Πως πετυχαίνει η συνταγή σε μια σχέση;

Πως πετυχαίνει η συνταγή σε μια σχέση;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί δεν έχει στεριώσει ο έρωτας σε μια συναισθηματική μας σχέση, και πόσες ακόμα έχουμε κυνηγήσει το αντικείμενο του πόθου μας γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κρατήσουμε κοντά μας πάση θυσία; Αυτό συμβαίνει γιατί εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε κατά βάθος τι ζητάμε από έναν δεσμό, τι ερεθίζει το μυαλό μας, τι εξιτάρει την φαντασία μας και φυσικά τι είναι αυτό που ηρεμεί την ψυχή μας.

Μήπως έχουμε «τσιγγάνα» καρδιά και θέλουμε να γυρίζουμε από σχέση σε σχέση ή μήπως πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε κάθε σπιθαμή του εαυτού μας, για να αγαπήσουμε αγνά, τρυφερά και ειλικρινά μέχρι τελευταίας πτώσης; Ευτυχώς που υπάρχουν τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και μάλλον είναι αυτά τα σημεία που δίνουν όλες τις λύσεις και βοηθούν απεριόριστα για μια χαρισματική, ευτυχισμένη και μόνιμη δέσμευση.

Ζώδια: Πότε θα μείνουν σε μια σχέση ή θα φύγουν;

ΚΡΙΟΣ

Σας μαγνητίζει να ακούτε την αλήθεια από τον ερωτικό σύντροφο, όσο πικρή ή σκληρή κι αν είναι, σας έλκει η ευστροφία του μυαλού και ο παρορμητισμός του άλλου σας μισού, αλλά σας ταράζει και σας στεναχωρεί το γεγονός, πως κάτι σας κρύβει το ταίρι σας και μάλιστα όταν εσείς βλέπετε καθαρά ή αισθάνεστε πως υπάρχουν πράγματα που σκόπιμα δεν έχετε μάθει. Ίσως αυτό να είναι και η αιτία που ένας δεσμός σας μπορεί να φτάσει στα όριά του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Δεδομένου ότι είστε παιδιά της Αφροδίτης, έλκεστε από την εξωτερική ομορφιά, αλλά και από την φραστική ευγένεια και γλυκύτητα του ερωτικού συντρόφου. Απεχθάνεστε τη χυδαία φρασεολογία και τα “κενού περιεχομένου” λόγια και όταν αυτό βλέπετε πως διαιωνίζεται σε μια συναισθηματική σας σχέση, τότε είστε ικανοί να βάλετε οριστικό τέλος. Δεν αφήνετε περιθώρια συμβιβασμού όταν δεν υπάρχουν τα παραπάνω πλαίσια στον δεσμό σας. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράζεστε με όλες σας τις αισθήσεις, με την επικοινωνία, με την ακοή, με την όσφρηση, και το ίδιο αξιώνετε και από τον ερωτικό σύντροφο. Ίσως η άρτια επαφή ή μια μεστή κουβέντα με τον δεσμό σας, αποτελεί και την αχίλλειο πτέρνα μιας συναισθηματική σας σχέσης και όταν όλα τα παραπάνω εκλείψουν, τότε δεν αφήνετε κανένα περιθώριο στο ταίρι σας να δικαιολογηθεί ή να προσπαθήσει να σας θέλξει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λειτουργείτε και με τη λογική και με το συναίσθημα, θέλετε διακαώς να υπάρχει συναισθηματική ασφάλεια στη σχέση σας, αρέσκεστε στο να προστατεύετε το άλλο σας μισό, νιώθετε πως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την αληθινή αγάπη και τον πραγματικό έρωτα και πολύ καλά κάνετε, δεδομένου ότι είναι τα στοιχεία εκείνα, που μπορούν να διασφαλίσουν μια άρτια, τρυφερή και στοργική σχέση που σας ταιριάζει γάντι. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι τραβάτε τα βλέμματα του άλλου φύλου και έλκετε μια γνωριμία μόνο και μόνο από τα παιχνίδια του νου, της σκέψης, αλλά και του σώματος που επιλέγετε να σας κρατήσουν σε εγρήγορση, μέσα σε μια σχέση. Δεν σας αρέσουν οι περιορισμοί και οι καθωσπρεπισμοί, αγαπάτε να υπάρχει ελευθερία στον έρωτα, λατρεύετε την αισθησιακή εκφραστικότητα, μιλάτε στο ταίρι σας με πάθος και κέφι, με παιδικότητα αλλά και με κεφάτη διάθεση για σεξ. Όταν συντρέχουν τα παραπάνω θα μείνετε στη σχέση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευγένεια, καλοσύνη, τρυφερότητα, αλλά και μεγαλοψυχία είναι τα κυριότερα στοιχεία του χαρακτήρα ενός ερωτικού συντρόφου που μπορούν να σας κάνουν να αγαπήσετε με έντονο πάθος και να παραμείνετε σε μια συναισθηματική σχέση. Ακουμπάτε την καρδιά σας, σε μια ζεστή αγκαλιά, που μπορεί να σας αποδείξει περίτρανα, πως είναι πάντα εκεί, όχι μόνο για σας και τις ανάγκες σας, αλλά για να βοηθήσει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει ανάγκη από φροντίδα και στοργή. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Όσο δύσκολο και ακατόρθωτο είναι να υπάρχει ειρήνη και αρμονία σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε, άλλο τόσο εσείς αναζητάτε τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μια ερωτική σχέση. Σας εξιτάρει η γαλήνη, η ηρεμία και η νηφαλιότητα με το ταίρι σας, σας έλκει ερωτικά μια ζεστή αγκαλιά που κρύβει ισορροπία και στοργή, τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση. Ένας πράος και άξιος θαυμασμού παρτενέρ, μπορεί να παραμείνει στην αγκαλιά σας για πάντα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δεν υπάρχει αλήθεια, αξιοπιστία και ανοιχτή έκφραση των συναισθημάτων σε μια ερωτική σχέση, ένας Σκορπιός θα αισθανθεί άδειος ψυχικά και δεν θα μπορεί να αποδώσει με πάθος τα βαθιά του αισθήματα. Σταθερότητα και πνευματικό δέσιμο είναι επίσης δύο σημαντικά στοιχεία για να κρατηθεί στη ζωή μια μακροχρόνια δέσμευση με έναν/μία Σκορπιό. Το πάθος και ο αισθησιασμός σε μια σχέση είναι το άλφα και το ωμέγα, αφού δίχως αυτά δεν έχει λόγο ύπαρξης ένας δεσμός. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο περισσότερη γενναιοδωρία υπάρχει στην ψυχή, αλλά και στην τσέπη ενός ερωτικού συντρόφου, τόσο περισσότερο έλκεται ερωτικά ένας/μία Τοξότης και έτσι μπορεί και θέλει να παραμείνει μέσα σε μια συναισθηματική σχέση για μια ολόκληρη ζωή. Δεν θέλει τσιγκουνιές στην αγάπη, δεν επιθυμεί να στερείται τα υλικά αγαθά που έχει ανάγκη, δεν ενδίδει ερωτικά σε ανθρώπους που μπορούν να του στερήσουν το καλό σεξ και την ελευθερία του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευφυΐα ενός ανθρώπου, ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ο σεβασμός προς τον ερωτικό σύντροφο, θεωρούνται τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μπορούν να θέλξουν έναν/μια Αιγόκερω. Η αληθινή αγάπη που έχει σκοπό την μόνιμη δέσμευση είναι μια διαρκής δουλειά για να διεγείρεις ψυχικά ένα τέτοιο παρορμητικό ζώδιο, γιατί δεν θέλει να θεωρείται δεδομένη κατάσταση, δεν επιθυμεί άσκοπες κολακείες, πιθανόν γιατί τις θεωρεί προσβολή και υπερβολή. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δικαιοσύνη, ενθουσιασμός και πνευματική διαύγεια έχει ανάγκη ένας/μία Υδροχόος, για να αφεθεί σε μια μόνιμη και ζεστή αγκαλιά. Ηρεμία και πραότητα σε μια μακρόπνοη συζήτηση είναι ο τρόπος που μπορείτε να θέλξετε έναν αέρινο εκπρόσωπο του ζωδιακού σαν τον Υδροχόο. Δεν θεωρεί απαραίτητο να συμφωνείτε σε όλα μαζί του, αρκεί να είστε καλοί ακροατές και δεκτικοί σε όσα θέλει, σε εκείνα που επιθυμεί και σε όσα έλκουν την καρδιά του. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Τελικά μάλλον είστε ο/η κυρίαρχος του ζωδιακού σε θέματα που αφορούν τις ευαισθησίες ενός ανθρώπου και πολύ κάνετε, δεδομένου ότι έχετε ανάγκη ένα ερωτικό ταίρι με τις αντίστοιχες αρετές αλλά και με καλλιτεχνικά ταλέντα, τέτοια που να μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα την καλοσύνη και την τάση που έχετε να ανοίγετε την αγκαλιά σας σε κάθε πρόσωπο που έχει ανάγκη από τα ζεστά και τρυφερά σας συναισθήματα. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24