Παρθένος 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Παρθένος 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Παρθένοι, τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στο νέο έτος θα έχουν αντίκτυπο στη μελλοντική πορεία της ζωής σας γι αυτό τίποτα δεν θα πρέπει να το προσπεράσετε αψήφιστα, οτιδήποτε νέο και απρόοπτο προκύψει αναγκαίο θα είναι να το χειριστείτε άμεσα και συνειδητοποιημένα. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω που σημαίνει πως η εργασιακή καθημερινότητα θα είναι γεμάτη και αρκετά δημιουργική. Δεν αποκλείεται να προστεθούν στο πρόγραμμα καινούργιες δραστηριότητες, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξουν υπερωρίες, προσοχή να μην κουραστείτε σωματικά και πνευματικά. Κατά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν οι εντάσεις, το άγχος θα είναι περισσότερο, ανά διαστήματα θα υπάρχει δυσκολία στη λήψη αποφάσεων. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σας καλεί να βάλετε μπροστά τη λογική και να μην επηρεαστείτε από τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, στις νέες προκλήσεις προτάσεις ή υποσχέσεις δεν θα πρέπει να φανείτε ευκολόπιστοι. Ίσως να μην καταφέρετε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας πάντα με σύνεση, σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από εντυπωσιασμούς και να υποπέσετε σε σπατάλες. Διαφυλάξτε τις αποταμιεύσεις σας, μείνετε πιστοί στα προγράμματα σας, διατηρήστε το ταλέντο σας να οργανώνετε και να συντονίζετε.

Στα αισθηματικά σας μέσα στο έτος θα υπάρξουν αρκετές συναισθηματικές αντιθέσεις, ίσως να ταλαιπωρηθείτε από διλλήματα, οι αποφάσεις θα παρθούν με δυσκολία. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, με τον Δία να εμφανίζεται στον Αιγόκερω τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Ανάγκη σας θα είναι η κατοχύρωση και το σταθερό έδαφος, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Η δύσκολη περίοδος θα ξεκινήσει με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, οι διχασμένες καρδιές θα προβληματιστούν, ίσως να αλλάξετε συναισθηματική κατεύθυνση, ωστόσο όσο ο χρόνος θα περνά πολύ πιθανό να αναθεωρήσετε για τις επιλογές σας. Θα υπάρξουν γυρίσματα και ανατροπές, ίσως να προκύψει και ένας έρωτας απ το παρελθόν γεγονός που θα μπερδέψει ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς θα σας κάνει επιρρεπείς στις ωραιοποιήσεις, οι εξιδανικεύσεις σας ενδεχομένως να είναι επιφανειακές και να προκύψουν από αιφνίδιους ενθουσιασμούς. Δεν θα πρέπει να φανείτε ευκολόπιστοι, μη παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας αναστάτωση, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, και ύστερα να πάρετε τις αποφάσεις σας. Παρθένε το 2020 θα βιώσεις την αλλαγή που επιθυμείς σε βασικούς τομείς της ζωής σου; Μάθε τώρα! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: