Σε ποιες περιπτώσεις στα ερωτικά τους τα ζώδια λένε ψέματα;

Σε ποιες περιπτώσεις στα ερωτικά τους τα ζώδια λένε ψέματα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (2 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Μέσα στην ερωτική μας σχέση να δώσουμε σημασία στα ψεματάκια που συχνά πυκνά ανακαλύπτουμε; ή μήπως να αδιαφορήσουμε; Βασικό αυτό το ερώτημα που συχνά μας απασχολεί, το θέμα είναι τι βάθος, τι έκταση, και τι στόχο έχουν οι ψεύτικες και παχιές κουβέντες. Κάποιοι χαρακτήρες λένε ψέματα έτσι για να τονώσουν την κατάσταση, να την κάνουν πιο διασκεδαστική, ή να δημιουργηθεί ένα είδος ίντριγκας για να υπάρχει ενδιαφέρον. Όμως κάποιοι άλλοι χαρακτήρες χρησιμοποιούν το ψέμα επιτηδευμένα για να σε τουμπάρουν, για να σε αφήσουν στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα να γίνεσαι υποχείριο τους και να μην το καταλαβαίνεις ή όταν το πάρεις τελικά είδηση να είναι πλέον αργά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πότε λέει ψέματα στα ερωτικά του:

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός σε γενικές γραμμές έχει το θάρρος της αλήθειας, θεώρει το ψέμα δειλία και το αποφεύγει, ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα προσπαθήσει με ψεματάκια να καλύψει την στραβοτιμονιά του. Δεν είναι από τους χαρακτήρες που κατασκευάζει ψέματα και πλάθει ιστορίες, δεν του αρέσει να πληγώνει το πρόσωπο που έχει δίπλα του. Αν φτάσει στο σημείο να κάνει μια καινούργια σχέση θα το φανερώσει στο ταίρι του και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να το αποκαλύψει με τρόπο άμεσο και απολύτως ειλικρινή. Όταν ένας Κριός σταματήσει να είναι ερωτευμένος μαζί σου δε θα παίξει ψεύτικους ρόλους, θα στο πει ξεκάθαρα και αφοπλιστικά, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα τερματίσεις τη σχέση ή αν θα τον μοιραστείς για να μην τον χάσεις τελείως. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπερδεύεται με τα πολλά τα ψέματα, γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα παγιδευτεί και θα αποκαλυφθεί γι αυτό αρχικά το αποφεύγει το ψέμα, το θεώρει πρόβλημα και όχι λύση. Αγαπάει τη ηρεμία και την ασφάλεια, ξέρει πως οι μπερδεμένες καταστάσεις θα απειλήσουν την εσωτερική του ισορροπία γι αυτό όταν κάτι συμβαίνει προσπαθεί να το ξεκαθαρίσει με ειλικρίνεια. Σε γενικές γραμμές δεν θα πει ψέματα, μπορείς να εμπιστευτείς ένας Ταύρο, σε περίπτωση όμως που φτάσει στο σημείο να παρασυρθεί από το συναίσθημα του, αν προσπαθήσει να συγκαλύψει κάποια κατάσταση σύντομα θα πιαστεί στα πράσα. Όταν φτάσει στο σημείο ένας Ταύρος να σου πει ψέματα σημαίνει πως δεν πήγαινε άλλο, πως το συναίσθημα νίκησε τη λογική. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ούτε και ο ίδιος ο Δίδυμος εμπιστεύεται την άλλη πλευρά του εαυτού του, πολλές φορές ψεύδεται στον ίδιο του τον εαυτό, άλλες φορές το καταλαβαίνει, άλλες φορές το κάνει χωρίς να έχει απόλυτη συνείδηση. Θα στο πει το ψέμα ένας Δίδυμος, είτε για λόγο σοβαρό, ίσως να έχει παράλληλη σχέση ή να συναντήθηκε με κάποιο πρώην ταίρι, είτε για να σε κάνει να ζηλέψεις, είτε γιατί το ασήμαντο γεγονός που σου εξιστορεί το παραφουσκώνει για να μην φαίνεται βαρετό και συνηθισμένο. Θέλουν τσεκάρισμα τα λόγια που θα σου πει ένας Δίδυμος, τα περισσότερα ψέματα είναι αθώα, υπάρχουν όμως και κάποια άλλα που καλό θα είναι να εντοπίζονται νωρίς γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν μακροχρόνια. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο λόγος που ένας Καρκίνος θα σου πει ψέματα είναι για να μην σε πληγώσει και κατ΄επέκταση για να μην πληγωθεί. Είναι ευαίσθητος και αγαπάει την ειλικρίνεια ωστόσο επειδή μερικές φορές του είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει ευθέως μια κατάσταση γι αυτό θα προσπαθήσει να την διατηρήσει στην αφάνεια. Ένας Καρκίνος πιθανότατα δεν θα σου πει ψέματα απλά θα σου κρύψει τη αλήθεια ή κάποια πλευρά αυτής της αλήθειας, οπότε ο ίδιος θεωρητικά θεώρει πως δεν ψεύδεται. Δεν είναι χαρακτήρας που του αρέσει να παραμυθιάζει, να κρύβεται και να συγκαλύπτει, όμως αν νιώσει πως η αποκάλυψη ενός γεγονότος θα είναι καταστροφική, τότε θα φροντίσει να το κρύψει τόσο καλά σε σημείο που να πείσει τον εαυτό του πως το γεγονός δεν συνέβηκε ποτέ. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σου, να γίνει το άλφα και το ωμέγα στη ζωή σου, και να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη σου, θα σου πει ψεματάκια που συνήθως είναι παραφουσκωμένα λόγια και όχι κατασκευασμένα γεγονότα. Τις περισσότερες φορές φαίνονται σαν παιδικές ασήμαντες υπερβολές που δε σου πάει η καρδιά να τις πάρεις στα σοβαρά. Κουτσουκέλες και στραβοτιμονιές δεν είναι σίγουρο αν θα φροντίσει να τις καλύψει, ενδεχομένως να τις φανερώσει έμμεσα και αυτό με στόχο να δημιουργήσει κλίμα ζήλιας γιατί κι αυτό το θεωρεί επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Άρα στα λόγια ενός Λέοντα και κυρίως στην δραματοποίηση τους προσοχή να μην δοθεί παραπάνω σημασία από όσο θα αξίζει, για να διατηρεί η ισορροπία θα πρέπει να εντοπιστεί η ουσία και να δοθεί βάση μόνο εκεί. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ένας Παρθένος παγιδευτεί στην λογοδιάρροια του τότε σίγουρα τα ψέματα θα αρχίσουν να εκτοξεύονται ένα ένα. Θα την βάλει τη σάλτσα, θα το χρησιμοποιήσει το μπαχάρι, ωστόσο δεν είναι ανάγκη να δοθεί μεγάλη σημασία, πρόκειται για επιφανειακά ψεματάκια που ούτε και ο ίδιος ξέρει που στοχεύουν. Εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθεί το όλο θέμα είναι στο ψέμα που θα πει ένας Παρθένος όταν ξέρει πως αυτό που έπραξε ήταν λάθος, ήταν ανήθικο, ή μπορεί να δημιουργηθεί πληγή που θα αποτελέσει την αιτία για να περάσει η ζωή του σε ένα άλλο στάδιο που δεν τον βολεύει. Όταν ένας Παρθένος φτάσει στο σημείο να την κάνει την απιστία προσοχή γιατί το ψέμα θα πηγαίνει σύννεφο. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός δεν αγαπάει τη μιζέρια, θέλει να ωραιοποιεί τις καταστάσεις, οι φιλοφρονήσεις του είναι παχιές, θέλει να κερδίσει οικειότητα, στόχος του είναι το ευχάριστο κλίμα, προκειμένου λοιπόν να συμβούν όλα αυτά θα στα πει τα ψεματάκια. Τα λέει με ευκολία, με άνεση και πειθώ, συνήθως σου αρέσει πάρα πολύ η εκδοχή που δίνει οπότε σε τραβάει να πιστέψεις γιατί δε σε συμφέρει να αμφισβητήσεις. Αυτή η ωραιοποίηση του μπερδεύει τις καταστάσεις, πολλές φορές δημιουργούνται συνθήκες που τελικά αποδεικνύεται πως δεν είναι υπαρκτές και τότε έρχεται η μεγάλη απογοήτευση. Σε παρασύρουν τα ψεματάκια ενός Ζυγού, αν δεν είσαι ρεαλιστής εύκολα θα την πατήσεις, προσοχή να μην αργήσεις να καταλάβεις ποια είναι η απόλυτη αλήθεια που ζεις με έναν Ζυγό. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκόρπιος θα σου πει το ψέμα μόνο όταν αναγκαστεί, και συνήθως αυτό που τον αναγκάζει είναι η εκδίκηση, η ανταπόδοση, η ανάγκη να αποδείξει πως δεν ηττήθηκε. Το ψέμα που θα λάβει το κτυπάει με ψέμα, για την πληγή που θα του δημιουργήσεις θα κάνει πολλά προκειμένου να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Με λίγα λόγια το ψέμα για έναν Σκορπιό είναι το όπλο που θα τον βοηθήσει να βγει από πάνω, να νικήσει στη μάχη, να δώσει ένα παραδειγματικό χτύπημα που θα πείσει για το πόσο δυνατός αντίπαλος είναι. Όταν πιάσεις έναν Σκορπιό να σου λέει ψέματα τότε ψάξε την ιστορία σε βάθος, κάποιος ουσιαστικός ή σκοτεινός λόγος θα κρύβετε που καλά θα κανείς να τον ανακαλύψεις εγκαίρως, πριν ξυπνήσεις ένα πρωί και συνειδητοποιήσεις πως ζεις παγιδευμένα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης στην ερωτική του σχέση γνωρίζει πως ένα ψέμα για να μην σε εκθέσει και πιαστείς και ρεζιλευτείς, θα πρέπει να είναι σκεπτόμενο, οργανωμένο, να έχει μέθοδο και προνοητικότητα, οπότε δεν έχει χρόνο να καθίσει να αναλωθεί σε μια τέτοιου είδος διαδικασία. Με λίγα λόγια ξέρει πως δεν προλαβαίνει να κατασκευάσει ιστορίες και να καλύπτει τα ακάλυπτα, προτιμάει να αφιερώσει τον ελεύθερο του χρόνο σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Γενικά είναι τύπος της δράσης και όχι του κάθομαι και σκέπτομαι γι αυτό θα στην πει την αλήθεια ίσως και με λίγη υπερβολή, και από εκεί και πέρα κάνε εσύ ότι θεωρείς πιο πρακτικό. Το θέμα για έναν Τοξότη είναι να μην χάνετε χρόνος, γι αυτόν τα ψέματα είναι η αιτία που καθυστερούν τη δράση του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως στην ερωτική του ζωή και σχέση συνήθως δεν τα θέλει τα ψέματα, το θέμα όμως στραβώνει όταν το συναίσθημα του έρθει σε αντίθεση με την ηθική του, ή όταν σε αυτό που θεωρεί καθήκον δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει. Όταν γίνεις το ταίρι ενός Αιγόκερου θεώρει καθήκον την αγάπη, την αφοσίωση και την προστασία, όμως το πρόβλημα δημιουργείται όταν το συναίσθημα του λακίσει, όταν εμφανιστεί ένα μεγάλος πειρασμός που δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι η χρονική στιγμή που θα σου πει το μεγάλο ψέμα για να μην σε πληγώσει, για να μην σε απογοητεύσει, για να μη σε δει να κλαις. Με λίγα λόγια ένας Αιγόκερως το ψέμα που θα πει κι αυτό από προστασία θα το πει, όμως αν τύχει και φανερωθεί η αλήθεια τότε η πτώση από τα σύννεφα θα είναι απότομη. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας Υδροχόος συνειδητοποιήσει πως δεν είναι ελεύθερος να κάνει ότι του κατέβει, πιέζεται, νιώθει να του κόβετε το οξυγόνο, αισθάνεται πως καταστρέφετε και τότε αρχίζουν τα συνωμοτικά ψεματάκια που άλλα έχουν πλάκα, άλλα όμως αποτελούν την αρχή του τέλους. Το πρόβλημα με έναν Υδροχόο είναι πως επειδή πιστεύει πως είναι έξυπνος, πρωτοποριακός και εγκεφαλικός, θεωρεί πως μπορεί εύκολα να κοροϊδέψει, να τουμπάρει ή να τυλίξει. Συνεπώς εσύ του δίνεις μια και δυο και τρεις ευκαιρίες, όμως αυτός δεν το καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα να πέφτει διαρκώς στην ίδια λούμπα και να πείθει τον εαυτό του πως δεν συμβαίνει τίποτα το κακό γιατί κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι το παραμικρό. Η κατάληξη με έναν Υδροχόο είναι να πέφτει τελικά αυτός απ τα σύννεφα, και όχι το ταίρι του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς έχει την τάση να μπλέκεται σε έναν κυκεώνα φανταστικών γεγονότων που κάποια από αυτά ανήκουν στην κατηγορία του ψέματος, κάποια άλλα όμως ανήκουν στην κατηγορία των πλατωνικών αισθημάτων. Αυτός που πραγματικά απειλείται από το ψέμα που θα πει ένας Ιχθύς είναι ο ίδιος του ο εαυτός και όχι τόσο το ταίρι του. Πάσχει από έλλειψη ρεαλισμού ίσως γιατί το πραγματικό γεγονός τον τρομάζει, ίσως γιατί θέλει να ζει στην επιφάνεια και από εκεί να χαζεύει το βάθος. Όταν λοιπόν πιάσεις έναν Ιχθύ να σου μιλάει με ανακρίβειες ή σου παραδεχτεί ο ίδιος ότι είπε ψέματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιβεβαιώσεις αν αυτό που λέει είναι όντως η απόκρυψη της αλήθειας, ή αν πρόκειται για ακόμα μια του ψευδαίσθηση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Καλοκαιρινές Προβλέψεις Αυγούστου 2021