Τι λένε οι άντρες για τη σχέση τους, ανάλογα με το ζώδιό τους!

Τι λένε οι άντρες για τη σχέση τους, ανάλογα με το ζώδιό τους!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (4 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Αλήθεια, πόσο ανάγκη έχουμε να κρατήσουμε την σχέση μας και τα προσωπικά μας… κεκλεισμένων των θυρών και μόνο για εμάς; Όταν το αγαπημένο μας ταίρι ανοίγει το στοματάκι του λίγο παραπάνω και βγάζει τα… εν οικώ εν δήμω, τι γίνεται; Εντάξει, θα του δώσουμε άφεση αμαρτιών γιατί τον αγαπάμε. Αλλά μήπως μιλά πολύ με τους φίλους του και βγάζει πολύ προσωπικά μας ζητήματα στη φορά; Ποιοι άνδρες του ζωδιακού για τη σχέση λένε περισσότερα από ό,τι πρέπει και ποιοι γενικά ξέρουν πού θα σταματήσουν;

Όταν οι άντρες του ζωδιακού μιλούν για το ταίρι τους!

Κριός

Ο Κριός με τους φίλους του λέει τα πάντα. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από θέματα πολιτικής, μέχρι και τον καιρό. Πάντα όμως θα βρει την ευκαιρία να παρασύρει την κουβέντα στα ερωτικά του, που φυσικά περιλαμβάνουν κι εσένα. Αλλά θα πει μόνο αυτά που τον συμφέρουν. Δε θα σε θίξει. Θα πει μόνο πράγματα που θα έχουν σαν σκοπό να ανεβάσουν το εγώ του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Με τους φίλους του, και φυσικά μετά από ένα φαγοπότι στο ταβερνάκι, είναι έτοιμος να τα βγάλει όλα στη φόρα. Αφού γεμίσει το στομάχι του καλά, θα «γεμίσει» και τους φίλους τους με αρκετή φαντασία, αφού θα αποκαλύψει όλα αυτά που κάνετε στο κρεβάτι και γενικά ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Είναι σαν να σε ξέρουν καλά, ακόμα και αν δε σε είδαν ποτέ στη ζωή τους. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος αποκαλύπτει μόνο αυτά που τον συμφέρουν και ποτέ δε θα πει κάτι που θα θίξει εσένα ή θα μειώσει την προσωπικότητά σου. Και αυτό θα το κάνει για να υπερηφανευτεί απέναντι στους φίλους του, ότι είναι ο μεγάλος εραστής, ένας νέος Δον Ζουάν. Αυτά φυσικά θα τα κάνει, όταν η σχέση σας πηγαίνει καλά. Αν είσαστε τσακωμένοι ή στα πρόθυρα χωρισμού, τότε ετοιμάσου για όλα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα μιλάει πάντα για εσένα πολύ όμορφα και με πάθος, ενώ θα βγάζει στη φορά τα αληθινά συναισθήματα που έχει. Θα μιλάει με περηφάνια, θα δηλώνει ότι εσύ είσαι το άλλο του μισό και πόσο όμορφα περνάει μαζί σου. Γενικά, θέλει τη γνώμη των φίλων του στα θέματα που τον απασχολούν, αλλά έχει ένα αρνητικό: Επηρεάζεται πολύ. Ας ελπίσουμε ότι θα του λένε μόνο θετικά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ένας αληθινός Λέων δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να διατυμπανίσει τις ερωτικές του ικανότητες στους φίλους του, με λόγια γεμάτα περηφάνια. Θα μιλήσει για κάποιες προσωπικές σας στιγμές, που θα ενισχύσουν και άλλο την εικόνα του. Βεβαίως, να ξέρεις πως ό,τι λέει θα το περνάει από το μυαλό του πολλές φορές πριν το ξεστομίσει και ξέρει πολύ καλά πού φτάνουν τα όριά του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει πολύ μυστήριο στη ζωή του και ακόμα και οι πιο στενοί φίλοι του δε γνωρίζουν τα προσωπικά του θέματα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχετε σχέση και να μην το ξέρουν καν. Όχι ότι ντρέπεται για εσένα, αλλά προτιμά να κρατάει τα προσωπικά του μέσα στο σπίτι. Συνεπώς, το πιο πιθανόν είναι η σχέση σας να αφορά μόνο εσάς τους δυο και κανέναν άλλο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός πάντα προσπαθεί να δείξει στους δικούς του ανθρώπους ότι η σχέση που έχει είναι τέλεια, ιδανική, κορυφαία, μοναδική. Ακόμα και αν περνάτε περίοδο κρίσης, αυτός θα δείχνει ότι όλα είναι καλά μεταξύ σας. Στις κουβέντες που κάνει, προτιμά να μιλά για άλλα θέματα, παρά για τη σχέση σας. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά πολύ την κουβέντα με τους φίλους του και δε θα αποφύγει να αναφερθεί και στη σχέση σας και σε γεγονότα μέσα σε αυτή. Αλλά θα πει μόνο τα θετικά. Πολύ δύσκολα θα βγάλει στη φορά αρνητικά θέματα που σας αφορούν, που θα τον κάνουν να νοιώσει μειονεκτικά μπροστά τους. Δε θα μειώσει σε τίποτα το εγώ του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα φιλελεύθερο ζώδιο και ξέρει πολύ καλά τι κάνει, χωρίς να ρωτάει κανέναν. Από την άλλη, δεν θέλει οι άλλοι να εμπλέκονται στην προσωπική του ζωή και πόσο μάλλον στη σχέση του. Προσπαθεί να τους αφήνει όλους απ’ έξω. Αν αναγκαστεί να πει κάτι, θα είναι μετρημένος στα λόγια του και δε θα θίξει ζητήματα που μπορεί να τον ίδιο ή εσένα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κρατάει καλές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους του και του αρέσει να τους τα λέει όλα, για να ακούει τη συμβουλή τους. Εξάλλου, για να κάνει σχέση μαζί σου, θα πρέπει να πάρει πρώτα την έγκρισή τους. Άρα ό,τι θα ζείτε μέσα στη σχέση σας, θα το αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια. Γιατί έχουμε τους φίλους μας; Για να μας βοηθούν και να μας συμβουλεύουν σε δύσκολες στιγμές. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πάντα αποφεύγει τις κουβέντες που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά του και τη σχέση του, προτιμά όλα αυτά να τα κρατά μόνο για τον εαυτό του. Θα οδηγήσει την κουβέντα σε άσχετα θέματα, για να μην έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες καταστάσεις. Άρα, σε καμία περίπτωση δε θα βγάλει τίποτα στη φόρα και η σχέση σας θα παραμείνει “κεκλεισμένων των θυρών”. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς είναι πάντα έτοιμος να συζητήσει ό,τι αφορά τη σχέση σας με τους φίλους του. Πάντα αποζητά τις συμβουλές των δικών του και το έχει ανάγκη αυτό. Επειδή είναι ένα ζώδιο που γενικά πετάει στα σύννεφα, δεν μπορεί να κρύψει κάτι. Ακόμα και αν η σχέση σας είναι τέλεια, θέλει την επιβεβαίωση των δικών του ανθρώπων, μήπως και ο ίδιος κάνει κάποιο λάθος που δεν το καταλαβαίνει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24