Λέων 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Λέων 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Λέων 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Λέοντες, στον επαγγελματικό σας τομέα το νέο έτος θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως σημαντικό, θα υπάρξουν σταυροδρόμια και κομβικά σημεία που θα σας αναγκάσουν να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στα ενδεχόμενα και στις προκλήσεις, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Προσοχή στην έμφαση στο πείσμα και στην ανταγωνιστικότητα, ουσιαστικά στο καθετί θα πρέπει να βάλετε όρια και να μην ξεφύγετε από αυτά. Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σας φέρει δυσκολίες που όμως θα είναι εποικοδομητικές, τα εμπόδια που ενδεχομένως να παρουσιαστούν θα σας ενδυναμώσουν, θα σας βοηθήσουν να συντονίσετε τις κινήσεις σας. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να προστατευτείτε από την εσωτερική σας παρόρμηση. Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον Ταύρο ίσως κάποια στιγμή να νιώσετε εγκλωβισμένοι και να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις και οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, υπολογίσετε τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεων, στις αποφάσεις πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε.

Στα αισθηματικά σας κατά τη διάρκεια του έτους οι καταστάσεις θα ποικίλουν, οι προκλήσεις θα είναι έντονες, δεν θα λείψουν οι ανατροπές και οι αντιπαραθέσεις. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα στρώσει το έδαφος για δεσμεύσεις, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανόν να μπείτε στη δοκιμασία της συγκατοίκησης ή του γάμου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα φέρει ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις, οι καταπιεσμένοι ίσως να πάρετε απόφαση χωρισμού, στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το ταίρι που ήδη έχετε δίπλα σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να το αντικαταστήσετε. Το θέμα είναι πως θα πρέπει οι αποφάσεις σας να είναι συνειδητές και ώριμες, η παρόρμηση ή η αντίδραση δεν αποκλείεται να φέρουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, γι αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν περάσετε σε δηλώσεις. Για τους ελεύθερους οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα στο έτος θα έχουν καθοριστική εξέλιξη, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν δεσμοί ζωής. Οι καταστάσεις θα είναι αρκετά συναισθηματικές, τα γεγονότα και οι αποφάσεις θα ορίσουν τη μελλοντική σας πορεία γι αυτό δεν θα πρέπει να σκεφτείτε επιφανειακά. Λέοντα θα βρεις τις ισορροπίες σου στον αισθηματικό τομέα το 2020; Μάθε τώρα! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΡΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: