Δίδυμος 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμος 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Δίδυμος 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Δίδυμοι, στον επαγγελματικό σας τομέα ο Δίας από τον Αιγόκερω θα δώσει ώθηση στις εργασιακές σας εξελίξεις, θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανοίγματα, ωστόσο η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς καθιστά αναγκαίο να σκεφτείτε πολύ καλά πριν δράσετε. Επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς στις ωραιοποιήσεις και στην επιπολαιότητα, δεν θα πρέπει να μείνετε στην επιφάνεια των γεγονότων, προσπαθήστε να εμβαθύνετε και να συλλέξετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Οι απαντήσεις σας καθώς και οι προτάσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, σε οτιδήποτε σας προτείνουν ή εσείς προτείνετε δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να υπολογίσετε τις μελλοντικές συνέπειες. Επειδή είστε χαρακτήρες που δεν αγαπάτε τη δέσμευση καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές απαντήσεις. Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή σε όρους συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, μην αψηφήσετε τις συμβουλές που θα σας δώσουν εξειδικευμένα άτομα. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, ανά διαστήματα ίσως να εμφανίσετε διάθεση σπατάλης. Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω ίσως να σας φέρει κάποιες δυσκολίες, ωστόσο οι προσωπικές σας ικανότητες και το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε εμπόδια και μικρό δυσκολίες.

Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εναλλαγές, προκλήσεις, ίσως και αρκετά πισωγυρίσματα. Δεν θα λείψουν οι επανασυνδέσεις, οι αναθεωρήσεις θα είναι συχνές, θα τα ξαναβρείτε με πρόσωπο που οι δρόμοι σας για κάποιον λόγο, ουσιαστικό ή ανούσιο, είχαν χωρίσει. Εσείς που θα τολμήσετε να κάνετε το βήμα της συγκατοίκησης προσοχή να μην πρόκειται για μια επιπόλαιη απόφαση, υπάρχει κίνδυνος κάποιες καταστάσεις να αποδειχτούν μονόδρομες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην περίοδο των εκλείψεων καθώς και στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, εσείς που διατηρείτε μια σταθερή σχέση καλό θα είναι να μην τη βάλετε σε κίνδυνο, απιστίες ψέματα και άτοπες δικαιολογίες ίσως να αποβούν μοιραίες. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι οργανωμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα θετικά, εκτιμήστε αυτά που σας προσφέρονται. Στη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα, οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και θα υπάρξει ταχύτητα στην εξέλιξη τους. Δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που θα ενθουσιαστείτε από κάποιο καινούργιο πρόσωπο, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε ξαφνικά και με ένταση, προσοχή στους παράφορους ή απαγορευμένους έρωτες, ελέγξετε τις ενέργειες που θα προκύψουν από δυνατή έλξη. Δίδυμε τα καλά έρχονται στα ερωτικά σου το 2020! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΡΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: