Ποια ζώδια κάνουν λάθος επιλογές συντρόφου;

Ποια ζώδια κάνουν λάθος επιλογές συντρόφου;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μιράντα Βασιλείου

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί μέσα σου γιατί να ερωτεύεσαι τον λάθος άνθρωπο; Γιατί τυχαίνουν όλα τα στραβά και τα ανάποδα κάθε φορά που προσπαθείς να βρεις το ταίρι της ζωής σου, γιατί να μην μπορείς να βρεις το απόλυτο ταίριασμα με τον ερωτικό σου σύντροφο. Κι όμως μήπως έχεις μπει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως τελικά οι όμοιοι μεταξύ τους άνθρωποι, δεν ταιριάζουν απόλυτα στα θέλω και στις επιθυμίες τους, γιατί σε μια σχέση χρειάζεται η ποικιλία, η πρωτοτυπία, το αλατοπίπερο στο σεξ, η αισθησιακή χημεία και άλλα τόσα, που μπορεί να φέρουν κοντά δυο διαφορετικά πρόσωπα, που ίσως τους ταυτίζει το πεπρωμένο τους.

Δες αν φταίει το ζώδιο σου που κάθε φορά επιλέγεις το λάθος άτομο:

Ας αφήσουμε το δύσκολο, το μυστήριο, το κρυφό, το λίγο απρόσιτο, να συναρπάσει τα συναισθήματα και τις αισθήσεις μας και ας κάνουμε τότε τις επιλογές του συντρόφου μας πιο σίγουροι και πιο κατασταλαγμένοι από ποτέ.

ΚΡΙΟΣ

Ένας/μία Κριός είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιλέξει το μυστήριο, το λίγο απρόσιτο άτομο, για να του ξυπνήσει τις αισθήσεις από την αρχή, γιατί είναι από φύση του αντιδραστικό ζώδιο και πολεμά να καταφέρει να κερδίσει τα πάντα στον έρωτα. Ίσως αν επιλέξει τον ακριβώς ίδιο χαρακτήρα, να βαρεθεί πολύ εύκολα και τότε θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ούτε ένας Ταύρος θα επιλέξει να ταιριάζει απόλυτα με μια ερωτική, νέα γνωριμία, γιατί έχει υπομονή, επιμονή και πίστη πως μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά, πως μπορεί να φέρει με τα νερά του έναν διαφορετικό, ερωτικό σύντροφο και θα τα καταφέρει, γιατί έχει βλέψεις σε μια σχέση με σταθερότητα και σοβαρότητα, με ομορφιά και τρυφερότητα, με στοργή και γλυκύτητα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε έναν Δίδυμο, δεν αρέσει καθόλου να συνυπάρχει με ένα ερωτικό ταίρι που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, γιατί απλούστατα δεν θα μπορεί να μάθει περισσότερα, να επεκτείνει την επικοινωνία του, τις γνώσεις του και την διάθεση που έχει για κουτσομπολιό, άρα επιλέγει το μυστήριο άτομο και όχι κάποιο με ταυτισμένες ιδέες, με ίδια πιστεύω και όμοιους στόχους. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για ένα ζώδιο που θα επιλέξει το πρόσωπο που κρύβει κάτι, που θυμίζει κάτι από το συναισθηματικό παρελθόν, κάποιο άτομο που άφησε τη στάμπα του στην καρδιά και στο κορμί, και θέλει πάλι να προσπαθήσει να αγγίξει την ψυχή και το σώμα, κάνοντας μια καινούρια αρχή, γεμάτη αναμνήσεις και τρυφερές εικόνες. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Δεν θα επέλεγε ποτέ έναν λάθος άνθρωπο, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο, επιλέγεται ένα Λιοντάρι, από τους λάθος συντρόφους, μόνο και μόνο για να τους προκαλέσει να το διεκδικήσουν, να το εντυπωσιάσουν και να το κατακτήσουν. Κάποια πρόσωπα μπορεί να τα δώσουν όλα για όλα για να είναι κοντά τους ένα Λιοντάρι, έστω κι αν αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα διαλέξει ποτέ «το λάθος άνθρωπο», εκείνο το ερωτικό ταίρι δηλαδή, που θα δυσκολέψει με παντοίους τρόπους τη ζωή του, αλλά επιλέγει το σωστό σύντροφο, που θα είναι πάντα εκεί να «υπομένει» τις παραξενιές του σε ότι αφορά την καθαριότητα, την τάξη και την ευπρέπεια. Ίσως δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καυτό πάθος από την φλογερή αγάπη, την τρυφερότητα από την σεξουαλική διέγερση. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να βάλει όρια σε έναν Ζυγό για την επιλογή του σωστού ή του λάθους ερωτικού συντρόφου, δεδομένου ότι είναι της άποψης πως «εμείς οι δυο σαν ένας» έχουμε τη δυναμική να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να γίνουμε απαραίτητοι στη σχέση επί ίσοις όροις, γιατί θα φωλιάσει στο δεσμό η αληθινή αγάπη, γιατί ο έρωτας και το πάθος είναι πανταχού παρόντα συναισθήματα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα θα επιλέξει εκείνο το ερωτικό ταίρι που θα είναι αντιστρόφως ανάλογο προς τα δικά του δεδομένα και γούστα, γιατί θέλει να λειτουργήσει παθιασμένα, ανακαλύπτοντας κάθε πτυχή ενός μυστήριου και λίγο κρυφού εραστή, που θα εξιτάρει μανιωδώς όλες τις μυστικές και φανερές επιθυμίες ενός Σκορπιού. Θα σε κάνει να νιώσεις πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά σου με φλογερές πράξεις και καυτά λόγια. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε σωστή ή λανθασμένη ερωτική επιλογή, είναι για έναν/μια Τοξότη, μια αισθησιακή εμπειρία που γεμίζει τη φαρέτρα του, για να αποκτήσει γνωριμίες και για να ταξιδέψει από καρδιά σε καρδιά και από σώμα σε σώμα, εξερευνώντας με πάθος το κάθε τι. Αποζητούν το κάτι διαφορετικό στο ταίρι τους, κάτι που διεγείρει την φαντασία τους και την έμφυτη αίσθηση της ελευθερίας τους, τότε μόνο θα παραδοθούν άνευ όρων. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάλλον δεν θα ερωτευτεί ποτέ έναν άνθρωπο με διαφορετική φιλοσοφία από τη δική του, δεδομένου ότι δεν επιθυμεί να δώσει και πολλές ευκαιρίες σε έναν/μια σύντροφο που δεν ταιριάζει με τα δικά του μοτίβα. Αποφεύγει διακαώς να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων, και ενώ πετάει στον έβδομο ουρανό με μια βαθιά αγάπη απόλυτα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, εν τούτοις θέλει οπωσδήποτε να πατάει στη γη. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε είναι διαφορετικό, πρωτότυπο, πρωτόγνωρο και ιδιόρρυθμο σε ερωτικό ταίρι, μπορεί άνετα να θέλξει έναν/μια Υδροχόο σαν μαγνήτης, και να εξιτάρει τις αισθήσεις και τα αισθήματά του από την πρώτη ματιά, από το πρώτο άγγιγμα. Κάποιες φορές πιστεύει ότι μάλλον είναι εκείνος/η στη λάθος πλευρά μιας ερωτικής, καυτής ιστορίας, ωστόσο απολαμβάνει να ψάχνει την ψυχή και το κορμί σου, με την ίδια τρυφερότητα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Πιστεύει ακράδαντα στο κάρμα, στο πεπρωμένο, στο ριζικό του ένας Ιχθύς, άρα θεωρεί ότι όλα τα λάθος άτομα πέφτουν πάντα στο δρόμο του, εκείνα που δεν καταλαβαίνουν την ψυχή του, και όσα δεν αντιλαμβάνονται τα βαθιά, ειλικρινή του συναισθήματα. Μοιάζει σαν να έχει πάντα ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και αναζητά ένα ταίρι παρόμοιο με το προηγούμενο. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24