Ποια ζώδια επιθυμούν μια μόνιμη σχέση και ποια όχι;

Ποια ζώδια επιθυμούν μια μόνιμη σχέση και ποια όχι;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Ορφέας Δούκας

Δεν είναι ο έρωτας μυστήριο, εμείς οι άνθρωποι τον κάνουμε να φαίνεται έτσι, γιατί οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες, γιατί πολλοί αποφεύγουν μια μόνιμη δέσμευση και προτιμούν τις ερωτικές εμπειρίες και μόνο, τις ελεύθερες σχέσεις που δεν χρειάζεται να δώσουν όρκους και να πάρουν υποσχέσεις και μάλιστα να τις τηρήσουν στο ακέραιο. Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του προσώπου που σε ενδιαφέρει, για να μάθεις αλήθειες που κρύβουν οι σκέψεις του, η καρδιά και το κορμί του.

Ποια ζώδια κάνουν σχέση για να μείνουν και ποια ήλθαν για να φύγουν;

ΚΡΙΟΣ

Τι να περιμένει κανείς από ένα άτακτο και αγριεμένο Κριάρι που αρέσκεται στο κυνήγι του αντικείμενου του πόθου του κάθε ώρα και στιγμή; μα να αποστασιοποιηθεί με τον τρόπο του από μια μόνιμη αγκαλιά, και αυτό θα κάνει, ίσως γιατί τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει την ελευθερία του ή διότι δεν επιθυμεί να ανήκει κάπου επίσημα. Δεν χρειάζεται να πιέσεις μια κατάσταση για να μάθεις αν ενδιαφέρεται πραγματικά, θα στο δείξει με πράξεις τρυφερότητας και στοργής. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Το σίγουρο είναι πως ένας/μια Ταύρος, αναζητά τη σταθερότητα και τη σιγουριά σε μια σχέση, όμως δεν θα πει εύκολα το «ναι» σε μια σοβαρή δέσμευση, γιατί θέλει να βεβαιωθεί για τα αισθήματά σου, γιατί θέλει να σε κοιτάζει με το λάγνο βλέμμα του κατευθείαν στα μάτια και να αναστατώνει τις αισθήσεις σου. Τότε και μόνο τότε θα διαισθανθείς πως ναι, υπάρχει σοβαρός σκοπός και θα τον υλοποιήσει άμεσα, αφού έχεις κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όσα παίρνει ο άνεμος» σου θυμίζει το σκεπτικό που λειτουργεί ένας Δίδυμος, σε ότι αφορά το κομμάτι της μονιμότητας σε μια σχέση, γιατί είναι από τα ζώδια εκείνα που οι αμφιβολίες και τα ερωτηματικά είναι έντονα ανά πάσα ώρα και στιγμή πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση. Φοβάται για την ελευθερία του, φοβάται για τον εαυτό του, αλλά δείχνει με πράξεις τα θέλω του, δεδομένου ότι σε πνίγει στη ζεστή αγκαλιά του μόλις βεβαιωθεί ότι δεν ασκείς πίεση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ψέμα πως ένας/μια Καρκίνος αποβλέπουν σχεδόν πάντα σε μια ευτυχισμένη, μόνιμη σχέση/οικογένεια, αυτό που είναι μύθος όμως είναι πως λένε σε όλους τους ερωτικούς συντρόφους το «ναι» για κάτι σταθερό και σοβαρό. Αρκεί να κερδίσεις τον ψυχικό του κόσμο και να εισχωρήσεις με τέχνη και μαεστρία στα κατάβαθα της καρδιάς του, τότε να ξέρεις πως έχεις καταλάβει μια σταθερή και σοβαρή θέση, ίσως και για μια ολόκληρη ζωή. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Άφησε πρώτα έναν Λέοντα να γευτεί και την τελευταία σταγόνα ερωτικής εμπειρίας στη ζωή του και μετά ετοιμάσου να δεχτείς την επίσημη πρόταση που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σε ενώσει μαζί του σε μια μακροχρόνια πορεία. Θα φανεί στο χειροκρότημα αν είναι εσύ ο/η σύντροφος που θα δεσμευτεί με όρκο πίστης και αφοσίωσης, όταν δεις ότι θέλει πάση θυσία να υπερπηδήσει και  να ξεπεράσει όσα εμπόδια κι αν υπάρχουν στη μεταξύ σας σχέση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποικοδομητική επιμονή, υπομονή και σταθερότητα στα θέλω και τις επιθυμίες σου πρέπει να έχεις, για να σου γνέψει ένας/μια Παρθένος ότι είσαι το μοναδικό πλάσμα που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής μαζί σου. Δεν είναι ένας εύκολος άνθρωπος, για αυτό θα σε τεστάρει συνέχεια, θα περνάς από μια συνεχή ακτινογραφία της καρδιάς, κάθε φορά που βρίσκεσαι μαζί του, ωστόσο μόλις πέσει ο τραχύς τοίχος που ύψωσε ανάμεσα σας, πετάς στον έβδομο ουρανό από ευτυχία. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το κυριότερο κλειδί της καρδιάς ενός Ζυγού, είναι να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια στο πλάι σου, είναι να περνά ευχάριστα μαζί σου, να μην φεύγει το χαμόγελο από τα χείλη του, να μπορείς να σταθείς στις παρέες και τις συντροφιές του, να τον κάνεις να ηρεμεί, να χαλαρώνει και να ισορροπεί σε όλες τις πτυχές της ζωής. Τότε έχεις πολλές πιθανότητες να γίνει δικός σου για πάντα, να αφοσιωθεί δίπλα σου και να αγκαλιάσει τα θέλω και τις ανάγκες σου. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βασική επιθυμία ενός Σκορπιού είναι να βρει τον άνθρωπο που θα μιλήσει με τους ίδιους ρυθμούς και στην καρδιά και το κορμί του, ωστόσο δεν θα πέσει από την πρώτη στιγμή αν δεν πάρει τα εχέγγυα πως μπορεί να σε εμπιστευτεί απόλυτα, και πως θέλει να ξεδιπλώσει τις αισθησιακές του ανάγκες, αλλά και τα συναισθηματικά του κενά. Μόλις αντιληφθείς πως αρχίζει να κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον, τότε ναι, έχεις καταλάβει σημαντικό μέρος στη ζωή του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σεβαστείς στην ταξιδιάρα φύση του, αν δεν προσπαθήσεις να του στερήσεις την ελευθερία, αν είσαι στο πλευρό του στις κοινές παρέες και δεν βαριέται εύκολα μαζί σου, τότε έχεις άπειρες πιθανότητες να σου δείξει πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς την πολύτιμη παρουσία σου. Άσε να πιστεύει πως είναι πουλί πετάμενο, πως ζει μαζί σου κάθε στιγμή την ανεξάρτητη φύση του, να ονειρεύεται στην αγκαλιά σου, να φλογίζει με πάθος τη σχέση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν διαπιστώσεις πως ο/η Αιγόκερως που έχεις στο πλάι σου, έχει ορθοποδήσει επαγγελματικά, ικανοποιείται από την οικονομική του κατάσταση και αρχίζει να σου ανοίγεται συναισθηματικά, τότε μπορείς να έχεις σοβαρές ελπίδες για μια μόνιμη σχέση μαζί του, δεδομένου ότι αρχίζει να προγραμματίζει ακόμα και την ερωτική του ζωή. Φρόντισε εκτός από τους στόχους της δουλειάς, να βαδίζετε κάτω από κοινές φιλοδοξίες, να σου εμπιστεύεται τυφλά τα θέλω και τις επιθυμίες του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί εκ πρώτης όψεως ένας αέρινος Υδροχόος να μην μπορεί να πιαστεί εύκολα στη φάκα μιας μόνιμης δέσμευσης, ωστόσο είναι σταθερό ζώδιο και αυτό υπηρετεί πιστά και στα ερωτικά του, δεδομένου ότι αποκτά την απόλυτη πληρότητα σε μια ουσιαστική σχέση, παρ’ ότι τρέμει μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα πει το «ναι» χωρίς να τον κεντρίζεις πνευματικά, χωρίς να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, χωρίς να αφουγκραστείς τις ευαισθησίες και τα όνειρα του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αν καταφέρεις να γίνεις εσύ τα όνειρα και οι φαντασιώσεις του, τότε θα έχεις για πάντα στο πλευρό σου ένα ευγενικό και τρυφερό ψαράκι. Για να διεισδύσεις στα ερωτικά, μυστικά του μονοπάτια μόνιμα, άφησε να σου εξιστορεί τα μακρόπνοα σχέδια του, τα ταξίδια που θέλει να κάνει μαζί σου, και παράλληλα να σου δείχνει πως θέλει να έχετε μια άψογη, συναισθηματική διαδρομή, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάποια στιγμή δεν θα ξεγλιστρήσει από τα δίχτυα σου. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24