω και κανένα τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται στη δουλειά Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανέμορφη και καταπληκτική πανσέληνος, συγκλονίζει βαθειά την οικολογική συνείδηση του Υδροχόου, τον κάνει να ανησυχεί για πόσο ακόμα θα μπορούμε να την απολαμβάνουμε. Με την ρύπανση της ατμόσφαιρας, με τα σύννεφα που θα συσσωρεύει το φαινόμενο του θερμοκηπίου κάποτε θα χαθεί από τα μάτια μας. Ας την χαρούμε  τώρα που την έχουμε!  Ο Υδροχόος, αφού την απολάυσει, θα πάρει το σακκίδιο του και θα τραβήξει για την επομένη εξόρμηση της Γκρην Πης για τις φάλαινες και τα δελφίνια! Εσύ θα πας μαζί του; Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος πόσο τον συγκινεί τον Ιχθύ, με το ασημένιο φως της, τις αντανακλάσεις του στο νερό της θάλασσας. Ξέρεις τελικά αν έχει η δεν έχει κάποιον αισθηματικό δεσμό; Αυτός το ξέρει; Μήπως να κλάψει για ξεσπάσει και να φύγει το βάρος από μέσα του; Μήπως να κάνει ένα νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα, να νοιώσει στο στοιχειό του; Μπα! Του αρέσει το δράμα, έτσι έχει λόγους να  κλαίγεται και να μεμψιμοιρεί ακόμα και με αφορμή ωραία πράγματα. Μην του μοιάσεις.Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube