Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Τοξότη

Από την Μαρία Ραπτοδήμου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Η πίεση που μπορεί να δέχεσαι από την διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύες αλλάζει τα δεδομένα και στην προσωπική σου ζωή. Σε καλεί να επανεξετάσεις τα πράγματα χωρίς να κυριαρχεί η ανεμελιά και η αφέλεια.

Σημαντικές θα είναι η Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού μέσα στο 2024 αφού θα σου δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στην προσωπική σου ζωή και δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς μέχρι τώρα. Παράλληλα πιθανό είναι να έρθουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις μοναδικά και να απολαύσεις την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στο έπακρο. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν φρόντισε μόνο να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν γιατί κόντρες και αντιδικίες είναι πιθανόν να προκύψουν και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου.

Σημαντική είναι για εσένα και για τα αισθηματικά σου η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου καθώς ανοίγει μία περίοδο έντονης εξωστρέφειας και κοινωνικότητας. Νιώθεις έντονα την αποδοχή των γύρω σου και κυρίως του ανθρώπου που βρίσκεται στο πλευρό σου και αυτό είναι αρκετό για να βρεις την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου. Πιθανό είναι στην ίδια υπάρχουσα σχέση σου να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα όπως για παράδειγμα η συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση της. Καλά θα κάνεις να μην φοβηθείς την εξέλιξη της γιατί είναι βέβαιο ότι το πρόσωπο που έχεις επιλέξει μπορεί να σου χαρίσει αυτά που επιθυμείς και μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο στη ζωή σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις τον έρωτα με διαφορετική ματιά και να προχωρήσεις σε επιλογές και κινήσεις που είναι πρωτόγνωρες για εσένα. Το πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει προς όφελός σου και θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από δύσκολες στιγμές του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την ψυχή και την κρίση σου.

Η κίνηση του Άρη μέσα στο 2024 αναδεικνύει επιθυμίες αλλά και κόντρες που μπορεί να έχουν άμεση επίπτωση στην αισθηματική σου ζωή. Η διέλευση του από τον Κριό από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Ιουνίου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπο όσο και να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους. Άλλωστε δεν διστάζεις να δείξεις τα συναισθήματα σου και με γενναιοδωρία να διεκδικήσεις των άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου φροντίζοντάς τον στο έπακρο. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν την καρδιά σου καθώς αντιλαμβάνονται την καλοσύνη και μαγνητίζονται από τη γοητεία σου.

Από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους αυξάνοντας τον εκνευρισμό και τις αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να κρατήσεις ισορροπίες αντιμετωπίζοντας με στωικότητα επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν. Απέφυγε τις κόντρες και τους καυγάδες γιατί είναι βέβαιο ότι θα τραυματίσουν την σχέση σου και δεν θα επιτρέψουν την εξέλιξη της όπως επιθυμείς.

Αρχές Νοεμβρίου ο Άρης μετακινείται στον Λέοντα δίνοντας σου την ευκαιρία να απολαύσεις αποδράσεις και νοητικά ταξίδια με το πρόσωπο που αγαπάς. Όμως αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο βάζοντας σε μία εσωτερική διαδικασία που αφορά την εξέλιξη της σχέσης και το κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αντιλαμβάνεται τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Η Αφροδίτη επίσης θα δώσει το στίγμα της μέσα στη χρονιά καθώς θα σε βοηθήσει να νιώσεις υπέροχα τονίζοντας την γοητεία και τον μαγνητισμό σου. Τον Απρίλιο θα κινείται στον Κριό βοηθώντας σε να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την θέση στην καρδιά σου τονίζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Η κίνηση της Διδύμους από τέλος Μαΐου μέχρι μέσα περίπου Ιουνίου σταθεροποιεί την αισθηματική σου ζωή καθώς αναγνωρίζεις την ανάγκη για συντροφικότητα και ασφαλές περιβάλλον στον έρωτα. Η έντονη κοινωνικότητα δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μία καινούργια και μακροχρόνια κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο.

Από μέσα Οκτωβρίου μέχρι μέσα περίπου Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου στρέφοντας σε κυρίως στις προσωπικές σου ανάγκες. Καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν στη ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις απέναντι στον άνθρωπό σου για αυτό φρόντισε να δώσεις το καλύτερο δυνατό και σε αυτόν. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα