Ο Ταύρος το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ταύρος το 2023

Αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεσαι σε μία καρμική περίοδο της ζωής σου και το 2023 υπόσχεται αλλαγές, αναθεωρήσεις αλλά και σημαντικές ανάσες από τις δυσκολίες του προηγούμενου χρόνου.

Βέβαια οι προκλήσεις συνεχίζονται καθώς τόσο η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο όσο και οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό δεν επιτρέπουν να μείνεις αμετακίνητος και σταθερός, όπως συνήθως επιθυμείς.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο από 23.03 έως 11.06 δίνει μία μικρή γεύση των αναγεννησιακών αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχουν αντίκτυπο στην δημόσια εικόνα σου. Είναι δεδομένο πως οι απαιτήσεις των καιρών είναι πολλές και καλείσαι να ανταποκριθείς σε πιέσεις, υπονόμευση, χειριστικές συμπεριφορές με ψυχραιμία. Μόνο σου μέλημα πρέπει να είναι η προσωπική σου εξέλιξη και επαγγελματική ευημερία, που μπορεί να έρθουν μέσα από αλλαγές που θα αφήσουν το στίγμα τους στην καριέρα σου.

Ο Ουρανός από το ζώδιο σου σε προκαλεί να αλλάξεις, να πραγματοποιήσεις την προσωπική σου επανάσταση. Είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγείς από νοοτροπίες και προκαταλήψεις και να ξεφύγεις από μίζερες καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Η επιρροή του είναι άμεση τόσο στην προσωπικότητά σου, όσο και στην εξέλιξη των πάσης φύσεως σχέσεων σου.

Ο Κρόνος θα σε πιέσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου όπου βρίσκεται στον Υδροχόο ξεκαθαρίζοντας επαγγελματικές σχέσεις και επιδιώξεις. Η μετακίνησή του στους Ιχθύες από τις 07.03 και μετά λειτουργεί ευεργετικά καθώς απεμπλέκεσαι από τις απαιτήσεις που δημιουργούσε τα προηγούμενα δυόμισι περίπου χρόνια. Η διέλευση του στο φιλικό ζώδιο για εσένα των Ιχθύων σε καλεί να θεμελιώσεις στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν δομώντας μακροπρόθεσμες καταστάσεις που μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Ξεκαθαρίσματα σε φιλικό επίπεδο είναι πιθανό να προκύψουν καθώς αναγνωρίζεις πως υπάρχουν πρόσωπα που πια δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σου.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό δεν αφήνουν περιθώριο για τοξικότητα και μιζέρια στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Απαιτούν αλλαγές και ολοκλήρωση καταστάσεων που πια δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου βελτίωση. Επαναστατείς έναντι όσων δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς αλλάζεις και εξελίσσεσαι συνεχώς σε μία νέα και ισχυρή προσωπικότητα.

Με τον Δία να μετακινείται στο ζώδιό σου από τις 16.05 και μετά νιώθεις πως μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε τομείς που σε ενδιαφέρουν. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται καθώς έρχονται στη ζωή σου πρόσωπα που μπορούν να σε εξελίξουν και να ικανοποιήσουν βαθύτερες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα το καλοκαίρι επικεντρώνει την προσοχή σου στην οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, την ανάγκη να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου. Η ανάδρομη κίνηση της από 23.07 έως 04.09 αναδεικνύει μία εσωτερική πάλη που αφορά τους οικείους και τον σύντροφό σου. Το ζητούμενο της συνοχής και της σταθερότητας γίνεται εντονότερο από ποτέ και αυτό είναι απαραίτητο οι γύρω σου να το κατανοήσουν ώστε να αποφευχθούν τριβές και κόντρες. 

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2023

Σημαντικές αποφάσεις είναι πιθανό να παρθούν μέσα στο 2023 καθώς οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό επηρεάζουν και πάλι την προσωπική σου ζωή. Δεν είναι εύκολο να μείνεις στάσιμος σε καταστάσεις που πλέον έχουν τελματώσει και αυτό γίνεται ξεκάθαρο και εμφανές στη σχέση σου και την εξέλιξη της. Είναι απαραίτητο να δείξεις στωικότητα και ψυχραιμία αν δεν θέλεις να προχωρήσεις σε ρήξεις με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Διαφορετικά, οφείλεις να προετοιμαστείς για αλλαγές και κλείσιμο κύκλων και καταστάσεων που πια δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Θετικά θα λειτουργήσει ο Δίας στην αισθηματική σου ζωή τόσο κατά την διέλευση του στον Κριό μέχρι τις 16.05, όσο και με την μετακίνηση του στο ζώδιό σου από τις 16.05 και μετά. Το πρώτο χρονικό διάστημα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να έχουν επηρεάσει καταλυτικά την ψυχοσύνθεσή σου.

Είναι σημαντικό να συγχωρήσεις πρόσωπα που σε έχουν πληγώσει και να προχωρήσεις σε επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου χωρίς απωθημένα, ενοχές και φόβους. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να δρομολογήσει επανασυνδέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος για σπουδαίες συγκινήσεις που μπορεί να σου προσφέρει ένα πρόσωπο που επανεμφανίζεται.

Από τα μέσα περίπου του χρόνου και μετά είναι βέβαιο πως δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες, να φλερτάρεις, να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ο Δίας στο ζώδιο σου σε εφοδιάζει με αισιοδοξία, λάμψη και έντονο ταπεραμέντο που θα κατακτήσουν καρδιές και θα φέρουν στη ζωή σου μοναδικά πρόσωπα. Ζητούμενο είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία ερχόμενος σε επαφή με τον άνθρωπο που μπορεί να καλύψει βαθύτερες επιθυμίες, αναζητήσεις και ανάγκες.

Εάν είσαι δεσμευμένος έχεις την δυνατότητα να λειτουργήσεις με ομαλότητα και ισορροπία στη σχέση σου ξεπερνώντας πιθανές δυσκολίες και αναταράξεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο Ουρανός από το ζώδιό σου δεν επιτρέπει να είσαι ήρεμος και να συνεχίζεις ακάθεκτος μία αισθηματική πορεία που δεν μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν το καλοκαίρι με την Αφροδίτη να κινείται για μεγάλο διάστημα στον Λέοντα. Ο ρομαντισμός, η οικειότητα και η τρυφερότητα σε μία σχέση είναι ζητούμενα που μπορείς να επαναπροσδιορίσεις και να συνειδητοποιήσεις σε βαθύτερο επίπεδο ιδιαίτερα κατά την περίοδο που θα βρίσκεται αναδρομή. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τις ουσιαστικές σου ανάγκες, αφήνοντας στο περιθώριο ανασφάλειες και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που δεν σου επιτρέπουν να βγάλεις καίρια συμπεράσματα για την σχέση σου. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου

Περνάς σε μία περίοδο καθοριστικών αλλαγών στο πεδίο της καριέρας και αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό κατά το πέρασμα του Πλούτωνα στον υδροχόο. Από τις 23.03 έως τις 11.06 θα πάρεις μία πρώτη γεύση των επερχόμενων αλλαγών που είναι απαραίτητο να υπάρξουν στην επαγγελματική σου ζωή. Οι επιλογές σου βρίσκονται υπό κρίση καθώς αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε ριζικές μεταβολές και επιλογές. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς πως τίποτα δεν μπορεί να μείνει όπως ήταν παλαιότερα καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κατανοήσεις την ανάγκη εξέλιξης σε άλλα επαγγελματικά πεδία δράσης.

Φρόντισε μόνο να μην προχωρήσεις σε παρασκηνιακές και αθέμιτες κινήσεις γιατί είναι βέβαιο πως δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις. Απαιτείται βαθύτερη κατανόηση του αιτήματος της συγκεκριμένης διέλευσης, αποφεύγοντας να εμπλακείς σε συμπεριφορές και διαδικασίες που δεν είναι ορθολογικές και ηθικές.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό αναδεικνύουν την ανάγκη να απομακρυνθείς από συνεργασίες που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Γεγονός είναι πως αντιλαμβάνεσαι τις συμπεριφορές προσώπων που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου ζωή. Όμως πια δεν είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς όποια κίνηση και κατάσταση δεν αρμόζει σε εσένα και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες και προτάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε κάτι καινούργιο και δημιουργικό.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό αναδεικνύουν υπόγειες συμπεριφορές που επηρεάζουν την εργασιακή σου πορεία. Ο χώρος της δουλειάς βάλλεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια κινήσεις και μυστικά που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές, αφήνοντας στο περιθώριο περιστάσεις και συμπεριφορές που σε αδικούν.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο το πρώτο δίμηνο του 2023 (μέχρι τις 07.03) βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να κινηθείς στο πεδίο της καριέρας. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα που επέδειξες το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα ανταμειφθούν καθώς φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι είναι διατεθειμένοι να αναγνωρίσουν την προσφορά και την αξία σου.

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες στις 07.03 σου δίνει την δυνατότητα να ενταχθείς σε μεγάλα σχήματα και οργανισμούς στους οποίους μπορείς να προσφέρεις τα μέγιστα. Απαραίτητη είναι η σκληρή προσπάθεια ώστε να καθιερωθείς και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Σημαίνοντα πρόσωπα θα είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια καθώς εκτιμούν την υπεύθυνη στάση και την εργατικότητα σου.

Ο Δίας από το ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επαγγελματική εξέλιξη και αποκατάσταση. Δεν πρέπει να τεμπελιάσεις πιστεύοντας πως η συμπαντική εύνοια θα είναι πάντα με το μέρος σου. Υπάρχει ενδεχόμενο να χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αν κωλυσιεργήσεις ή χαλαρώσεις, γι’ αυτό φρόντισε να αδράξεις τις ευκαιρίες στον χρόνο και τον χώρο που σου δίνονται.

Οικονομικά, ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου φέρνει έξοδα και παρελθούσες εκκρεμότητες στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να μην υπερβάλλεις σε επίπεδο διαχείρισης προστατεύοντας τους οικονομικούς σου πόρους με αποτελεσματικότητα και ρεαλιστικές επιλογές.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ 2023
ΤΑΥΡΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: