Ο Σκορπιός το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Σκορπιός 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο ενδεχομένως να σας οδηγήσει στην υπέρβαση, ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, ανάγκη σας θα είναι να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει ή σας αποδυναμώνει.  Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, η τάση σας για εναντίωση θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις.  Προσπαθήστε να προστατέψετε  τα ήδη κεκτημένα, αποφύγετε να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση στο σπίτι, στην οικογένεια, στα περιουσιακά στοιχεία.  Ενδεχομένως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική πίεση, κινηθείτε ισορροπημένα, η αντίληψή σας θα πρέπει να είναι σφαιρική. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με συμπλέγματα, με διχασμούς, με συναισθήματα και με επιθυμίες. 

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.  Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες κοινωνικές φιλικές αλλά και αισθηματικής φύσης.  Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, θα καταφέρετε να τονωθείτε ψυχολογικά. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας δώσει τη δυνατότητα για μία νέα αρχή,  ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ξεφύγετε από αγχωτικές καταστάσεις. Η Σεληνιακή και Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, τερματίζετε τοξικές σχέσεις, απομακρύνεστε από άτομα ή συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν.  Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, έντονο θα είναι το ένστικτό σας, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος σε οτιδήποτε σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προσοχή  στα ρίσκα και στις επιλογές κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - 2022
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Μέσα στη νέα χρονιά οι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να κλονιστούν οι συναισθηματικές σας βάσεις, ενδεχομένως η προσωπική σας ζωή να πάρει μία διαφορετική τροπή. Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις τις σχέσεις και τις ανάγκες σας, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να επαναξιολογήσετε και να διαφοροποιήσετε τις βλέψεις ή τις προσδοκίες σας.

Καλείστε να βγείτε από την προσκόλληση και την εμμονή, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι κτητική, προσοχή στις υπερβολές, θα υπάρξει συναισθηματική ένταση που ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε σφάλματα ή σε εκκεντρικές επιλογές. Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα έχετε τη θέληση να προσεγγίσετε και να εκδηλωθείτε, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Όσοι αναζητάτε μία νέα σχέση ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα το νιώσετε ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει ένα είδος εσωτερικής έντασης, προσοχή στο άγχος και στην ανησυχία, ίσως να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες φοβίες και ψυχολογικά συμπλέγματα. Καλείστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να λύσετε τους κόμπους, να δώσετε απαντήσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα τονώσει την ανάγκη σας για απελευθέρωση, ανάγκη σας θα είναι να μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα