Όταν οι άντρες του ζωδιακού επιλέγουν γυναίκα για σχέση ζωής!

Όταν οι άντρες του ζωδιακού επιλέγουν γυναίκα για σχέση ζωής!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (10 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Τελικά, ένα είναι σίγουρο. Πάντα και για τα πάντα χρειαζόμαστε προσπέκτους. Χρειαζόμαστε ένα καλό και λεπτομερές εγχειρίδιο, που να μας καθοδηγεί για την όσο γίνεται σωστότερη και αποδοτικότερη χρήση της μιας ή της άλλης συσκευής. Τι γίνεται όμως με τις ανθρώπινες σχέσεις; Είναι σωστό να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους σαν μηχανές και να ζητάμε τις ‘‘οδηγίες χρήσης’’ τους; Σίγουρα όχι! Ωστόσο, δεν είναι λάθος να γνωρίζουμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά τους ώστε, είτε να δικαιολογούμε και να αποδεχόμαστε κάποιες εκδηλώσεις τους είτε να τις απορρίπτουμε ενίοτε.

Πως επιλέγουν οι άνδρες τις γυναίκες του ζωδιακού;

Κριός

Φωτιά και παρόρμηση το αγόρι μας! Δραστήριος, πρωτοπόρος, εξερευνητής έως τυχοδιώκτης, μα πάνω απ’ όλα κατακτητής. Αρπάζει, κατακτά και απαιτεί απόλυτη υποταγή από το ταίρι του. Το παιχνίδι της σχέσης πάντα με τους δικούς του κανόνες. Ποτέ δεν θα αμφισβητηθεί η ελευθερία του. Θα μπει σε σοβαρή σχέση εφ’ όσον η ‘‘κατάκτησή’’ του είναι άξια να τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της και εκείνος να καμαρώνει σαν παγώνι, επιδεικνύοντας τα προσόντα της. Θέλει να τον ζηλεύουν που αυτό το θεσπέσιο πλάσμα διάλεξε εκείνον. Αλλά προσοχή, μην τυχόν και ρουτινιάσει. Χρειάζεται μια δυναμική, σέξι και υπερδραστήρια αμαζόνα, που θα τον κάνει να νοιώθει πως κάθε μέρα ξεκινάει μια καινούργια σχέση στη ζωή του! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Προσγειωμένος, θετικός, πρακτικός έως υπολογιστής. Φοβάται τη μοναξιά και έχει ανάγκη από μια σχέση σταθερή, που θα του εξασφαλίζει ηρεμία, πίστη, συντροφικότητα, αλλά χωρίς πολλές-πολλές σπατάλες (υλικές κυρίως). Θέλει το κορίτσι του να είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμική, πάντα έτοιμη να δώσει, χωρίς όμως πολλές απαιτήσεις. Θέλει να την εμπιστεύεται στο πώς θα κάνει κουμάντο στο καλοστημένο, ζεστό σπιτικό του. Είναι θερμός εραστής, απαιτεί μεγάλες δόσεις αισθησιασμού και εκδηλώσεις λατρείας και αφοσίωσης μέσα από το σεξ. Μα πάνω απ’ όλα, είναι ο απόλυτος καλοφαγάς του ζωδιακού! Εφοδιάσου, λοιπόν, με τον πληρέστερο τσελεμεντέ της αγοράς και δε θα χάσεις! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο δημοσιοσχετίστας, ο επικοινωνιακός, το αιώνιο παιδί, άντε έφηβος στην καλύτερη. Τον ενδιαφέρει κυρίως μια ερωτική φιλία, παρά μια στενή σχέση ζωής. Θεωρεί ότι έτσι διατηρεί κατά κάποιον τρόπο την πολυπόθητη ελευθερία του. Πρώτη και κύρια ανάγκη του, είναι η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεών του. Μια γυναίκα πανέξυπνη, δραστήρια, δημιουργική, διπλωμάτισσα, επικοινωνιακή και με χιούμορ. Μια γυναίκα που θα τον ιντριγκάρει συνεχώς με το γρήγορο μυαλό και τον έξυπνο λόγο της. Λατρεύει τις ατέρονες συζητήσεις, κυρίως τις διαφωνίες. Τρελαίνεται για παιχνίδια μυαλού, όμως δεν του αρέσει να χάνει, σαν κακομαθημένο παιδί. Εκεί καλείται να δείξει τις ικανότητές της η διπλωμάτισσα σύντροφός του! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Το «οιδιποδάκι» μας! Είναι το παιδί που δύσκολα θα απογαλακτιστεί, αν το καταφέρει ποτέ. Λέγεται πως αν του ανοίξεις μια ζεστή, τρυφερή, στοργική αγκαλιά, θα τυλιχτεί γύρω σου σαν ζεστή κουβερτούλα, για όλη την υπόλοιπή ζωή σας. Τη γυναίκα του τη θέλει τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική, αφοσιωμένη σ’ αυτόν και τα παιδιά τους, διαχυτική (γιατί λατρεύει τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια). Την θέλει να είναι πάντα έτοιμη να του προσφέρει έναν ώμο να ακουμπήσει και να πει τα παράπονά του. Θέλει να τον περιμένει πάντα σπιτική θαλπωρή και καλό, σπιτικό φαγητό. Με λίγα λόγια, θέλει να «του θυμίζεις τη μάνα του»! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο γενναιόδωρος βασιλιάς του κόσμου! Αναγνώρισέ τον σαν αυτοκράτορα και εκείνος θα σε έχει δίπλα του σαν βασίλισσα, αυτός θα σε καμαρώνει και οι άλλοι θα σκάνε απ’ το κακό τους. Θέλει τη βασίλισσά του δυνατή, ξεχωριστή, γεμάτη αυτοπεποίθηση, υπεράνω όλων των άλλων, κοινών θνητών, κοριτσιών. Θέλει να τον αποδέχεται και να τον θαυμάζει, κολακεύοντάς τον ακατάπαυστα. Χρειάζεται την έμπρακτη λατρεία και αφοσίωσή της. Όποτε εκείνος έχει κάποιο πρόβλημα ή παράπονο, απαιτεί εκείνη να είναι πάντα πρόθυμη να τον ακούσει, να τον παρηγορήσει και ίσως να τον συμβουλέψει (με πολύ λεπτότητα και αν της το επιτρέψει, βεβαίως). Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Σχολαστικός με την τάξη και την καθαριότητα. Τι άλλο θα ζήταγε για σχέση ζωής; Μα φυσικά, μια Μαίρη Παναγιωταρά, μια εργαζόμενη μητέρα, μια καλή νοικοκυρά! Μια σύντροφο με τάξη και πρόγραμμα, από το οποίο ποτέ μα ποτέ, δε θα παρεκκλίνει. Επειδή αναζητά πάντα το τέλειο και ψάχνει το λάθος και εκεί που δεν υπάρχει, η σύντροφός του θα πρέπει να αντέχει τη συνεχή και πολλές φορές καυστική και κακόπιστη κριτική του. Να ξέρει, ωστόσο, ότι εκείνος δεν κάνει ποτέ λάθος και επομένως δεν ανέχεται καμιά κριτική! Σε θέλει μοναδική και ιδιαίτερη για να είναι μαζί σου. Τον θέλεις το ρόλο; Χάρισμά σου! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο κενόδοξος. Λέξεις-κλειδιά: Ηρεμία, αρμονία, ισορροπία, αίσθηση καλαισθησίας, πολυτέλεια, απόλυτος συμβιβασμός με το κοινωνικό κατεστημένο και επομένως πλήρης αποδοχή από αυτό στο πρόσωπό του. Μισεί τις γκρίνιες, τις φωνές και τις εντάσεις, άρα η σύντροφός του θα είναι πάντα ήρεμη, γλυκιά και τρυφερή μαζί του. Δε θα τον κριτικάρει, θα τον αγαπά, θα τον ποθεί, θα τον κολακεύει, θα τον θαυμάζει μόνιμα και ακατάπαυστα! Θα είναι ελκυστική, πάντα κομψή, με εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες. Θα του έχει το σπίτι γεμάτο κρύσταλλα, πορσελάνες και γαλλικές σαμπάνιες. Όμως, δε θα είναι ποτέ ομορφότερή του. Μην τυχόν και τραβήξει τα βλέμματα επάνω της! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο ζηλόφθονος, ψυχαναλυτής ντεντέκτιβ. Σεξομανής, λένε κάποιοι! Σίγουρα αναζητά μια φλογερή ερωμένη, απόλυτα απελευθερωμένη από συντηρητισμούς και ταμπού στο σεξ! Τη θέλει γοητευτική και σέξι, όχι όμως ιδιαίτερα προκλητική. Αν ξυπνήσει το τέρας της ζήλιας, η καλή του θα νιώσει το θανατηφόρο δάγκωμα του σκορπιού! Την θέλει δυναμική και ανεξάρτητη, αλλά και απόλυτα, ψυχή και σώματι, αφοσιωμένη (έως υποταγμένη) σε εκείνον. Καθώς είναι διαισθητικός και καλός ψυχαναλυτής, απαιτεί απόλυτη ειλικρίνεια από το κορίτσι του, ώστε να μπορεί να την εμπιστεύεται και να καταλαγιάζει την ανασφάλειά του. Και τότε, το αποτέλεσμα θα είναι μια πλήρης συγχώνευση των δύο σε ένα! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο ερωτύλος, ταξιδιάρης, φιλελεύθερος Τοξότης, θα αναζητήσει ένα ταίρι με ατελείωτη υπομονή και κατανόηση. Έναν συγκυβερνήτη για το καράβι της ζωής του, που θα ταξιδεύει ακατάπαυστα. Ένα πλάσμα καλόβολο, ανοιχτόμυαλο, με θετική σκέψη, αισιόδοξο, που χωρίς γκρίνιες και ζήλιες, θα είναι πρόθυμο για μια νέα περιπέτεια προς το άγνωστο. Αλλά θα πρέπει να είναι και ανεξάρτητο, γιατί η ζωή μαζί του θα είναι ‘‘και μαζί και χώρια’’. Μια γυναίκα που θα του αφήνει την πόρτα ανοιχτή για να ξεκινάει για νέες γιορτές και πανηγύρια όποτε ρουτινιάζει. Και ανοιχτή, αν και όποτε θελήσει να επιστρέψει. Υπάρχει αυτό το πλάσμα; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο φιλόδοξος του ζωδιακού, κατά κύριο λόγο, στον τομέα της επαγγελματικής και κοινωνικής του καταξίωσης θα χρειαστεί συμπαραστάτη. Θέλει λοιπόν μια αντάξιά του να σταθεί δίπλα του! Τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του κόσμου. Επομένως, εκείνη πρέπει να είναι μια ‘‘πολύ καθώς πρέπει κυρία’’. Να είναι ευκατάστατη, δυναμική, επιτυχημένη, δημιουργική. Να κερδίζει τις εντυπώσεις με την εξυπνάδα και το χιούμορ της. Την ομορφιά και την κομψότητά της, πάντα όμως μετρημένα, χωρίς περιττές υπερβολές και προκλήσεις. Και πάντα να αποδέχεται και να δικαιολογεί τις όποιες παρεκκλίσεις του εργασιακού του ωραρίου, όσο και αν αυτές γίνονται εις βάρος των κοινών τους δραστηριοτήτων. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Είναι αγωνιστής, αλτρουιστής, είναι αυτός που θα σώσει τον κόσμο όλο. Θα διαλέξει το ταίρι του σε μια πορεία ή σε μια διαδήλωση. Θα είναι μια συναγωνίστριά του, μια συνοδοιπόρος του! Θα είναι ένα κορίτσι που θα διαθέτει υψηλό πνευματικό επίπεδο, μεγάλο ενδιαφέρον για πολιτιστικά και φιλοσοφικά θέματα, αφοσίωση στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Θα σέβεται τις επιλογές του και θα υποστηρίζει την όποια ακραία ιδεολογία του. Θέλει την γυναίκα του να έχει πρωτοποριακές, προοδευτικές ιδέες, έξω από τα κοινά και τετριμμένα. Και να είναι πάντα έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα, προκειμένου να αγωνιστεί «τον αγώνα τον καλό και δίκαιο» στο πλάι του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Οι ονειροπόλοι, οι ρομαντικοί. Το βασικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει το ταίρι του, είναι η κυκλοθυμία του. Εκεί θα πρέπει να έχει υπομονή και να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του. Τη θέλει δυναμική και με αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα να κουλουριάζεται σαν γατούλα δίπλα του! Θέλει το κορίτσι του να είναι η ηρωίδα ενός ρομαντικού μυθιστορήματος μιας άλλης εποχής. Θέλει να τον ακολουθεί, να ταξιδεύουν μαζί σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Θέλει να τον επιβεβαιώνει και να τον κάνει να νιώθει ότι τον αγαπάει μέχρι θανάτου. Όμως, χρειάζεται να του αποδείξει ότι είναι και ικανή να τον απαλλάξει από τις πεζές, πρακτικές, κουραστικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24