Προετοιμασία των 12 ζωδίων για το πρώτο τους ραντεβού.

Προετοιμασία των 12 ζωδίων για το πρώτο τους ραντεβού.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Βάσια Βέρτη

Έρχεται η μεγάλη μέρα! μεγάλη προσμονή, μεγάλη αγωνία, Το πρώτο ραντεβού, το καθοριστικό αν θα υπάρξει και δεύτερο, αν θα υπάρξει και συνέχεια! Έτσι λοιπόν τα ζώδια μας, κάνουν ( ή και δεν κάνουν ) τις προετοιμασίες τους, το καθένα κατά την ιδιοσυγκρασία του, το καθένα με την δική του αντιμετώπιση, με την δική του άποψη για τον εαυτό του. Άλλο με μικρή αυτοπεποίθηση, άλλο θεωρώντας ότι είναι το δώρο του Θεού στο άλλο φύλο… Ας τα παρακολουθήσουμε να ετοιμάζονται, ας μοιραστούμε τις σκέψεις τους και ας διασκεδάσουμε!

Πως προετοιμάζονται τα ζώδια στο ραντεβού τους

ΚΡΙΟΣ

Μόλις πήρα το μπάνιο μου και βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και λέω: πόσο τυχερό είναι το άτομο που θα βρεθεί μαζί μου απόψε, στο πρώτο μας ραντεβού. Ας βάλω ότι βρω μπροστά μου και ας πάω. Τι εννοείτε ότι δεν πάει η πράσινη κάλτσα με την καφέ, αφού τις βρήκα μαζί, τότε γιατί λένε ότι το πράσινο και το καφέ συνδυάζονται; Μάααλιστα, πρέπει να είναι εναρμονισμένες, ίδιες ε; Καλά, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κριός είμαι, όχι το απέναντι (Ζυγός)! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

ΜΜΜ, τώρα που με κοιτάω, ίσως θα πρέπει να διορθώσω κάποιες ατέλειες. Θα πρέπει να βρω τι μου πηγαίνει. Ίσως να έτρωγα και κάτι ώστε να μην φανεί ότι είμαι λαίμαργος/η από το πρώτο μας δείπνο, το πρώτο μας ραντεβού. Δεν είμαι λαίμαργος/η και ας λένε. Εγώ αυτό που θέλω είναι να απολαμβάνω ταυτόχρονα, όλες τις απολαύσεις μαζί. Πάντως αυτό που μπορώ να κάνω είναι και να φάω κάτι ώστε να μην πέσω με τα μούτρα στο φαί και να προτείνω να πάμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Ποιος είναι αυτός/η που δεν θα συγκινηθεί από ένα πάρα πολύ καλό εστιατόριο! Θα φορέσω κάτι κλασσικό, κομψό και ακριβό και θα φροντίσω να φαίνεται η τιμή του ώστε να καταλάβει αμέσως με τι άτομο έχει να κάνει και ελπίζω να έχει και εκείνος/η ντυθεί ανάλογα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λοιπόν, ας ξεκινήσω να ετοιμάζομαι αλλά το θέμα είναι αν βάλω το παντελόνι δεν θα βάλω τη φούστα, αν βάλω τη φούστα δεν θα βάλω το μπλουζάκι, αν βάλω το μπλουζάκι δεν θα βάλω το πουκάμισο, τι έπαθα, τελικά σκέφτομαι αυτό που ΔΕΝ θα βάλω και όχι αυτό που θα βάλω! Όμως κάπου πρέπει να καταλήξω. Θα βάλω ότι βρω μπροστά μου γιατί με όλες αυτές τις σκέψεις έχασα χρόνο και άργησα τόσο πολύ που θα πρέπει να γεφυρώσω και τον χρόνο και τις αποστάσεις! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτο ραντεβού, τι να φορέσω; Πρέπει να βάλω κάτι που χωρίς να γίνω προκλητικός/η αλλά ταυτόχρονα να αναδεικνύει τα κάλλη μου. Όμως θα πρέπει να βγάζω και μια σεμνότητα, γιατί πάντα το έλεγε η μανούλα μου, όσο πιο σεμνός/η είσαι στο πρώτο ραντεβού τόσο το καλύτερο! Επίσης θα προσπαθήσω να μην είμαι υπερβολικά διαχυτικός/η γιατί αυτό δεν θα είναι προς τιμήν μου. Τι να κάνω, πώς να αποφασίσω; Το βρήκα, θα διαλέξω ένα-δύο ωραία ντυσίματα και θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά να έρθει. Ότι εκείνη εγκρίνει θα είναι το καλύτερο για εμένα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Θεέ μου, ότι και να βάλω θα είναι λίγο μπροστά στην απαστράπτουσα φυσιογνωμία μου. Πάντως, σίγουρα θα πρέπει να είναι ένα βασιλικό ρούχο, Κάτι που θα τον/την καθηλώσει με το που θα με δει. Κάτι το οποίο θα κάνει αυτή μου την εικόνα αξέχαστη! Εννοείται ότι έχω ήδη καλέσει τον καλύτερο μακιγιέρ και τον κομμωτή μου για να επιμεληθούν όσο δεν πάει άλλο την εμφάνιση μου. Ελπίζω και η ενδυματολόγος μου να είναι στην ώρα της, διαφορετικά θα ακολουθήσω τον συνδυασμό που μου υπέδειξε τις προάλλες, με πολλά αξεσουάρ στο χρώμα του χρυσού. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά είναι τα πρώτα ραντεβού, αλλά αν δεν ξέρεις με ποιόν/α έχεις να κάνεις, πάντα αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο των μικροβίων. Τέλος πάντων, ας βάλω τώρα ένα ρούχο που να μην είναι ούτε πολύ βαρύ ούτε πολύ απλό για να μπορεί να ταιριάζει με όλα, αλλά το κυριότερο είναι να προσέξω Όλους τους κανόνες της υγιεινής. Άρα θα έχω μαζί μου όλα τα αξεσουάρ, υγρομάντιλα, λοσιόν καθαρισμού κ.λ.π., όπως πάντα, ώστε σε περίπτωση που δω ότι παραπιανόμαστε να μπορώ να απολυμανθώ άμεσα. Και φυσικά να καθαρίσω και τα χερούλια του αυτοκινήτου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Χμ! Νομίζω ότι τα πρώτα ραντεβού είναι αφιερωμένα αποκλειστικά σε εμάς τους Ζυγούς. Έχω αρχίσει να ετοιμάζομαι από τώρα και όλοι λένε ότι είναι πολύ νωρίς. Δεν καταλαβαίνω, μεθαύριο το βράδυ έχω να συναντηθώ με τον άνθρωπο της ζωής μου και μού λέτε πολύ νωρίς; Δηλαδή, τι θα βάλω, πως θα ετοιμαστώ, πως θα μακιγιαριστώ; Άκου πολύ νωρίς! Τέλος πάντων εγώ ξέρω τους χρόνους μου. Σήμερα λοιπόν ξεκινάω να διαλέξω τα ρούχα, να ξέρω ότι είναι σιδερωμένα και έτοιμα. Τι; Έβγαλα έξω όλη τη ντουλάπα; Και την ντουλάπα των αδελφών μου; Ναι, και κατέληξα ότι αύριο πρέπει να σηκωθώ νωρίς για ψώνια! Να γιατί ξεκινώ δύο μέρες πριν! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εννοείται ότι πρέπει να κάνω τα πάντα για να αναδείξω αυτό το υπέροχο κορμί. Αυτό το κορμί που θα κάψει καρδιές, αυτό το κορμί που θα μείνει αξέχαστο στη μνήμη του άλλου! Τι; Μήπως θα είναι το πρώτο ή το τελευταίο θύμα της γοητείας και της ομορφιάς μου; Σίγουρα λοιπόν θα φορέσω κάτι έντονο, κάτι προκλητικό, κάτι που θα ανεβάσει τις αισθήσεις και θα χτυπήσουν κόκκινο! Θα δω πως θα το συνδυάσω. Εκείνο που έχει σημασία δεν είναι τόσο οι συνδυασμοί και τα χρώματα όσο το τελικό αποτέλεσμα να ανάβει φωτιές! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν καταλαβαίνω, ετοιμάζομαι την τελευταία στιγμή, τι θέλεις να πεις; Έχω ένα ολόκληρο τέταρτο της ώρας πριν το ραντεβού μου. Τι; Έχω και την απόσταση; Καλά τώρα, ντύνομαι και φεύγω. Δεν πάνε οι άνθρωποι στο πρώτο ραντεβού με την φόρμα; Πως ντύνονται δηλαδή, δεν πρέπει να αισθάνεσαι άνετα και χαλαρά στο πρώτο ραντεβού; Να υποκριθώ, να μην ξεδιπλώσω την προσωπικότητα μου από την αρχή; Δεν συμφωνώ καθόλου. Όποιος θέλει ας με αγαπήσει για αυτό που είμαι, όπως είμαι! Τι; Δεν το αξίζω; Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ωχ Θεέ μου, την τσάντα αυτή την έχω ξαναβάλει, το παντελόνι αυτό το έχω ξαναφορέσει, την μπλούζα αυτή μάλλον την έχω ξαναφορέσει, αν και έχει ακόμα την τιμή. Όπως και να έχει πρέπει να βγω για ψώνια. Δεν είναι δυνατόν, θα μοιάζει σαν να μην τιμώ τον απέναντί μου άμα φορέσω πολυφορεμένα ρούχα! Μα και κάτι που μπορεί εκείνος/η να μην το έχει ξαναδεί και με δούνε γνωστοί, τι θα σκεφτούν για εμένα! Με τίποτα, πρέπει να πάω να ψωνίσω και να ντυθώ με ηρεμία. Στο μεταξύ θα περάσω και από το κομμωτήριο για ένα ρετουσάρισμα, μαλλιά, νύχια, ένα σοβαρό μακιγιάζ, να είμαι καθώς πρέπει βρε παιδί μου, όχι τίποτα το εξεζητημένο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λοιπόν θα φορέσω κάτι άνετο για να είμαι ετοιμοπόλεμος/η. Δεν ξέρει κανείς, μπορεί εκεί που καθόμαστε να βγει η Green Peace και να πει: παιδιά τρέξτε, έχουμε πρόβλημα στο Μαραθώνα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Άμεσα! Θα είμαι σε ετοιμότητα, με τη φόρμα και τα αθλητικά μου. Και βέβαια θα ενημερώσω και το άλλο άτομο να είναι και εκείνο προετοιμασμένο ανάλογα, γιατί, στην ουσία, πρέπει πάντα να είμαστε διαθέσιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουμε τους εαυτούς μας για το γενικό καλό! Τι; Σε μπαράκι θα πάω, να ντυθώ καλύτερα; Καλά τότε, θα ντυθώ ακραία προκλητικά. Εγώ δεν έχω μέσο όρο, ή θα είμαι έτοιμος/η για διαδήλωση ή για κρεβάτι!  Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Θα βάλω κάτι ρομαντικό, αραχνοΰφαντο, πολύχρωμο, λουλουδάτο βγαλμένο από τον νεραϊδόκοσμο. Θα φορέσω και εκείνο το καπέλο το πλατύγυρο με την φαντεζί κορδέλα και το μεγάλο λουλούδι! Θα μοιάζω με εκείνο το ωραίο και ρομαντικό εξώφυλλο από το αγαπημένο μου Άρλεκιν! Κάτι που να αναδεικνύει τον ευαίσθητο χαρακτήρα μου. Μάλλον, καλύτερα να ντυθώ χίπικα. Τι; Θεωρείς ότι έχω μείνει στο 1970; Λάθος κάνεις! Εσείς βιαστήκατε να προχωρήσετε και προσπεράσατε, ξεχάσατε τι είναι ρομαντισμός, ευαισθησίες, λουλούδια. Εγώ θα επιμείνω: ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΑ! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24