Τι να κάνεις για να σε παντρευτεί με βάση το ζώδιο του;

Τι να κάνεις για να σε παντρευτεί με βάση το ζώδιο του;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Θέλεις να αγγίξεις μαζί του/της τα αστέρια και να πετάξετε μαζί στον έβδομο ουρανό και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου; Έχεις αναρωτηθεί πόσες φορές σε έχουν επικρίνει φίλοι και συγγενείς, πως έχεις μείνει στο ράφι και περνάει ο καιρός; Όταν κάνεις συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση με το ερωτικό σου ταίρι, αλλάζει εντελώς τη συζήτηση; Το ζώδιο του/της, έχει τα ευδιάκριτα εκείνα μυστικά, που αν τα μάθεις, που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μου στείλεις πρόσκληση.

Ποιο είναι το μυστικό για να επισημοποιήσει τη σχέση σας;

ΚΡΙΟΣ

Δεδομένου ότι ένας Κριός θέλει και αξιώνει να έχει τον πρώτο λόγο, εσείς θα λειτουργήσετε λίγο πιο πονηρά, ώστε να αναγκάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, να πάρει πρωτοβουλία. Για παράδειγμα κάντε μαζί του/της, μια βόλτα στα μαγαζιά, και εντελώς τυχαία περάστε από ένα κοσμηματοπωλείο, με όχι ακριβά κοσμήματα, αλλά εκείνα που θα χτυπήσουν το καμπανάκι πως κάτι περιμένετε. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκεί να μην τρομάξετε έναν Ταύρο, όταν θα έχετε φτάσει στο αμήν μιας κατάστασης που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ενώ στο βάθος θέλει να κερδίσει χρόνο, για να σκεφτεί, για να ξανασκεφτεί, για να νιώσει σιγουριά από το πρώτο λεπτό, χωρίς να  θέλει να ρισκάρει. Άρα, είναι στο χέρι σας, ο τρόπος που θα γυρίσετε το ερωτικό παιχνίδι προς όφελος σας, μόνο και μόνο για να μην περιμένετε χρόνια. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ              

Εκμεταλλευτείτε τον κυβερνήτη σας Ερμή και προσπαθήστε με τις ατέρμονες, πνευματικές συζητήσεις και με τα έξυπνα υπονοούμενα να πείσετε έναν δύσκολο άνθρωπο να πει το ναι σε μια επικοινωνιακή σας πρόκληση. Όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι στην άκρη του κόσμου με οδηγό την ελευθερία, την ανταλλαγή απόψεων, αλλά και μιας άγουρης ωριμότητας που θα σας την δείξει αμέσως μετά. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση ενός ερωτικού συντρόφου, που αποζητά ρομαντικές στιγμές και όχι ρεαλιστικές, που θέλει επιβεβαιώσεις για το μέλλον, που όμως δεν πρέπει να αισθανθεί ότι πιέζεται από τυχόν άστοχες ερωτήσεις που υπάρχουν υπονοούμενα, τότε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν και θα χρειαστούν πολλές προσπάθειες. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η περηφάνια του δεν αφήνει έναν Λέοντα να πιστέψει πως στην περίπτωση που αποφάσιζε την επισημοποίηση της σχέσης σας, εσείς θα «τολμούσατε» να αρνηθείτε, άρα θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει πρωτοβουλία. Τώρα αν εσείς καίγεστε και σιγολιώνετε, πετάξτε ένα τυράκι πάνω σε μια φλογερή στιγμή, σε μια εξαίσια, καυτή συζήτηση και αμέσως θα πάρετε υπέροχες απαντήσεις. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, και ακόμα πιο αργά θα παρθούν οι σοβαρές αποφάσεις, είτε γιατί κάτι του μυρίζει και κάτι του βρωμάει, είτε γιατί θέλει να είναι όλα στην εντέλεια και υπό έλεγχο. Μικρολεπτομέρειες της τελετής και προετοιμασίες, μάλλον είναι ένας πονοκέφαλος που θέλουν να αποφύγουν, ωστόσο σκεφτείτε πως αξίζει να δώσετε λίγο ακόμα χρόνο, για χάρη της απόλυτης ευτυχίας. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να διανοηθεί ένας Ζυγός την εικόνα μιας απόρριψης, ούτε που περνάει από το μυαλό του, και αυτό σημαίνει πως η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του, το μόνο που ζητάει είναι η δική σου αποδοχή. Διαχειρίσου όσο μπορείς καλύτερα το τρυφερό κομμάτι της σχέσης, κάνε τα όνειρά σου στην αγκαλιά του, αλλά μην περιμένεις πως θα κάνει ποτέ το πρώτο βήμα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο και έντονα αισθησιακό, που δεν ξεβολεύεται εύκολα να αλλάζει αγκαλιές κάθε τρεις και λίγο. Βρες το κουμπί του για να ομολογήσει πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία σου, πόση ζωτικότητα αναβλύζει στην καθημερινότητα, και πως τίποτα δεν θα αλλάξει με μια τυπική υπογραφή. Κάτι θα καταφέρετε για να επιταχύνει τις εξελίξεις. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάλλον είναι το μοναδικό ζώδιο που πιστεύει πως όλη αυτή η επισημοποίηση, η τελετή, και όλα όσα ονειρεύεσαι, είναι άσκοπες διαδικασίες μόνο και μόνο για να χάσει κάποιος την ελευθερία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά, δεν σε ποθεί, δεν θέλει την πνευματώδη και χειμαρρώδη παρουσία σου στο πλάι του, ωστόσο θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να πει το ναι, πάλεψε το, αξίζει. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο, που πάντα θα ζητά το χρόνο του, που πάντα θα θέλει να επιβεβαιωθεί, να εξακριβώσει, να νιώσει ασφάλεια όχι τόσο μαζί σου, αλλά με αυτά που έχει να προσφέρει σε μια επίσημη κατάσταση, πόσες ευθύνες μπορεί οικονομικά να στηρίξει, θα είναι αντάξια σου αυτή η σχέση για μια ζωή; Κέρδισε μόνο την εμπιστοσύνη του, τα υπόλοιπα είναι δική του δουλειά. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι εγκυμονεί μεγάλες και τεράστιες αλλαγές στην συναισθηματική σου ζωή, τα αποφεύγει ένας Υδροχόος και με την πνευματώδη και χειμαρρώδη ευφράδεια του μπορεί να σου αλλάζει συνεχώς κουβέντα, ωστόσο αν δώσετε όρκο πως η ζωή τους δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτα, μόνο για το τυπικό της υπόθεσης θα γίνουν όλα, ίσως τότε πάρετε το πράσινο φως να προχωρήσετε. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

«Διώξτε» με τον τρόπο σας, από την παρέα οποιοδήποτε φιλικό άτομο έχει τις ίδιες ιδέες με το ψαράκι σας, και προσπαθήστε με ευγενικό και τρυφερό τρόπο να δημιουργηθούν τέτοιες συντροφιές που αναβλύζουν στοργικότητα, επισημότητα, σοβαρό  μέλλον, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρεθείτε χωρίς να το καταλάβετε, να δίνετε εσείς υποσχέσεις και επίσημους όρκους. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24