Έχει γενέθλια και δεν ξέρεις τι δώρο να του πάρεις; Σου έχουμε την απάντηση!

Έχει γενέθλια και δεν ξέρεις τι δώρο να του πάρεις; Σου έχουμε την απάντηση!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Προβληματισμό δημιουργεί το δώρο που θα πρέπει να πάρεις, αρχίζει το άγχος, η αβεβαιότητα, θα του αρέσει; δεν θα του αρέσει; θα ενθουσιαστεί ή τσάμπα θα πάει ο κόπος και η προσπάθεια; Βοηθάει παρά πολύ το ζώδιο σου στο οποίο ανήκει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, είναι ένας τρόπος για να καταλάβεις αν θέλει εντυπωσιασμό, ή χρηματική αξία ή συναισθήματα ή αν δεν έχει σημασία το αντικείμενο αλλά αυτό που θα μετρήσει θα είναι η κίνηση. Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του, τις προτιμήσεις του, τις ανάγκες του και αναλόγως με όλα αυτά περιμένει και ένα δώρο που θα είναι σχετικό με την ιδιοσυγκρασία του.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι δώρο μπορείς να του κάνεις στα γενέθλια του:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός προτιμάει τα συμβολικά δώρα αυτά που έχουν συναισθηματική αξία ή μπορούν να φανερώσουν κρυμμένα αισθήματα. Τα κοινότυπα δώρα που κάνουν την κίνηση να μοιάζει τυπική ή υποχρεωτική τα αντιπαθεί, του δημιουργούν αρνητισμό.  Αυτό που θα του προσφέρεις θα πρέπει να είναι ξεχωριστό και να αρμόζει στον χαρακτήρα του ή να αντικατοπτρίζει κάποια συγκεκριμένη του επιθυμία. Το δώρο που θα κανείς σε έναν Κριό θέλει σκέψη, για να μπορέσεις να βοηθηθείς προσπάθησε να ανατρέξεις σε κάποιο συμβάν που σου διηγήθηκε ή σε κάποιο γεγονός που τον ενθουσίασε και αναλόγως να βρεις το συμβολικό αντικείμενο. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις κοινότυπες κλασικές επιλογές, εστίασε σε δώρα που σχετίζονται με γεγονότα της ζωής του ή με τον τρόπο σκέψης του. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τους χαρακτήρες που το περιμένουν το δώρο και μάλιστα η πρώτη του εντύπωση θα εξαρτηθεί από το περιτύλιγμα. Όσο πιο περιποιημένο και ποιοτικό θα είναι στην εξωτερική του μορφή τόσο πιο πολύ θα ενθουσιαστεί. Του αρέσουν τα υλικά αγαθά, κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένει ένα ακριβό δώρο, θα εκτιμήσει την χρηματική του αξία. Σίγουρα θα πρέπει να αποφευχθεί κάτι πρόχειρο, καλό θα είναι το αντικείμενο να μην βρίσκεται σε μια κοινή συνηθισμένη σακούλα αλλά σε ένα καλοφτιαγμένο κουτί. Παρά το ότι εκτιμά το καλό φαγητό και το εξαντρίκ γλυκό ωστόσο τη στιγμή που θα περιμένει δώρο δεν θα αρκεστεί στα ποιοτικά πανάκριβα σοκολατάκια, το αντικείμενο το θέλει με υλική υπόσταση. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε πουκάμισα, παπούτσια, μπλουζάκια, δεν θα δυσανασχετήσει ένας Δίδυμος, σε γενικές γραμμές και συγκριτικά με τα αλλά ζώδια είναι εύκολος και βολικός.  Στο θέμα του δώρου βγαίνει στην επιφάνεια η πρακτική πλευρά του χαρακτήρα του, θα εκτιμήσει την κίνηση να του αγοράσεις τη ζώνη που τυχαία προχθές είδατε σε μια βιτρίνα και την σχολίασε θετικά. Ο Δίδυμος δεν εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην συναισθηματική αξία, στο δώρο που θα του κάνουν δεν ψάχνει να βρει την συναισθηματική βάση. Ενδιαφέρον θα δείξει και σε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την εργασία του ή το αμάξι του.  Θα εκτιμήσει παρά πολύ αν του προσφέρεις κάτι που ο ίδιος δεν έχει την δυνατότητα να το βρει , θα κατενθουσιαστεί αν το δώσεις αυτό που έψαχνε. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικός τύπος είναι ένας Καρκίνος συνεπώς θα εκτιμήσει όχι την χρηματική αξία και την υλική υπόσταση, αλλά το συναίσθημα που θα απορρέει από την κίνηση. Αν ικανοποιηθεί συναισθήματα, αν αυτό που θα του προσφέρεις φανερώσει αγάπη και αφοσίωση ή υπόσχεση, τότε για πολλά χρόνια θα κρατήσει στο συρτάρι του αυτό το δώρο, ξεχωριστή θέση θα έχει στην καρδιά του. Από την άλλη πλευρά θα εκτιμήσει ένα ρομαντικό γεύμα ή μια όμορφα διακοσμημένη σοκολατένια καρδιά. Οτιδήποτε μπορεί να φανερώσει θερμή συναισθηματική εκδήλωση θα το αγαπήσει, θα το εκτιμήσει, και παράλληλα θα ενδυναμώσει την έλξη που αισθάνεται. Αδιάφορο θα τον αφήσουν τα πρακτικά δώρα, δεν δίνει σημασία στην χρηστικότητα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας πάντα δίνει σημασία στη μόστρα, στον εντυπωσιασμό, στην πολυτέλεια. Συνεπώς ο πήχης είναι ανεβασμένος, η στάση του ενδόμυχα είναι απαιτητική, και τα γούστα του σίγουρα δεν είναι φθηνής χρηματικής αξίας. Άρα λογικά αν το πάρεις θα περιμένει το ακριβό δώρο, αυτό που θα κοστίζει, το εντυπωσιακό και όχι κάτι το πολυκυκλοφορίσιμο. Με λίγα λόγια αν θέλεις να κάνεις δώρο σε έναν Λέοντα θα πρέπει να βγουν τα καβούρια από την τσέπη, το περιτύλιγμα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει κορδέλες με ευφάνταστο τρόπο δεμένες, και γενικότερα με λεπτομερειακή και ποιητική διακόσμηση. Συμπεραίνουμε λοιπόν πως ένας Λέοντας στα γενέθλια του περιμένει να εντυπωσιαστεί, το αν θα ικανοποιούν οι προσδοκίες του αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είτε θέλει να το κρύψει είτε όχι ένας Παρθένος δίνει μεγάλη σημασία στη μέρα των γενεθλίων του γι αυτό το δώρο που θα λάβει θέλει να έχει μια σχετική σημασία με την συγκεκριμένη περίοδο ή φάση στην οποία βρίσκεται η ζωή του. Κατά πάσα πιθανότητα να εκτιμήσει ένα βιβλίο που η υπόθεση έχει ομοιότητες με τη δική του ζωή ή προσωπικότητα. Το δώρο που θα κάνεις σε έναν Παρθένο καλό θα είναι να έχει άμεση σχέση με τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, το σίγουρο είναι πως δε θα δείξει ενδιαφέρον σε κάτι άσχετο με την ιδιοσυγκρασία του ή σε κάτι γενικής και ευρείας χρήσης. Ασχολήσου με την πνευματικότητα του και θα καταλάβεις πιο αντικείμενο του αρμόζει. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η κίνηση μετράει για έναν Ζυγό, ωστόσο αν θέλεις να τον γοητεύσεις τότε πρόσφερε του κάτι εντυπωσιακό, κάτι που θα κάνει το βλέμμα του να ανοίξει και θα δεις πόσο πλατύ θα γίνει το χαμόγελο του. Είναι από τους χαρακτήρες που για να σε θυμάται αυτό που θα λάβει θα το βάλει στο ράφι  του ή στο γραφείο του. Ένας Ζυγός μπορεί να ενθουσιαστεί από ένα μπρελόκ μέχρι ένα πολύτιμο αντικείμενο, αρκεί αυτό που θα του προσφέρεις να ταιριάζει με τα γούστα του, να είναι εμφανίσιμο, σενιαρισμένο και περιποιημένο. Αγαπάει τις εκπλήξεις, αν μετά το δωράκι υπάρχει και ένα όμορφο γεύμα σε ρομαντικό χώρο τότε ήρθε και έδεσε το γλυκό, θα τον κερδίσεις ολοκληρωτικά, τις κινήσεις αυτές δεν πρόκειται να τις ξεχάσει ποτέ. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή θα σε δυσκολέψει παρά πολύ το δώρο που θα κάνεις σε έναν Σκορπιό γι αυτό σου δίνει τη συμβουλή να καταφύγεις σε σωματικές επιλογές. Ντύσου πακέτο με κορδέλα και εμφανίσου μπροστά του, θα κατενθουσιαστεί. Ένας γνήσιος Σκορπιός δυο πράγματα αγαπάει, την μυστικοπάθεια και τον ερωτισμό. Άρα το δώρο που θα του κάνεις ή θα πρέπει να σχετίζεται με την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα του ή θα πρέπει να αφόρα αντικείμενο που να συνδυάζεται με κάποιο μυστικό δικό του ή δικό σου. Η προσωπικότητα ενός Σκορπιού δεν είναι από τις εύκολες περιπτώσεις ωστόσο υπάρχουν κάποια στάνταρ σημεία που μπορούν να σε διαφωτίσουν και να σε κατευθύνουν. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε έναν γνήσιο Τοξότη είναι αεροπορικά εισιτήρια για δύο χωρίς επιστροφή. Ένα ταξιδάκι ποτέ δεν θα το βρει ανούσιο και ανιαρό ένας καθαρόαιμος Τοξότης. Από την άλλη πλευρά αν αναζητάς ένα κάπως πιο υλικό ή πρακτικό δώρο τότε πάρτου ένα ποδήλατο, ρακέτες τένις, πατίνια, θα τα εκτιμήσει τα παιδικά δώρα, θα νιώσει χαρά και ενθουσιασμό. Αυτό που θα προσφέρεις σε έναν Τοξότη θα πρέπει να είναι ικανό να του διευρύνει τους ορίζοντες, πνευματικούς και σωματικούς. Τυπικά αντικείμενα όπως έναν αναπτήρα, μια γραβάτα, ένα κασκόλ, άστα καλυτέρα δεν αρμόζουν στην ανήσυχη προσωπικότητα του. Διάλεξε αυτό που θα του ανοίξει την όρεξη για δράση και περιπέτεια. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα όμορφο και σοβαρό δερμάτινο σετ για το γραφείο του θα το εκτιμήσει. Σε πρακτικού ενδιαφέροντος δώρα εστιάζει ένας Αιγόκερως ακόμα καλυτέρα αν το αντικείμενο σχετίζεται με την εργασία του και μπορεί να έχει χρηστική σημασία. Φαινομενικά θα δείξει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα δώρα, όμως κατά βάθος μέσα του δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην κίνηση, θα απογοητευτεί αν δεν του προσφέρεις τίποτα ή αν αυτό που θα του δώσεις είναι άπλα τυπικό και τίποτα παραπάνω. Για έναν Αιγόκερω έχει σημασία να τον εκτιμούν, αν το δώρο που θα του κάνεις φανερώνει είτε με την σοβαρή του όψη είτε με την χρηματική του αξία πως είναι κάτι ουσιαστικό και μακροχρόνιας διάρκειας, τότε θα το εκτιμήσει και θα βρει τρόπο να στο δείξει. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντικείμενα πρωτότυπα, συσκευές προχωρημένης τεχνολογίας, παράδειγμα ένα ρολόι που να δείχνει την ώρα, το λίπος, τους σφυγμούς, την πίεση, τα κανάλια στην τηλεόραση, γενικότερα τα δώρα που θα εκτιμήσει ένας Υδροχόος θα πρέπει να έχουν κάτι το πρωτοποριακό, το ασυνήθιστο, ή το μοναδικό που να υπάρχει δηλαδή μόνο ένα κομμάτι, δεύτερο να μην βγήκε ποτέ, και αυτό το ένα και μοναδικό να το έχει μόνο αυτός ο Υδροχόος. Επομένως λοιπόν ψάξε για κάτι εξεζητημένο, ίσως να απευθυνθείς σε ιντερνετικά σαιτ του εξωτερικού, κάτι που να μην το έχει ξαναδεί και να μην υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα. Επίσης αγαπάει τις μάρκες, θα δεχτεί και ένα συνηθισμένο αντικείμενο αρκεί να είναι ακριβής μάρκας. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ταξιδεύει με το πνεύμα του ο Ιχθύς, θα τον ενθουσιάσει ένα βιβλίο για θέματα μυστικισμού, αποκάλυψης, διαίσθησης, παραψυχολογίας. Θα εκτιμήσει ένα αντικείμενο τέχνης, έναν πινάκα, ένα εργόχειρο, μια ποιητική συλλογή του Καβάφη συνοδευομένη με την φράση ‘κυκλοφορεί μόνο στους διανοουμένους κύκλους’. Την αγαπάει την υπερβολή και την μυθοπλασία όταν πρόκειται για συναίσθημα. Την θέλει λίγο την φαντασία του το δώρο που θα προσφέρεις σε έναν Ιχθύ, θα πρέπει να αγγίζει την πνευματικότητα του, να μπορεί να διεγείρει τις νοητικές του ικανότητες και ανάγκες. Βεβαία το ρομαντικό δείπνο δίπλα στην θάλασσα με τα κεράκια να τρεμοσβήνουν και το πολλών ετών αξίας κόκκινο κρασί δε θα το σνομπάρει, θα το εκτιμήσει δεόντως, θα δώσει έκταση στο προσωπικό του παραμύθι. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24