Πώς θα καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένος, ανάλογα με το ζώδιό του.

Πώς θα καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένος, ανάλογα με το ζώδιό του.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (7 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Γνωριστήκατε, ξεκινήσατε να βγαίνετε και το θέμα πάει να εξελιχθεί σε σχέση… Έλα όμως που δεν μπορείς να καταλάβεις αν όντως την έχει πατήσει μαζί σου ή όχι! Ρωτάς τους φίλους και τους γνωστούς να σου πουν την άποψή τους, όμως δε σκέφτηκες το πιο σημαντικό, να διαβάσεις το ζώδιό του… Γιατί μόνο αυτό μπορεί να σου δώσει την απάντηση, αν είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου!

Όταν τα 12 ζώδια ερωτεύονται.

Κριός

Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να πει μεγάλα λόγια και να γίνεται αλοιφή όταν σε βλέπει, όμως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου, όταν θα σε έχει ως προτεραιότητά του! Σε κυνηγάει; Έρχεται απρόσμενα να σε δει; Αναζητά να μοιράζεστε συχνά στιγμές πάθους; Τότε ναι, είναι… φουλ καψούρης! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο αισθαντικός Ταύρος θέλει το χρόνο του για να ερωτευτεί, αλλά και για να αφεθεί συναισθηματικά στον έρωτα… Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ιδιαίτερα καχύποπτος και επιφυλακτικός. Θα καταλάβεις ότι την έχει πατήσει μαζί σου, όταν θα σκάσουν τα πρώτα δείγματα ζήλειας και όταν θα θελήσει να βάλει τη σχέση σας σε μία πιο σταθερή μορφή! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Ένας φουλ ερωτευμένος Δίδυμος θέλει 24ώρες το 24ωρο να σου μιλά, να χάνεστε σε συζητήσεις, να σε πειράζει με μηνύματα και δε βαριέται ούτε στιγμή. Έχει τον ενθουσιασμό να σε συναντά κάθε μέρα και, γιατί όχι, να κάνετε μαζί και το αγαπημένο του χόμπι, που δεν είναι άλλο από τα ταξίδια…. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Δεν υπάρχουν αμφιβολίες όταν ένας Καρκίνος είναι φουλ ερωτευμένος… Σε κάνει να αισθάνεσαι κατευθείαν δικός του άνθρωπος. Σε βάζει στο σπίτι του, στην οικογένειά του, σου ανοίγεται για τα πολύ προσωπικά του ζητήματα και σου εκφράζει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Αρχίζει τα δωράκια, τις εκπλήξεις, τις περιποιήσεις, ενώ το χαμόγελό του φτάνει ως τα αυτιά του; Τότε ναι, ο Λέοντας είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου! Κάνει τα πάντα για να σε δει να γελάς… Περνά μαζί σου ατέλειωτες ώρες στο κρεβάτι και δε σε χορταίνει με τίποτα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Σου κάνει όλα τα κέφια; Σου δίνει το ποτήρι με το νερό στο χέρι; Σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και σε έχει μη βρέξει και μην στάξει; Ο Παρθένος δεν είναι πολύ εκφραστικός, αλλά όταν πρόθυμα εκφράζει τους τρόπους του και θέλει να σε περιποιείται, θέλει με λίγα λόγια να σου πει ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Όταν ένας Ζυγός είναι φουλ ερωτευμένος, ζητά επιβεβαίωση, ζεστασιά και συντροφικότητα… Κοκκινίζει όταν σε κοιτάζει, τα λόγια του στάζουν μέλι, ενώ συχνά τον πιάνεις να τραγουδά ή ακόμα και να κάνει σχέδια για το μέλλον σας. Λάμπει όλο του το πρόσωπο και όλοι τον κοροϊδεύουν, γιατί έχει το χαμόγελο της… Colgate! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Τις περισσότερες ώρες μαζί του τις περνάτε στο κρεβάτι, όπου εκεί υπάρχει τέτοια χημεία, που δεν ξεκολλά ο ένας από τον άλλον… Παράλληλα είναι καχύποπτος, κάνει και ζήλειες έστω και αν του πεις ότι πας μέχρι το περίπτερο! Ξεκινά τους ελέγχους για το ποιος σου έστειλε μήνυμα και θέλει συνέχεια να είναι μαζί σου… Είναι ο φουλ ερωτευμένος Σκορπιός! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο χρόνος του μαζί σου ρέει σαν νερό και δεν του φτάνουν οι ώρες που είστε μαζί… Τον βλέπεις να είναι μόνιμα μέσα στον ενθουσιασμό μαζί σου, ενώ σκαρφίζεται ένα σωρό νέα πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί! Σχεδιάζει ταξίδια, εκδρομές, σε γνωρίζει στην παρέα του! Είναι ο Τοξότης, που είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως που είναι φουλ ερωτευμένος, σε βάζει στο ημερήσιο πρόγραμμά του και κάνει σχέδια μαζί σου! Αφήνει για λίγο στην άκρη τη δουλειά και γίνεται πιο αυθόρμητος από ό,τι όταν τον πρωτογνώρισες. Αρχίζει να μιλά με το εμείς και όχι με το εγώ… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Όταν ένας Υδροχόος είναι πραγματικά φουλ ερωτευμένος, είναι ικανός για τις μεγαλύτερες ανατροπές και αλλαγές στη ζωή του! Θα μπορούσε να ταξιδέψει όλο τον κόσμο μαζί σου… Θα άφηνε ακόμα και τους φίλους ή και την παρέα του, απλά και μόνο για να περάσει κάποιες στιγμές με εσένα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ρομαντικό τύπο του ζωδιακού, τον Ιχθύ, που όταν είναι ερωτευμένος έχει έμπνευση… Σου τραγουδά, σε κοιτά στα μάτια, σου γράφει στιχάκια, σου κάνει δώρο λουλούδια, είναι διαρκώς με αφιερώσεις, ενώ το βλέμμα του εκφράζει ζεστασιά και δεν ξεκολλά από πάνω σου! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24